Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

08:08 | november 20, 2019

Tre perfekta looks till säsongens julfester!

petrajulbord4

God morgon sötnötar!

Skulle egentligen ha kommit ett lite mer personligt inlägg nu, men jag var så förbaskat trött igår att jag somnade med kläderna på i sängen – och försov mig imorse. PANIK MORGON, ligger efter med så mycket saker nu. Så nu måste jag sminka mig i rapid och dra till poddstudion, för nu ska vi spela in första avsnittet av: ”I nöd och Lust” – återträffen. Så då får ni istället vila ögonen på det här festliga inlägget och så kommer det ett till personligt inlägg i eftermiddag!

Även om jag är en skata ända in i benmärgen gillar jag också att klä mig mer sobert och stilrent. Speciellt när det kommer till AW:s och fester man kilar iväg på direkt efter jobbet är det enklaste och snabbaste sättet att piffa upp looken med statement accessoarer och en snygg klack.

Här kommer tre looks jag hade burit på kontorets glöggmingel!

 

PETRAJULBORD

1. Örhängen 2. Stories 3. Klackar 4. Jeans 6. Väska

 

PETRAJULBORD

1. Kavaj 2. Skor 3. Byxor 4. Halsband 5. Topp

PETRAJULBORD

1. Stövlar 2. Tröja 3. Väska 4. Örhängen 5. Kjol


4 kommentarer4 kommentarer om “Tre perfekta looks till säsongens julfester!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • De guldiga byxorna! Magiska!

  Svara
 • Hej!
  Är också gravid, typ 10 dagar efter dig.
  Vill ha ruched glitter dress till jul, men har problemet med GIGANTISKA pattar.
  Vad har du för bh-lösning till den? ok om man ser bhn i ryggen?

  Kram

  Svara
 • Kan du inte skriva MER om graviditeten? Har precis plussat med mitt andra barn och älskar att läsa om andras graviditeter 😂

  Svara
 • Jag är gravid i vecka tolv och gasar över vad tusan man ska ha på sig hela graviditeten? Jobbar på kontor och det känns omöjligt att hitta gravidkläder som inte är stickat och leggings. Kan du inte göra en guide?

  Svara