window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Wakakuu

11:20 | november 14, 2019

Mina höst- och partyfavoriter från Wakakuu!

Det är med stor glädje som jag återigen få äran att jobba ihop med mina favoriter på Wakakuu. Det är få ställen jag klickar mig in på och får så mycket ha-begär som inne hos Wakakuu. Deras handplockade sortiment är verkligen on point med mycket skandinaviska höjdare tillsammans med ett brett utbud av internationella lyxvarumärken. En perfekt mix som får det att pirra ordentligt i shoppingnerven!

Den här gången tänkte jag att vi skulle kika på några av mina höstfavoriter från sajten.

MEN först och främst, koden: Petra15 ger er 15 % på hela sortimentet i en vecka framåt (gäller ej Acne Studios, Ganni, Moncler och Totême).

Stickad tröja Isabel Marant (finns ett billigare alternativ – här) /  Vegan Leather Byxor Nanushka.

Under frusna vintermorgnar är det självklara klädvalet för mig den stickade tröjan. Till min stora förtjusning blir just stickade tröjor trendigare för varje dag och det går att hitta riktigt statement plagg som tar plats i stickade varianter. Jag älskar att jobba med kontraster och kombinerar därför det mjuka, vita tyget med svarta skinndetaljer och spatserar fram i sylvassa klackar eller höga stövlar.

Wakakuu rabattkod

Wakakuu rabattkod-6

WAKAKUUUU

Wakakuu rabattkod-12

Skjorta Isabel MarantVegan Leather Byxor Nanushka. / Väska Stand

Okej, kan vi prata om den finaste outfiten jag någonsin burit i mitt liv? Vill bli begraven i detta, ihågkommen i detta, haha. De här läderimitation byxorna från Nanushka är ta mig tusan livets pantelonas med de snygga matchande skärpet till. Lika fina till ett par sneakers, klackar eller stövlar. För att inte tala om skjortan med stort S. Hade på mig den igår och det haglade komplimanger över den.

Tänker att den är lika tjusig uppknäppt som med en polo eller tisha under. Och i vår fungerar ju även den som ytterplagg.

Teddyväskan gör återigen entré i i våra liv och sågs på var och varannan fashionista under fashionweek.

Wakakuu rabattkod-13

Wakakuu rabattkod-27

Jacka Stand / Tröja 2ndday  / Väska Stand / Jeans Jeanerica

Läderplagg har alltid varit en storfavorit då det ser chict ut samtidigt som det behåller värmen. Stand är otroligt vassa på just läderjackor som man vill bära år in och år ut – och allt görs med en roligt twist som gör plaggen iögonfallande intressanta. Tycker den här vinterjackan dessutom har en rimlig prislapp och dessutom känns lite coolare.

En annan like-raket på instagram är den här gråa stickade tröjan från 2nd day. Vet inte hur många DM’s jag länkat vidare till Wakakuu när jag bar den i söndags. Älskar att den i alls in enkelhet ändå känns utstickande med knytdetaljen framtill. Dessutom måste jag slå ett slag för att den är mjuk som en kattunge. Myst runt i den utan något under i flera dagar.

Tycker den är lika stilig till en skinnkjol som ett par jeans eller varför inte till ett par kostymbyxor. En riktig kameleont som fungerar lika bra till finmiddagen som jobbet.

Wakakuu rabattkod-28

Wakakuu rabattkod-26

Wakakuu rabattkod

Wakakuu rabattkod-2

Skjorta Nanushka  /

Nanushka har seglat upp till att bli ett av mina favoritmärken under senare tid då just skinnplaggen har längst livslängd i min garderob. Det är som att jag aldrig tröttnar på läder och läderimitation.

En läderskjorta med western attribut ihop med ett par välsittande jeans kan aldrig slå fel! Har burit den frenetiskt sedan jag bestämde mig för att slå till. DEN FUNGERAR TILL ALLT. Den kostar en slant men tänker att det kommer vara värt det om man ser till pris per användning. Den här kommer jag dessutom kunna ha hela graviditeten då den har gått om utrymme framtill med den snygga slitsen på sidorna (se bild på wakakuu).

