window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

13:41 | november 27, 2019

Imorgon är jag tillbaka med full kraft!

Nelly Adoore-40

Sorry, för världens tråkigaste blogg senaste dagarna! Men imorgon är jag tillbaka med full kraft! Vår Adoore x Nelly.com pop-up butik har ätit upp all vaken tid. Vill verkligen att butiken ska kännas som en riktig butik, inte ett temporärt ihopplock av möbler. Så jag och Uchenna har krigat livet ur oss för att få ihop varje liten kvadratmeter.

Känns som jag bjudit in till kalas, utan att veta om någon kommer.

Lova att komma förbi butiken och säg hej! Jag skulle bli så glad! Jag är där till 100 % på fredagar mellan 14-18.00! Då bjuder jag personligen på alkoholfritt bubbel, prova klänningar, tävla om presentkort på Nelly (3000 kr varje dag !!!!!), få maken fixad av Clarins och Bourjois Paris och dansa loss. På lördagar är jag där mellan 12-15.

Bokade en akut tandläkartid 07.00 imorse. Hade inget hål men har med största sannolikhet fått en inflammation i visdomstanden. Eftersom jag är gravid vågar jag inte pilla i mig för mycket värktabletter (alvedon). Jag vill ju inte droga P3 inne i kistan, så han kommer ut som en pundare. Men om värken fortsätter dunka som ett diskotek i Berlin kvällarna framöver så bär det av till min riktiga tandläkare för att ”lätta på trycket”. Riktigt dålig tajming ändå, tandjävel.


12 kommentarer



12 kommentarer om “Imorgon är jag tillbaka med full kraft!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh stackare! Typiskt när man är gravid också🙄.

    Svara
  • Åh stackare, har precis tagit bort en visdomstand som hade stort hål i sig.. inte gravid men förkyld och inte pigg.. du måste gå och ta bort den om det fortsätter kan bli riktigt jobbigt med svullnad och andra tråkigheter om det är en inflammation,. Ta hand om dig 🌸

    Svara
  • Jag tycker du uppdaterar för fullt, ha inte dåligt samvete för det! Du är ju värsta superkvinnan just nu!
    Har gått in i vecka 13 och fått positiva svar på NIPT så snart är det dags att komma ut, har inte kollat könet ännu men gör nog det i helgen. Jag har tyvärr inte haft en lätt graviditet hittills, mått otroligt dåligt och fått dropp ett par ggr pga uttorkning. Hoppas att det vänder snart!
    Jag avundas dig som jobbar och njuter av livet, glöm bara inte själv att insupa vilka fantastiska saker du gör! Ta en paus och tacka dig själv för vad du åstadkommer ❤️

    Svara
  • Hej Petra! Tänkte kolla med dig hur du väljer att göra med influensavaccinet som rekommenderas till gravida den här årstiden. Jag är gravid i v 17 och blev rekommenderad av barnmorskan att ta det, men känner mig osäker på om det kan påverka bebisen negativt på något sätt, så avvaktar och funderar lite. Hur tänker du? 🙂

    Svara
  • Nu är jag inte Petra men en annan Preggo som tagit influensavaccinet. Enligt 1177s hemsida:
    Det finns inga risker med att du vaccinerar dig mot influensa när du är gravid eller när du ammar.

    Du som är gravid kan bli mer sjuk av influensa än du skulle ha blivit om du inte var gravid. Därför är rekommendationen att du vaccinerar dig mot influensa. Vaccinet ger också ditt barn ett bra skydd under perioden när hen är nyfödd.

    Svara
  • Jag fick influensan när jag var höggravid, trots vaccinet. Blev så otroligt sjuk och kunde inte andas. Har fortfarande astma som nog aldrig kommer gå över tyvärr som komplikation. Läkaren sa att jag nog blivit ännu sjukare utan vaccinet även om det inte tog helt det året. Ta det! Tycker det är lite läskigt med vår tid och all tvekan kring vaccination?

    Svara
  • Har haft samma problem med min visdomstand i snart 1 år. Har inte haft tid att dra ut den så fått bli ett antal besök till akuttandvården. En gång (då jag hade som ondast) hade en chili flake fastnat i fickan mellan tand och tandkött och de fick ”suga ut den”. Aldrig haft så ont. Så tips är att undvika små hårda ting som kan ligga och irritera (även typ morötter och tonfisk som lätt fattar fäste). Usch! Det är hemskt. Jag har en gel som heter cordisyl (med den högsta procenten) som jag lägger på när jag får ont och det brukar ta bort mycket av smärtan. Tips är även att gurgla munnen med kokosolja (som du sedan spottar ut givetvis hehe). Ha det i munnen i ca 5 min och försök gurgla bak i munnen. Lovar att båda dessa hem kurer hjälper! Hoppas det löser sig! Och rekommenderar att vänta med att dra den till efter bebis, du kommer behöva ta massor med tabletter och ha hög infektionsrisken efter draget/operationen. Så håll ut! Kram.

    Svara
  • Du kan ta Alvedon eller Ipren utan att det på ngt sätt påverkar bäbisen i magen (enligt FASS.se). Om tanken fortsätter göra ont – ta bort den. Inflammation i tand är betydligt farligare än att ta ut den och ta alvedon någon dag extra.

    Svara
  • NEJ! Gravida ska inte ta Ipren. Eller andra NSAID preparat såsom voltaren, diklofenak mm. Alvedon är ok.

    Svara
  • Kommer ut som en pundare hahaha

    Svara
  • Hej Petra!

    Svara
  • 9.sex positions http://69sexpositions.com/

    Svara