Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:18 | december 10, 2019

Nu blir det lugg.

LUGG

Nu har jag precis bänkat mig hos Emelie Salong NOC. Vi ska fräscha till barret, sätta om mina hairtalkslingor och så ska jag få prova Hairtalks fakelugg. Kan det vara världens bästa grej? Jag har velat ha lugg så länge men inte vågat göra klippet. Mitt hår växer inte i raketfart så det hade kunnat bli ett beslut som fått stå mig dyrt. Dessutom kräver en lugg så förbannat mycket kärlek – och jag är typ Skalleper framtill, så vågskålen känns avgjord.

Jag älskar busiga gardinluggar som nästan känns lite ojämnt klippta, men vill gärna att den ska vara lång som JLO’s ovan.

FUSKLUGG

Saras lugg är ju goals. Men min kära bästis har ju så förbannat mycket hår på sin hjässa jämfört med moí.

Emelie Hairtalk Fake Lugg

Kolla på Emelies video så ser ni hur fuskluggen fungerar. In och följ Emelie hon lägger dagligen upp peppande inspovideos om hur du stylar barret, dessutom är hon queen of sheetmasks vilket ni kommer märka på hennes storys som är kantad av olika beautyhacks.


6 kommentarer6 kommentarer om “Nu blir det lugg.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har hår till förbannelse men det betyder inte att jag passar i lugg! Provat genom åren och nej. Ska nog köpa en fejklugg och se om det blir bättre då 🙂

  Svara
 • Ja, men kan alltid prova ; ) Men lyllos dig som har massa hår på huvudet!

  Svara
 • Hej! När har du BF? Själv den 7.6.2020.

  Svara
 • Åh, grattis snyggo! Jag har BF den 12 maj, men inte gjort stora ultraljudet än!

  Svara
 • Så smart och snyggt med fusklugg så man kan testa innan man låter frisören gå på med saxen!

  Svara
 • Exakt! Bäst av allt är att jag som inte har så mycket hår framtill aldrig hade kunnat rocka en lugg annars. Finns typ inget hår att ta av, haha.

  Svara