Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med SAFIRA

08:06 | november 22, 2019

Så stylar jag Safira kollektionen!

medaljong smycke safira_-15

Jag är så otroligt glad över den fina responsen och att så många av er verkar gilla Safira kollektionen lika mycket som jag. Ler brett varje gång det trillar in DM’s på Instagram med bilder på er i smyckena. Tack snälla för att ni orkar ta er tiden och skickar över hejropp. Ni är så fina allihop och fortsätt gärna dela med er av bilder, tycker det är så roligt att se hur ni stylar och kombinerar dem. Får själv nya idéer och inspiration till hur jag vill kombinera smyckena – så tack för det mina vänner <3

NI HITTAR HELA SAFIRA KOLLEKTIONEN HÄR! 

Earcuffsen har sålt slut – och för er som frågat så kommer de fyllas på men de kommer först in på mitten av januari. De är några fler som håller på att sina och de kommer dessvärre inte hinna fyllas på innan jul för er som frågat.

Ni hittar alla smycken här!

På tal om styling får jag en del frågor om hur jag tänker när jag på står och väljer smycken på morgonen och plockar ut vad som ska pryda min kropp just idag. Därför tänkte jag visa upp hur jag kombinerar smyckena i kollektionen. Sedan jag fick de första proverna från Safira har jag burit mina smycken rakt igenom, men ändå försökt variera mig en del. Förutom när det kommer till Womanhood Freshwater Necklace – det bär jag varje dag.

Jag gillar ju verkligen att blanda guld och silver och tycker att det är fint när det bryter av.

Som ni vet tycker jag ju om allt som glittrar lite extra mycket, och föredrar mottot ”more is more” snarare än ”less is more”.

Något som jag också burit från dag ett är ringarna på höger hand med de två chunky guldringarna och kedjeringen. Tycker dessa tre är så tjusiga tillsammans. Sedan gillar jag trion runt halsen starkt. Pärlchookern är en riktig kameleont som lirar med det mesta. Tycker den är lika fin i all sin enkelhet, som här matchad med två halsband som kompletterar varandra, utan att bli kaka på kaka.

Chain Ring, Safira. / Alla smycken från kollektionen.

En annan troslagen tjänare är kedjeringen i silver som hakar på mig varje dag. Som ni vet gillar jag ju när det rasslar till i örat när jag trippar fram och dessa tre har varit ett vinnande koncept. Gillar verkligen pärlörhänget i mitten, som blir den perfekta birollen till det lite större örhänget som får spela huvudrollen. De säljs i tvåpack och kan bäras antingen som jag har det på bilden eller så harkar du i det i örat så det ser ut som det omsluter örat.

Pärlchoker Safira / Eternity Chain Necklace Safira. 

Den nätta pärlchookern blir ett riktigt snyggt komplement till den coolare kedjan som kommer i både guld och silver. En riktigt vardagshjälte som livar upp den gråaste av outfits.

medaljong smycke safira_-13

Det som är roligt med att ha en smyckesgarderob är att det går att kombinera dina favoriter i oändligheten.

Till vardags gillar jag att ta i från tårna – med både halsband, armband och gärna fem olika örhängen i varje öra, haha. Jag låter som en kossa med bjällra när jag rör mig fram. Jag tycker att smycken piffar upp en hel outfit, speciellt under den här tiden på året. Den alldagligaste looken kan som i ett trollslag förvandlas från trist till festlig med rätt sorts bling. Så trots att man klär sig i 50 shades of grey lyckas man ändå på ett kick bli till en vandrande discokula. Och av den anledningen maxar jag gärna till vardags! Älskar halsband lager på lager.

SAFIRA

Pärlchoker / Elegant Pearl Necklace

Till fest och glittrande klänningar tycker jag om att vara lite mer sparsmakad när det kommer till smycken. Vill jag att klänningen ska vara i fokus låter jag istället smyckena diskret smälta in med hela outfiten. Jag skulle nog aldrig gå ut helt utan smycken, men då satsar jag hellre på ett nättare halsband och ett par sofistikerade pärlor och några ringar istället för att pryda varenda möjlig millimeter med smycken.

Silver Fancy Freshwater Earrings

Jag tycker om att skapa en balans och dynamik mellan vad jag har på mig och vilka accessoarer och smycken jag matchar med. Till material som läder väljer jag hellre pärlor och stenar för att det blir en rolig kontrast till det hårda.


4 kommentarer4 kommentarer om “Så stylar jag Safira kollektionen!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men guuuud! Så fina ju!
  Men du, den blåa tröjan på andra bilden, VARIFRÅN? <3

  Svara
 • Fy fasen vilken fantastiskt fin hy du har!l

  Svara
 • Hej Petra,

  Här kommer ett önskeinlägg! När det kommer till inredning har du stenkoll och jag älskar din lägenhet! Jag och många andra av dina läsare är unga (20-25 åldern) och jag gissar på att många är i sitsen att flytta till sin första lägenhet. Jag ska flytta till min första studentlägenhet med eget kök (haft korridorrum innan) och det hade varit så kul med ett inredningsinlägg från din sida för jag är helt lost. Stilrent, men inte för dyrt liksom. De flesta lägenheterna är helvita, iaf för studenter, vilket jag tycker är sjukt svårt att styla då jag inte är ett fan av vita väggar själv. Hade verkligen uppskattat ett inlägg med tips för detta 🙂

  Svara
 • Vart går du och gör dina läppar??

  Svara