Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

14:01 | november 26, 2019

HELDAG PÅ NELLY I BORÅS & PÅ TORSDAG ÖPPNAR VI VÅR PARTY POP-UP!!!!!

Nelly Adoore

Just nu går mitt liv ut på att släcka bränder. De senaste dagarna har varit kantade av jobbkaos. Och att få ordning vår pop-up har tagit all min vakna tid. Jag,  Uchenna och Tuss, framför allt Uchenna har krigat som djur för att få klart vår ADOORE x NELLY.COM PARTY POP-UP. Haha, så NU MÅSTE NI KOMMA FÖRBI OCH HÄNGA för att spana in vårt mästerverk. För det har varit blod, svett och tårar.

I fredags gick jag upp vid 04.00 för vid o6.00 skulle jag sitta på ett tåg till Borås. Och eftersom jag var så trött kvällen innan, fick jag gå upp och fixa massa saker mitt i natten innan avfärd. Men jag såg ju toklyckig ut ändå, haha.

Adoore nelly.

Okej, först och främst innan vi beger oss till Sveriges framsida, enligt somliga,  spana in vad som händer i pop-upen! WIHOOOOOO på torsdag slår vi upp dörrarna!

På fredag kommer nämligen Clarins och Bourjois Paris sminka alla gäster på plats! En liten fågel har viskat i mitt öra att de även har lite extra soliga läppglans och mascaror på lager till trevliga besökare. Sedan kommer såklart jag hänga i butiken och hjälpa till med stylingtips och storlekar. Och det kommer serveras iskallt alkoholfritt bubbel från Jacobs Creek eller varför inte en alkoholfri Gin från Ceder? Som ni får serverade av min kära bror!

På lördagar kommer Lukas gästa oss och fylla butiken med riktig partymusik! Sminkstationen är alltid redo så du kan komma in och bättra på din makeup. Jag är där mellan 12-14.00 på lördag! Och självklart är baren redo för dig även då!

Utöver detta kommer vi ha massa tävlingar i butiken där du har chans att vinna presentkort på Nelly, feta goodiebags från Clarins och Bourjois samt klänningar från oss.   

Nelly Adoore-4

Älskar att åka tåg, man får så mycket gjort på vägen. Poff så var i Knalleland och på Nellys huvudkontor där Izzy satt i maken. Hade verkligen kunnat jobba där nere i produktionen med all styling, så mysigt och härligt gäng.

Nelly Adoore-6

Även jag fick lite välbehövligt smink, då jag skulle vara med på några pressbilder. Man älskar ju före- och efterbilder. Fransarna och brynen gör ju att man alltid ser lite fixad ut. Älskar min franstjej Steffi som gör världens naturligaste fransar.

Fick så många bra tips av Ida som sminkade mig. Hon sa att nyckeln till det magiska glowet bottnade i den här lilla flaskan. Sprang och köpte RMS beauty Oil på studs för den gav sådan jäkla lyster. Hon körde på den i hela ansiktet, sedan la jag primer i t-zonen efter. Ida sa även att Skin Food från Weleda var magisk om man ville ha monstermaxat glow.

Hon contourade med den här från Milk Makeup, som blev så fin och naturlig.

Nelly Adoore-11

Nelly Adoore-12

Det blev en ganska naturlig look med mycket glow i jordnära toner, precis som jag älskar.

ALLTSÅ IBLAND MÅSTE JAG NYPA MIG I ARMEN! Kan inte fatta att vi kommit in på alla dessa coola butiker, känns helt overkligt! Längtar tills Nelly-sidan är live så ni får se alla magiska bilder. De är så duktiga i den studion,

OMG!!!! Här ser man ju kulan! Jag har på mig en S i Shirt dress på bilden och den är lite för liten. Men ska rocka loss denna i en M nu så jag kan ha skjortklänningen hela julen. Modellen har S i alla kläder, men skulle egentligen haft en storlek mindre för bäst passform eller det är ju en smaksak, men jag personligen gillar ju när allt sitter klistrat på kroppen som ett andra skinn, haha.

Jag är ju väldigt lång (177) så allt blir ju lite kortare på mig, tror dessutom att jag har väldigt långa ben. På modellen som är 172 så ser ni hur klänningen går längre ner på låret (se bilden ovan).

Och vet ni vad? Maggan kom med ett riktigt bra namnförslag när jag var förbi henne och lånade ut Adooreklänningar till event hon skulle på. Ett event där hon blev till försäljning ba sådär under en middag.

ALLTSÅ WOW! Nellys fotoljus skojar man inte bort, klänningarna kom verkligen fram på de bilderna, längtar tills de är live om någon dag bara! Tycker inte riktigt man ser hur magiska och glittriga de är på våra bilder.


3 kommentarer3 kommentarer om “HELDAG PÅ NELLY I BORÅS & PÅ TORSDAG ÖPPNAR VI VÅR PARTY POP-UP!!!!!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jättefina klänningar!
  Tyvärr blir båda fel på mig. Är endast 155 cm och en överdimensionerad ärm går bara inte och jag är 45 år gammal och kan inte rocka ett hål på magen. Typiskt livets lotteri.

  Svara
 • Har en tub Skinfood hemma men hajar inte hur den ska användas för glow. Duttas på kindben? 🙂

  Svara
 • Läste om detta utlovade glow i en skönhetsblogg och jag hade då Skinfood i skåpet hemma. Intet glow extra där inte. Jag är jättetorr så kanske det som felar på mig men för övriga tror jag tanken är att den ska glowa under din foundation?

  Svara