Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med KICKS BEAUTY

18:13 | november 25, 2019

En julkalender för skönhetsjunkien…

basta skonhets julkalender-2_pp
Det finns något magisk med decembermånad och väntan på jul och ledighet. Det är som att varje julbord, tänt ljus och glöggmingel är en enda härlig nedräkning fram till julen. För att fira lite extra i vintermörkret tycker jag det är mysigt att kunna införskaffa sig en julkalender för att skapa lite pirr varje dag. Det blir helt klart enklare att vakna upp på morgonen, äta gröt bland tända ljus, kanske slå på årets julkalender på TV och sedan öppna första luckan i den fysiska kalendern. Blir så nostalgisk av det hela.

Som tur finns det även lite lyxigare julkalender för oss vuxna som diggar beauty. Kicks har ett utbud av diverse julkalendrar där min favorit är Kicks egna som innehåller 24 luckor fullproppade med produkter för ansikte, makeup och hår. Jag tycker själv att dessa kalendrar är ett perfekt sätt att hitta nya skönhetsfavoriter då man har möjlighet att testa produkter man kanske aldrig hade hittat annars – blandat med klassiker som aldrig gör en besviken! Så från och med 1:a december fram till julafton gömmer det sig en trevlig överraskning från KICKS Beautys egna sortiment att hurra över bakom varje lucka.

Kalendrarna finns i begränsad upplaga – så sov inte på denna boll ; ) Tycker man får mycket skönhet för pengarna – 449 riksdaler går denna kalender loss på – en spottstvyer i jämförelse med värdet på produkterna som uppgår till ett värde av 1400 kronor.

Kicks Holiday Collection-7

Kalendern innehåller alla Kicks mest älskade produkter.

Kicks Holiday Collection-11

Kicks Holiday Collection-6

Haha, jag ville slita upp alla luckor, men fick inte för Angelica. Hon tyckte att jag skulle spoila för er, men jag fick verkligen upp ångan men la band på mig själv.
Kicks Holiday Collection-10

Dessutom är den otroligt tjusig att ha framme.


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här