window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

19:51 | december 3, 2019

Discofever, Plåtning på Nelly och Landethelg deluxe!

En torsdag hoppade jag i vår bästsäljande partystass från Adoore, drog på mig mina favorit strumpbyxor från Calzedonia (lever i dessa, de är lite tjockare så de är typ omöjliga att ha sönder) och röda läppar signerade Bourjois Paris i min favoritfärg 08.

Röda läppar är helt klart mitt bästa quick fix, om du inte hinner fixa dig. Då det nästan är snyggare med naturliga ögon.

Möttes av ett hav fullt av sängar, som taget från Sex and the City. Minns ni det avsnittet?

Kvällens date Biderman som var kom dit svassande i vår Adoore stass som satt som gjuten på henne.

Min pangsnygga vän!

Vår norska favorit Andrea fann vi i vimlet. Temat var glitter, som gjort för Andrea. Den glittrigaste personen jag känner.

Roshi hade såklart gjort eventet med sin syrra. Sveriges bästa festfixare.

Därefter bar det av tidigt som satan med SJ till Göteborg för att plåta Adoore kollektionen på Nelly.

OCH NU ÄR DEN LIVE! Vi ska prata mer om det imorgon hörni!

Men in och spana in bilderna, de blev så fina! 

Sorry Ida, haha! Lorpan plockade upp mig och sedan sladdade vi direkt ut till Graanen och Idas landställe för en helg fylld av maxat mys.

Är egentligen inget fan av torsk men det här var så gott. Torsk med beurre blanc (livets sås!) toppat med bacon. Sedan snackade vi ikapp framför brasan innan jag totaldäckade i sängen.

På lördagen stod långfrukost på schemat. Vet inte hur många mackor jag åt? Vet överlag inte hur många mackor jag sänker per dag numera? Det är verkligen mitt gravidcraving. Mackor i alla dess former. Vill bara äta bröd. Griljerade en hel julskinka igår så jag ska kunna lassa in kopiösa mängder mackor varje dag med  generat lager smör och täcke av sötstark senap. Promenerade till och med hem på lunchen delvis för att kunna roffa i mig två stadiga mackor till lunch.

Vad gjorde vi mer på landet? Gosade, vilade, pratade, gick långa promenader och åt nonstop.

Pucken verkar älska bebisar och vill krypa upp nära så fort ett litet köttstycke ska ammas eller ligger på golvet. Det bådar gott.

Solen lös dessvärre med sin frånvaro. Men så var det också fortfarande värdelösa november, så vad mer hade man kunnat förvänta sig.

Sedan blev det en solig boeuf bourguignon till middag som fått puttra hela eftermiddagen tillsammans med en riktigt bra potatismos.

Avslutade söndagen med att försöka återskapa något glow i nyllet efter den rådande sockerchocken.

Tack och hej helgen på landet, du var BÄST!


8 kommentarer



8 kommentarer om “Discofever, Plåtning på Nelly och Landethelg deluxe!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Längtar efter inlägget där du berättar hur du berättade för dina nära o kära att du är gravid!!:)

    Svara
  • Men gud glömt bort! Skriver ner det på min to do – NU! Lovar att ha det upp innan veckan är slut.

    Svara
  • Måste man gå upp i storlek om man fått lite preggo-mage? Jag är 170 lång och väger 63 kg, med en pytteliten kula. Skulle du rekommendera S eller M på klänningen du har på första bilden?

    Tack!!!!

    Svara
  • Skulle säga S ; ) Så kan du ha den sedan också! Finns ändå lite spelutrymme under volangerna ; )

    GRATTIS SNYGGO! Kom förbi vår butik och prova annars! Öppet tors, fre och lördag!

    Svara
  • Petra!! Vit/svarta hundtandsskjortan har jag hållit utkik efter från v.45 men den dyker aldrig upp på H&M… Har du koll när den kommer ut?? Gaaah den är så sjukt snygg

    Svara
  • Nej, men vad tusan! Mailar H&M och frågar ; )

    Svara
  • Calzedonia hade en hel hög med prickiga strumpbyxor, tror du alla är tjockare och därmed mer hållbara eller bara en särskild sort som du har och isf vilken?

    Svara
  • Ooooooo maaaaaaaj gaaaad! Okej, jag är 51 ( kanske inte målgruppen…..), har gått upp lite i vikt och tycker det är kass att hitta snygga klänningar att känna sej fin i. Men….. i går fick jag leveransen med ’Rushed glitter dress’. Har sällan känt mej så ’ärtig’ och snygg! Let’s party liksom! Whoop whoop! Tack, tack, tack! Skulle dock vilja få stajling tipset; vad gör jag med medföljande skärp/scarf? Kram!

    Svara