Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:52 | december 2, 2019

Weekly Plans

Mage

Igår poppade min mage. Vet inte om det var all sill eller janssons frestelse från julbordet dagen innan, antagligen en mix. Är peppad på att få en liten kula för just nu känns det mer som en liten degklump på kistan – man vill ju att det ska bli hårt! På onsdag går jag in vecka 18. WHAT! Helt sjukt att jag snart är halvvägs, känns som jag varit gravid i en sekund. Har ni fattat att jag är på smällen? För jag har typ inte gjort det själv än. Tur att det är några månader kvar att förbereda sig.

Det bästa med att vara gravid är att man vaknar upp pigg som en lärka oavsett veckodag. Den här veckan känns som en för tidig julklapp, efter att konstant haft andan i halsen, är den här veckan betydligt behagligare. Som en värmande kram i vintermörkret. Jag mår bra. Det ska bli sol. November är äntligen över. Månaden som helt klart vinner första pris som årets sämsta. Vilken rövmånad. Nu glassar vi istället in i en riktig favoritmånad, kantad av festligheter.

Tänk att det bara är en av månad kvar av det här året? Herregud, vilket år – för mig iallafall. Vi har gift oss, skaffat hund, Markus har bytt jobb, varit på honeymoon, blivit på smällen (!) – vad mer ska hinna hända innan året är slut? Ska vi köpa ny lägenhet?

Hur har ert år varit? Har det hänt massa eller har det varit ett mellanår? Där allt bara rullar på?

Okej, tillbaka till nutid. Den här veckan står följande på schemat:

– Ska spela in en VLOGG! Så peppad! Jag vill verkligen börja vlogga, men inte hunnit med – men den här veckan har jag ett riktigt roligt projekt som jag redan börjat spela in.

– Jag ska hänga loss i vår butik i MOOD Stockholm. Om ni inte var där förra veckan, måste ni svänga förbi nu! Vi har öppet torsdag, fredag och lördag.

– Nu jävlar ska brun utan sol testet gå av stapeln.

– Ska till Grand Hotel med Clarins imorgon. Lyx, lyx, lyx! En liten fågel i mitt öra viskade att en gravidmassage står på schemat.

– Podda med Linn! Lyssnade ni på premiär avsnittet igår? Ni hittar ”I nöd och lust” här! Ett år på 55 minuter! 

– Ska på en julmiddag för Royal Design.

– Träna! Det har inte blivit så mycket av den aktiviteten senaste tiden.


6 kommentarer6 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • MORGONROCKEN!!!! SÅÅÅ FIN! VAR HAR DU KÖPT DEN??

  Svara
 • Åh, jag fick den i ett pressbud. Men det sitter ingen lapp i så minns inte : S Ska försöka ta reda på det <3

  Svara
 • Var det inte förra året du gifte dig? Fast min amningshjärna gör mig förvirrad så kam hända att min tidsuppfattning är helt off, hehe! Kram

  Svara
 • Jo, haha! I September men räknar ändå med det, haha! Kram!

  Svara
 • Hej! Har du tips på nån sheet mask som är bra när man är preggo? Mycket fukt och inga starka grejjer! O gärna lättillgänglig😊 tack på förhand!

  Svara
 • Har du provats Kicks egna? De är grymma och bra pris med massa fukt! Annars är ju jag ett riktigt Foreo UFO fan och kör deras maskin flera gånger i veckan. <3

  Svara