Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:25 | december 1, 2019

Könsfest, Julhäng på Svenskt Tenn, Långlunch och SPA-söndag!

Petra Tungarden blogg-2

Ska vi se hur livet sett ut genom linsen senaste tiden? Det har hänt mycket! Min ursöta gudson Dante har växer och växer. Längtar tills han och jag ska åka på en resa tillsammans som han fick av mig i present när han föddes. Jag gjorde nämligen det med min gudmor. Vi åkte till Disneyland Paris över en helg och jag minns de dagarna än idag. Dantis det är bara 8 år kvar, haha.

Petra Tungarden blogg-3

Jag och Forni åt en lunch på tu man hand på Brillo och snackade ikapp om livet.

Petra Tungarden blogg

Sedan bar det av för att köpa en pinata till aftonens könsfest.

Mathilda kom förbi och hjälpte mig piffa innan alla gäster skulle anlända för att fira vår bebis.

Aldrig varit så peppad! Fick resultatet på tisdagen, men kollade bara så att barnet mådde kalas – inte könet. Tur var att Lorpan var bortrest annars hade jag nog aldrig klarat att vänta så länge.

Alla kompisar och familj började trilla in.

Hej mina älsklingar! Tänk att alla våra boys säkert kommer spela i samma fotbollslag i framtiden.

Hela lägenheten började fyllas med nyfikna själar.

Vi hade omröstning om hur många som trodde tjej respektive kille… Och ja, sedan vet ni ju hur det gick! Jag var mest inställd på en tjej, så blev så chockad när jag äntligen fick span på en av de små blåa godisarna som flög ut över vardagsrumsgolvet.

Tänk att vi ska få en liten pojke, det känns så mysigt.

Petra Tungarden blogg-18

Vaknade upp och blev alldeles pirrig när alla små söta barnsaker låg framme på bordet från kvällen innan. Har fortfarande svårt att greppa att jag är med barn, undrar när den poletten kommer trilla ner på riktigt.

Sedan drog jag ner på stan för att möta upp några kompisar inne på Svenskt Tenn som kryllade av människor som var sugna på att köpa julpynt.

 Det är så hemtrevligt där inne man vill bara slå sig ner och krypa in under en färgglad filt framför en brasa.

Jag, Carro, Degen och Snarro bänkade oss för världens längsta lunch. Vi skulle egentligen gått längre på stan men snackade bort flera timmar under värmelamporna på Strandvägen 1.

En söndag brände jag och Mathilda av ett träningspass på Sturebadet innan vi gick upp för att SPA i turkiska badet tillsammans med Freddie. Vi brände av en av alla masker som jag köpte med mig från Hong Kong.

Väl hemma så slängde jag ihop en gul kycklingcurry som ni måste prova, löjligt enkelt och galet gott. Jag är ju besatt av curry, så detta var en riktig vinnare. Sedan toppade jag med banan och salta jordnötter, så man kan väl typ säga att det blev en flygande Jacob. Skönhetsaftonen fortsatte med Bioré’s portömmare, de är galet bra sliter ut porerna från ansiktet, haha.


6 kommentarer6 kommentarer om “Könsfest, Julhäng på Svenskt Tenn, Långlunch och SPA-söndag!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • MORGONROCKEN!!!! SÅÅÅ FIN! VAR HAR DU KÖPT DEN??

  Svara
 • Hej Petra! Grattis till Lill-killen, så mysigt! Är gravid i v 11 men har hört att man får Första ultraljudet och reda på könet först runt v 20. Köpte ni till tidigt ultraljud där ni fick reda på könet? Hur i så fall? Stor kram och grattis igen!

  Svara
 • Vi gjorde nip test (bara ett blodprov) i vecka 14 eller 15 fick då reda på bland annat könet någon vecka senare. Vi fick bekosta det själva (bor i Skåne).

  Svara
 • Åh, tack snälla!!!!

  Yes, vi betalade för ett nip test, mest för jag var så förbannat nyfiken över vad det var för kön, haha. Dock kostar det 5000 kr. Barnmorskan tyckte verkligen inte att vi skulle göra det, utan bara köra på kub. Då vi var unga och inte fått några tidigare missfall. Men diskutera det med din barnmorska. Gör kuben först och känner du dig osäker på barnets mående så boka Nip som är 99 %

  Svara
 • Sötis! Vart är dina beiga sneakers ifrån ?

  Svara
 • Från IRO <3 <3

  Svara