window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:31 | november 15, 2019

Senaste artiklarna på Her Hour: minimalistisk inredningsinspiration i Borås, de perfekta jeansen från Levi’s®, Aida Vrazalicas karriärsresa och Linn Olssons nya krönika

Moa Sterner visar upp sitt tjusiga hem i Borås som enligt henne själv är minimalistisk, avskalad och alltid med ett skarpt öga för detaljer -precis som hennes klädstil. Kolla in denna riktigt snygga lägga ifall inspirationen tryter där hemma!

Pålle och Uchi visar upp sina favoriter ur Levi’s® nya jeansmodell Ribcage som av bilderna att döma sitter som en smäck. Denna jeansmodell är helt klart en dröm för alla er som, precis som jag, konstant letar efter den perfekta Levi’s® 501-modellen. Läs mer om tjejernas favoriter här!

Aida Vrazalica bor i Stockholm tillsammans med sin man och två barn. Hon är vd på kommunikation- och varumärkesbyrån bybabba och jobbar även med kvinnonätverket HER. I artikeln delar hon med sig om hela sin inspirerande karriärsresa, vad som har varit roligast på vägen och hur man jonglerar familjelivet med karriären.

Kolla in artikeln här!

 

 

Min favorit Linn har skrivit en gripande krönika om att aldrig mer välja någon som inte väljer en tillbaka – hur svårt det än kan vara. Tycker Linn är så grym på att förmedla känsla, man känner verkligen det hon säga i texterna i varenda liten kroppsdel. Jag får alltid rungande ”deja vu” känslor när hennes ord landar. Hela Linns krönika hittar ni här!

Her Hour

Pålle har listat alla vackra platser, möbler, kläder och konstverk som står på hennes önskelista just nu. Allt ifrån vackra hotell i Marrakech till vintagedrömmar inne på Dusty Deco. Artikeln hittar du här!


2 kommentarer



2 kommentarer om “Senaste artiklarna på Her Hour: minimalistisk inredningsinspiration i Borås, de perfekta jeansen från Levi’s®, Aida Vrazalicas karriärsresa och Linn Olssons nya krönika”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Petra! Stort grattis till graviditeten, så underbart! Jag är också gravid, snart i vecka 22 och planerar att ha din sequin gown Från Adoore på jul. Ville bara kolla med dig om tyget är stretchigt eller om man ska gå upp en eller två storlekar för att få plats med den växande magen? 🙂 kram

    Svara
  • Är det Linn Olsson som bloggade på linnolsson.se eller är det en annan Linn?

    Svara