Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:01 | december 9, 2019

Vitkålsdiet, Trampa sönder spishällen och Veckans planer.

Petra Tungarden blogg-38

Skjorta Isabel Marant, Byxor Nanushka, Stövlar Toteme, Väska Stand.

Den här veckan börjar mitt vanliga liv igen, det har jag bestämt på luciaveckan och allt. Ska damma av min gamla vän gymmet och inte äta mackor i olika former till alla dagens måltider. Vad är det med gravida och mackor? Konstigast av allt, alla mina magproblem har som försvunnit. Eller okej, fiser som gått jag gått på någon form av vitkålsdiet – men har inga andra åkommor med magen. Kan liksom äta vad som helst utan krämpor.

Nu till något annat. Gjorde en sådan klantig grej i torsdags. Trampade rakt igenom spishällen med hälen när jag skulle placera en högtalare högst upp ovanför kökshyllorna. Halkade till och klev rakt igenom glaset. Så nu har vi ingen spis – fram till 30:e december. Gänget på NEFF har ingen ledig tid förrän om 3 veckor (30:e december) om ingen lämnar återbud. Dessutom ska en ny skiva från Tyskland hinna anlända. JULEN ÄR FÖRSTÖRD. Vi ska ju äta julbord hemma hos oss, massa gäster kommer på julafton – får typ gå och köpa en temporär spisplatta eller ett stormkök, haha. Eller springa över till min härliga granne Lisa och koka potatis och brysselkål. Hon är en stjärna så det är nog inga problem. Det är bara jag som lyckas göra en sådan sak.

Det blir ugnsrostat framöver på våra fat.

Är så jävla klantig. Alltid. Som en tonårspojke som inte har kontroll över sina lemmar. Vet inte hur många gånger i veckan telefonen bara glider ur min hand eller nästan likt en groda bara hoppar ur handen på mig. Jag rör mig inte ens. Det är som att den förvandlas till flubby och bara POFF hopp!

Okej, nog om mina felsteg.

Vad händer den här festliga luciaveckan?

Julpynta (blir ta mig fan aldrig av). Glögg på H&M. Jag ska få en löslugg (mer om det imorgon). Min nya VLOGG kommer. Kanske signa ett nytt kontor (!). Ska hänga med er på lördag i Sickla Köpcentrum på Best of Brands. Det vankas julfest med kontoret. Ska på middag hos Linn och Mattias och därefter julfest med temat: ”Rockstar in St Moritz”

Nu bär det av till Mood-gallerian för att tömma butiken på allt från gardiner till möbler och kläder.

Petra Tungarden blogg-13 (kopia)


18 kommentarer18 kommentarer om “Vitkålsdiet, Trampa sönder spishällen och Veckans planer.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jobbigt med spisen, men sånt som händer även den bästa. Hoppas ni hittar någon bra temporär lösning 🙂

  Svara
 • Fast en vanlig elektriker kan ju installera, behöver väl inte vara neff personal? Vår snickare/elektriker har installerat vår spis och ugnar från Miele? Alltså det förutsätter ju att du hittar en ny spis från Neff som finns i lager.Lycka till!

  Svara
 • Nej, det är sant ; ) Ska kolla hur lång tid det tar tills de fått in glasskivan för den fanns inte i lager : )

  Svara
 • Håller tummarna!

  Svara
 • Om det är till någon tröst så är du inte ensam om klantigheten.. Hade ett gjutjärnsgrytlock glidandes ur handen för att landa och krossa vår spishäll för bara ett par veckor sedan (följde dessutom upp med att ramla och börja blöda näsblod när jag yogade dagen efter, hur är det ens möjligt??). Man blir så trött, haha

  Svara
 • Haha, får jag säga något så hemskt som att det glädjer mig att höra, inte om dina olyckor – men att man inte är ensam <3 Vi kanske borde lidna in hela kroppen i bubbelplast så vi går säkert på gatorna.

  Svara
 • Ett tips från mig gällande spis är att köpa kokplattor induktion från Clas Ohlson. Vi använde dessa när vår spis inte fungerade. Det bästa är att du kan även använda dem senare i sommar om du vill laga mat ute på er härliga innergård.
  God Jul!

  Svara
 • Sjukt smart! Satt och fnulade på det igår, det kanske är bäst.

  Svara
 • Du kan använda dom plattorna där glaset inte spruckit under tiden, min kompis gjorde så i flera månader innan hon fick den fixad och det var nemas problemas 👌😊

  Svara
 • De sa att jag itne skulle göra det då det kunde släcka strömmen och paja elen i lägenheten, haha. Så vågar inte chansa.

  Svara
 • Jag tappar allt jag har i mina händer. Det är ett under att jag bara har fått laga min telefon en gång. Hittills.

  Svara
 • Ajdå, du får vara mer rädd om dig, tur du inte ramlade och slog dig el skar dig iaf! Smashing är du i din outfit iaf, apsnygga brallor!! (Fast stövlarna, lite taskig passform)

  Svara
 • Puss på dig!

  Svara
 • Kan inte du göra ett inlägg om strumpbyxor!
  Behöver troligtvid ha en vit klänning snart men vet inte vad jag ska ha till?? (barbet blir för kallt tyvärr)

  Please!! Kram.

  Svara
 • Absolut, är egentligen inget fan av strumpbyxor. Tycker mer det är ett nödvändigt ont, förutom de med prickar från Calzedonia. Men har en kompis som är proffs på just det ämnet så ska kolla med henne <3

  Svara
 • Petra, är det inte dags för garderobsrensning snart igen? Eller vill du kanske sälja din lilla svart/vita atp väska till en fattig student som fått en förkärlek för just den väskan..? Tänker att det kan va skönt att rensa inför bebis 😉

  Svara
 • Just den väskan blev stulen på Maragux möhippa : ( med hela bagaget. Så tråkigt : (

  Svara
 • Ska på liknande fest med afterski-tema och undrar vad du ska ha på dig? Svårt tema när man ändå vill vara snygg!!

  Svara