Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:47 | november 16, 2019

It’s a…..BOY!

Tänk att vi ska få en liten pojke! Igår var jag i total chock, som ni kan se på mitt hysteriska skratt i filmen. Tror inte poletten trillade ner förrän nu på morgonkvisten! Tassade runt i vardagsrummet i Markus gamla mjukisshorts och randiga nytvättade tröja (som jag egentligen är bannlyst ifrån) och började tömma havet av glasflaskor på slattar. När jag närmade mig vardagsrumsbordet vilade jag blicken på några presenter från gårdagen. P3’s första lilla body, som dessutom Markus kompis Victor gått och köpt på eget bevåg. Ser framför mig hur den stora karln med den mörka stämman (han har verkligen en exceptionellt mörk röst) traskar in på NK förbryllat och ska handla barnkläder på new born, bara det är en tår för sig.

Visst känns jag nog i grund och botten som en pojkmamma ändå? Ser det lilla blonda yrvädret med Markus lockar framför mig. Helt plötsligt känns allting mycket mer verkligt. Det är så förbryllande när man tänker att man helt plötsligt är två könad, haha. Tänk att jag har en liten snopp i magen som dansar runt där inne i kistan hela dagarna.

Min kompis Steffi, som har BF en dag ifrån mig, VÄNTAR ENÄGGSTVILLINGAR! Hon kollade förbryllande på mig och sa:

”Och herregud, jag har tre olika hjärtan i mig”.

Det är obegripligt.

Det var så mysigt att så många vänner och familj tog sig tiden att komma förbi igår, vilken kväll. Stämningen var på topp.

Nu ska jag göra mig i ordning sedan bär det av ner på stan med Carro för en riktig mysdag!

Bebissaker

<3


7 kommentarer7 kommentarer om “It’s a…..BOY!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Underbart! Smågrabbar är så kul att ha! Kram

  Svara
 • Hihi, tvåkönad. Du är för kul ibland 😀
  Grattis!

  Svara
 • Hi hi, du skriver så roligt 🙂
  En liten minilorpan då alltså. Kul. Och Grattis igen !

  Svara
 • Grattis Petra!! Grabbar är bra att ha!! Goa!! Kram Eva o Pelle

  Svara
 • Först fick jag 3 flickor som satt och klippte pappänglar hela dagarna, Petra, Millo, Louise.
  Sist fick jag en pojke Ludvig (jag älskar dem alla) och resten är historia, men dom säger att frontalloben börjar växa klart vid 20åå hos Q, men först vid 24 hos män. Livet blev sig aldrig likt igen, men kul och lärorikt att få någon att älska mer än sig själv. Tack för en fin kväl/PA

  Svara
 • Åh vad roligt för er! Jag har alltid tänkt att jag velat ha en flicka först, men nu är jag i vecka 12 ( har inte gått ut med det ännu, vi väntar på NIPT-svar först) så önskar jag mig bara en frisk bebis. Vi ska också ha en baby reveal, hoppas jag kan hålla mig tills dess bara och inte tjuvkikar på resultatet! Tycker det är så roligt att läsa er gravidresa, hoppas jag också mår så där bra som du gör i vecka 14!

  Svara
 • Stort grattis till er, så mysigt! <3

  Svara