Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:22 | december 3, 2019

SPA-dag, Romantisk Dejt och Övernattning!

Jag är verkligen så kär i vårt nya underrede som Carro designat. Hela vardagsrummet har verkligen fått sig ett lyft. Det är som en enda stor godisbit. Vill att det här bordet ska gå i graven med mig, aldrig ska vi skiljas från varandra. Kommer inte kunna införskaffa en ny bostad som inte har rum för denna bjässe.

Idag efter lunch står något så angenämt på schemat som några SPA-timmar med Clarins på Grand Hotell. Och därefter ska jag och Lorpan checka in på Hotell Diplomat och äta middag ute, första gången själva på evigheter. Vad är det här för galet lyxig tisdag mitt i livet? December har redan kvalat upp sig till en riktig favoritmånad – och den har knappt börjat.

Vad mer har denna fantastiska slutspurt på året att erbjuda? Jag är så peppad för vloggen jag håller på att spela in den här veckan. Har tänkt så länge att jag ska ta tag i det, men det har inte funnits någon tid. Sedan såg jag en av Gynnings videos i helgen och kände bara nu kör jag. Fan, vad skön hon är, haha bästa vloggen på länge.

Nu måste jag hinna med de sista mailen innan det bär av. Men vi hörs i eftermiddag igen!

Det roligaste är att bordet skiftar i färg beroende på om det är dagsljus eller kvällsljus. Benen är mer aprikos men blir rosa på kvällen.

Petra Tungarden blogg-2 Petra Tungarden blogg-4

Jag blir bara mer och mer kär i Puck för var dag som går. Förstår inte hur man kan älska någon så mycket? Hon får verkligen mig att skratta varje dag. Haha, kräks nästan lite i min mun när jag skriver detta. Låter så tillgjort och sockersött – men det är faktiskt sant. Hon är ren och skär lycka, Livets bästa köp.

Här sitter hon blixtstilla (de hör till ovanligheterna) för att få en bit torkad kycklingfilé.


4 kommentarer4 kommentarer om “SPA-dag, Romantisk Dejt och Övernattning!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här