Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Adoore

17:30 | november 18, 2019

ADOORE: THE PARTY COLLECTION.

Sequin Gown

Gullisar!

Nu är stunden äntligen kommen, stunden jag har väntat i månader på att få dela med mig av. Det är nämligen lanseringsdags för Adoores nya partykollektion! Det pirrar verkligen i hela kroppen av att få dela detta med er. I flera månader har vi slitit för att få ihop allt i tid och nu äntligen om någon vecka landar produkterna i vårt lager. Ni kan redan nu klicka er in på adoore.se för att lägga en pre-order på produkterna som sedan landar hos er den 25 november.

Sleeve Statement Dress

Belted Ruffle Dress / Sleeve Statement Dress

Ruched Glitter Dress

Ruffel belt dress. 

Shirt Dress

Kollektionen är helt enkelt designade efter vad jag själv hade velat dra på mig en stökig kväll ute på stan. Roliga färgval, gnistrande tyger och festliga former är ledordet för denna kollektion – mycket inspiration har jag tagit från de sprudlande danska donnorna som alltid klär upp sig till tänderna vare sig det vankas mysmiddag eller brakfest. Även de mer subtila plaggen i kollektionen har en rolig twist – så denna kollektionen är verkligen för alla stilar!

Hoppas ni gillar plaggen lika mycket som mig – för jag är upp över öronen förtjust i allt. Känner mig nästan lite nykär när jag kikar in på adoore.se. <3

Belted Ruffle Dress

(Klänningen på bilden har förlängts med 3 cm, sedan är jag 177, så ganska lång). 

Klänningarna är ju betydligt glittrigare än produktbilderna visar. Älskar, älskar, älskar!

Belted Ruffle Dress

Shirt Dress

Nu när vi plåtar med Nelly så kommer man nog se materialet tydligare.

Shirt Dress

 

Sleeve Statement Dress

Ruched Glitter Dress

Volumnious Blouson Dress

Sequin Gown

Sleeve Statement Dress

Sleeve Statemnet Dress

Sleeve Statement Dress

Sleeve Statement Dress

Ruched Glitter Dress

Off-shoulder Dress

FOTO:  NINA HOLMA
STYLING: CAROLINE SANDSTRÖM + MOÌ ASS: UCHENNA.
HÅR & MAKE: HELEN BORG
MODELL: MICHELLE/Le Management


5 kommentarer5 kommentarer om “ADOORE: THE PARTY COLLECTION.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Petra! Stort grattis till graviditeten, så underbart! Jag är också gravid, snart i vecka 22 och planerar att ha din sequin gown Från Adoore på jul. Ville bara kolla med dig om tyget är stretchigt eller om man ska gå upp en eller två storlekar för att få plats med den växande magen? 🙂

  Svara
 • Hola Guapa!

  Den är stretchig, så jag tror din vanliga storlek kommer fungera kalas! Så kan du ju bära den efter graviditeten också. Kramar!

  Svara
 • Hej!
  Jag ska köpa en klänning är en storlek M men kan även vara en S. Behöver veta vilka mått man ska utgå ifrån när man köper era klänningar. Är redo att lägga in en beställning men behöver hjälp gällande val av storlek! Det är då paljettklänningen…

  Svara
 • Jag gillar ju när allt sitter snortight, men just när det kommer till paljettklänningen kan jag tycka att det är fint när den inte sitter klistrad. Så jag hade nog valt en M då ; )

  Om du bor i Stockholm kan du svänga förbi vår pop-up och prova nästa vecka och shoppa där ; )

  Kramar!

  Svara
 • Hej! Är såå himla sugen på att beställa den underbara off-shoulder klänningen. Finns det fler bilder nånstans på hur den sitter på och tyget osv än de som finns ovan/på hemsidan?
  Ääälskar din stil och dina kläder. Snälla ha ännu fler plagg och kollektioner 🙂
  Kram Caroline

  Svara