Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:15 | november 18, 2019

Weekly Plans

Apartment O

Hola Guapas!

Hoppas ni haft en mysig helg! Herregud, förra veckan var så maxad rent mentalt. Först och främst fick vi reda på att knodden mådde toppen och sedan tre dagar senare att det var en liten dude som lurade där inne. Så spännande! Något med det bästa med att vara gravid är att måndagar aldrig känns tunga eller jobbiga. Det var längesedan en bakfylla dunkade i bakhuvudet och påminde om helgens bravader. Kvittrar jag glatt nu, men om några månader kommer jag säkert längta efter ruset efter ett glas rött.

Den här veckan har nedräkningen börjat – på torsdag är nämligen vår partykollektion från Adoore äntligen här! Jag kan inte fatta att vår Party Pop-Up öppnar om en och en halv vecka. Ni har väl skrivit ner det i er kalender? För den 28:e november slår vi upp dörrarna till Adoore x Nelly.com i MOOD-gallerian. Under flera veckor har jag och Uchenna jobbat som dårar för att skapa en festlig oas mitt i stan. Det är fortfarande långt ifrån klart, men den här veckan ska vi kriga för att få klart hela butiken.

DET KOMMER VARA TVÅ RIKTIGT MAXADE LÅNGHELGER med massa roliga aktiviter i butiken – sminköser, stylister, utlottningar, DJ, bar, häng. Jag kommer hänga loss i vår butik så jag hoppas verkligen ni kommer förbi och säger hej.

Vad ska jag mer hitta på den här veckan?

– Idag ska jag Uchenna dra runt till lite olika butiker för att inhandla det sista för vår pop-up.

– Imorgon håller jag en mysig julfrukost för mitt älskade Kicks på Bardot. Det kommer en astrolog som ska spå oss, så spännande. Därefter ska jag fota och spela in två samarbeten.

– Imorgon kväll ska jag och Linn spika innehåll för I nöd och lust. Och på onsdag spelar vi in första avsnittet.

– På torsdag ska vi på Her Hour möta upp och styla vinnaren i Afound tävlingen som vann ett presentkort på 10 000 kr.

– Sedan har jag bokat in flera träningspass, som jag dyrt och helig lovat mig själv att inte avboka.

– Jag ska göra ett maxat brun utan sol test för ansiktet. Igår regnade det in tips i min inkorg, mest poppis enligt er var Ida Wargs, ska bli så kul att testa den.

– På fredag morgon i ottan tar jag tåget ner till Borås för att plåta Adoore kollektionen för Nelly.

– I helgen åker vi ut till Graanen och Idas landställe med några kompisar för en maxad myshelg med långa middagar, spel och promenader.


1 kommentarerEn kommentar om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Det stora BUS-testet ser jag fram emot! Tycker inte att det är mycket som håller måttet när det kommer till just ansiktet. Det är som att färgen inte fastnar där på mig.
    Ida Warg läser jag gott om men också att den inte ger så mycket färg. Då kan det ju vara för min del. Jag vill bli brun, inte beige 🙂

    Svara