Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:32 | november 18, 2019

Adoore på Idol, testar på mammalivet, inredningstips, hårtabletter som fungerar och ny söndagstradition.

Vet ni vad, vi fortsätter götta oss i bilder från min lur. Det är nog det formatet jag gillar bäst i andra bloggar, en salig blandning om vad som hänt i livet. En sak som gjorde mig otroligt glad var när pangtjusiga Nikki gjorde entré i Idol iförd vår Adoorestass. Min eminenta stylistbästis Biderman hade såklart kittat henne, som alltid.

Var förbi Adoorekontoret på MeliMeli och satt ute i deras lounge och jobbade. Får så mycket jobb gjort där.  Puck var såklart med, så fort man tar upp en kamera så poserar damen.

<3

Gillar verkligen deras nya klädslar med dova prickar i linne. Roliga, men ändå subtila.

BRILLO

Vi förtärde en solig födelsedagsbrunch för Ananda på Brillo och snackade bort hela den regninga lördagen.

Momlife

Jag och Malin testade på det glada mammalivet och lånade in statistbebbar. Tack för god bildmedverkan Bons och Agge.

Brillos berömda löjromspizza slank ner i kistan.

På kvällen bar det av ut till Lidingö för att spana in Ananda och Stoffes nyrenoverade hus. Allt var inte klart än, men älskade terrazzostenen de valt i badrummet.

Hör och häpna den här morsan satt kvar tills klockan nästan slog ett. Så himla trevlig afton.   

På söndagen var jag hembjuden till Mira på Pom och Flora brunch. Riktigt trevligt var det, vi pratade bort flera timmar.

Min syrra lollo har målat deras tavla i vardagsrummet, så var tvungen att föreviga det. Heja Lollo! Så duktig!

Därefter bar det av mot min nya söndagstradition, Sturebadet. Vi badade ångbastu och kallbad och sedan mös vi runt i morgonrockar. Yes, helt klart livets bästa gym.

Kommer ni ihåg att jag skrev om några amerikanska hårtabletter som fick mitt hår att växa som tusan? Jag tipsade min frisör Emelie om dem och nu hade hon köpt hem Nature’s Bounty (Extra Strenght). Såg att Linn Herbertsson hade fotat av dem när hon var där på besök. Så här kommer äntligen en bild. Vet inte om man kan beställa dem på nätet, men de fungerade verkligen för mig. Ett varningens finger är bara att håret växer som ogräs ÖVERALLT. Inte bara där man själv behagar, men det är ju bara ta fram gräsklipparen lite oftare, haha.

By the way om ni älskar skönhet tycker jag att ni ska börja följa min frisör Emelie. Hon är nämligen en beautynörd av rang och hennes instagramkonto är fullsmetat med härliga tips, prinscreenar hennes storys varje vecka med tips och trix jag vill testa.


2 kommentarer2 kommentarer om “Adoore på Idol, testar på mammalivet, inredningstips, hårtabletter som fungerar och ny söndagstradition.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vet du Petra, eller någon annan, var soffbordet i glas är ifrån?

    Svara
  • Nature’s Bounty (Extra Strenght) är det kapslar? Smakar dom illa o är dom jättestora? 🙂

    Svara