Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | november 19, 2019

Dear santa…

Jag och Linn tänker att vi ska börja måla tavlor som en ny hobby. Ska ta mig tusan gå och köpa färg och tavlor i veckan. 

Mitt shopping- och inspirationsbegär är inte att leka med just nu. Jag vet inte vad det är, kanske är det mörkret som får mig att tro att ytliga ting ska göra mig lyckligare under årets deppigaste månad? Men istället för att handla på riktigt, så fönstershoppar jag. Som tur lurar julen bakom hörnet och kanske kan blir man överraskad med något riktigt festligt om man har varit riktigt snäll i år. Antagligen inte, eftersom vi knappt ger julklappar i min familj. Vi kör julklappsspelet, men thats it. Någon liten klapp kan man få om man varit snäll eller så skänker vi bort pengar.

Såhär skulle det iallafall se ut under julgranen ifall jag fick drömma helt fritt…

Denna festliga stass från Saks Potts är på snudd för crazy till och med för mig. Men jag tycker Emili lyckades styles utstyrseln perfekt med låg tofs, lättare sminkning och knähöga boots. Hade gärna svassat runt i detta nu i novembermörkret.

En lampa att dregla över, helt klart. Jag är konstant på jakt efter en liknande variant som ska få pryda nått av rummen här hemma. Är inne på auktionssajter var och varannan timmer -men ännu har jag inte lyckats langa hem den perfekta. Hojta gärna om ni ser något liknande <3

Bottega Veneta är klädmärket på allas läppar just nu – de gjorde ju en total comeback i fjol när Daniel Lee steppade in som creative director. Min senaste hang up ur hans vackra kollektion är denna flätade läderväska som gärna hade fått dingla på axeln i vår.

Jag älskar exakt allt med dessa vintage Camaleonda sofforna signerade Mario Bellini.  Färgen, formen och de noga utvalda detaljerna. Ett mästerverk som en dag ska landa hemma i mitt vardagsrum. Jag ska bara spara i några decennier till, haha.

Jag är en bag lady av rang som ständigt springer runt med påsar, väskor och ryggsäckar tungt lastade med allt jag skulle kunna tänkas behöva under en arbetsdag. Allt från stor systemkamera till smink till träningskläder och blytung dator. Detta är jag som ni förstår lite trött på, vilket gör att jag är ute efter en vardagsväska i storleken större. Det är inte det lättaste att hitta en rymlig väska som även är snygg -men denna från Proenza Schouler gör helt klart jobbet.

Acne Studios AW19 visning golvade ett helt modefolk -precis allt på catwalken var plagg som hade kunnat få dyka rätt in i min garderob. Det jag önskar mig mest från Acne just nu är denna fluffiga dröm till jacka som min frusna kropp hade tackat för. Tänker även att den är perfekt i längden till kommande vintrar då jag ska jaga P3 i lekparken.

Sist men inte minst hittade jag dessa konstverk till vaser inne hos Ruby Atelier. Har alltid haft en fäbless för dekorativa vaser – så pass mycket att jag fått ett ”vas-och-kruk-stopp” här hemma av Markus. Men två små vaser till ska jag nog kunna smuggla in…

En stickad tröja med festlig strass hade jag inte tackat nej till. Älskar när komfort och trendfaktor kombineras och skapar ett kärleksbarn som denna tröja från & Other Stories. 

Som ni vet är jag en beautynörd av rang. Och skönhetsteknologin för hemmabruk gör enorma framsteg. Jag är BESATT av min Foreo UFO, som får mina sheetmasks att jobba på djupet med både värme-, kryoterapi och LED-ljusterapi. Dessutom tar den bara 90 sekunder, istället för att du ska glida runt med en slemmask hemma i en halvtimme som sladdar runt i ansiktet. Den är kopplade till en app i ens mobil, så när du scannar av streckkoden på vald mask så ställer den in programmet. Så coolt.

Nuface

Men nu är jag nyfiken på Nuface, som jag läst om på massa utländska bloggar. Den här lilla maskinen ska nämligen driva ut slagg och tighta till huden. Denna maskinen har fått helt makalösa recensioner. Och jag blir såklart galet nyfiken på att testa.

Dr. Dennis Gross Spectralite LED Mask

Nej, detta är inte en maskeradmask utan Dr. Dennis Gross Spectralite LED Mask som kostar en halv förmögenhet. Men som tydligen enligt mina beautykällor ska vara en livslång värd investering. Lite för pricy för min smak, men den ser om annat väldigt high tech ut.


5 kommentarer5 kommentarer om “Dear santa…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Denna lampa liknar den du letar efter: https://artilleriet.se/sv/lighting/pendants/chandelier-gold-finish#page=6
  annars har det funnits liknande på Dusty Deco.

  Svara
 • Haha, den där masken ser riktigt spännande ut alltså. Men som du säger, kanske liiite för dyr!

  Svara
 • Världens finaste Marie Olsson Nylander är ju expert på sånna fina lampor♥️♥️♥️ Hon kan säkert hjälpa dig!!
  Ps. Bor med en Camaleondasoffa💕

  Svara
 • Dina ordval när du skriver Petra är så genialiska och jag skrattar eller fnissar alltid för mig själv när jag läser meningar som ”slemmast som sladdar runt i ansiktet”.
  Smäller av. På riktigt. Du bringar glädje med dina meningar 😂😂🤩

  Svara
 • Emili säljer sina två!! kolla hennes instastories 🙂 🙂

  Svara