Skjorta Nanushka  /Kjol Nanushka /

Den är lika snygg vardags som till fest. Och lika sjysst in som utstoppad.

Nanushka

Och jag tänker att till våren och sommaren kan man ju rocka den som ytterplagg. Tänk vad fint med en glansig slipklänning.

Wakakuu rabattkod-9

Kjol Rodebjer /Skjorta Nanushka  / Väska Litte Liffner

Måste bara lite kort yttra mig om den här kroppstjänaren till kjol, för den lyfter fram ens kurvor på silverfat. Den sitter verkligen som en smäck på – och sådär perfekt högt i midjan, så den omfamnar ens nättaste punkt.

Wakakuu rabattkod-11 Wakakuu rabattkod-10

Wakakuu rabattkod-24

Kappa Wakakuu IconsPolotröja Wakakuu Icons / Kjol Nanushka /Väska Litte Liffner

Ni har väl inte missat Wakakuus egna linje, Wakakuu Icons? De har så fina basplagg. Har fått tjuvkika lite på deras vår som ser helt magisk ut. Okej, den här kjolen från Nanushka köpte jag för några månader sedan, men den har klättrat upp och blivit ett av mina favoritplagg i garderoben. Bäst av allt? Om du får smuts på den är det bara att torka av så ser den som ny ut på en millisekund. Perfekt när Puck hoppar upp med sina kladdiga tassar och lämnar avtryck.

Wakakuu rabattkod-22

Wakakuu rabattkod-23

Wakakuu rabattkod-4

Mössa FWSS  / Jacka 2NDDAY  / Byxa Five Units

  Inför den stundande vintersäsongen med allt ifrån stressiga morgnar i regnrusk till krispiga vinterpromenader har jag valt att kitta mig i kläder som håller värmen. Dunjackan är min vapendragare under årets kallare dagar -det finns ju inget bättre än att gosa ner sig i vad som känns som ett duntäcke när man traskar ut på stan. Sen har jag ju även en fäbless för att markera midjan vilket gjorde att jag föll som en fura för denna fluffiga dröm från 2ndday.

Wakakuu rabattkod-5

Party Season

Wakakuu rabattkod-19

Klänning Rotate.

Ni vet att jag alltid är ute efter den soligaste partyutstyrseln att attenda festliga middagar och kalas i. Ska jag ut på galej är att det nämligen extra allt som gäller med färgsprakande klänningar, silkeslena blusar och roliga attribut att fästa i håret. Jag tycker att allt här i livet ska firas storslaget, så även när det kommer till klädseln. Jag är en riktig skata när det kommer till fest. 

En trend som håller i sig även framåt är de stora ärmarna och axlarna. Jag älskar trenden då den riktar ännu mer ljus åt kroppens mittpunkt midjan. Den här stassen från Rotate är dessutom otroligt smickrande med sin volang nertill.

Wakakuu rabattkod-21 Wakakuu rabattkod-20

Wakakuu rabattkod-18

Wakakuu rabattkod-15

Blus Ida Sjöstedt / Jeans Jeanerica/ Hårband Pico

En snygg partyblus är alltid ett vinnande ess i rockärmen när det vankas fest under vintertid. Denna spets- och sammetsblus ger dessutom otroligt snygga proportioner med den markanta axeln i spets.

Wakakuu rabattkod-17 Wakakuu rabattkod-16

Wakakuu rabattkod-14


11 kommentarer



11 kommentarer om “Mina höst- och partyfavoriter från Wakakuu!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • STÖVLARNA! <3 Varifrån kommer de?

    Svara
  • Från Toteme ; )

    Svara
  • Hej, det saknas slutdatum för när de 15% går ut (står nu xx).:)

    Svara
  • Åh, tack ändrade nu! Gäller i en vecka framåt kramar ; )

    Svara
  • Så himla snygga kläder. Du strålar verkligen Petra, grattis till bebisen

    Svara
  • Amen man älskar ju allt från Wakakuu! Tack snälla ; ) Haha, känner mig inte så glowig nu när jag sitter här på morgonkvisten med likblekt ansikte och blött hår, haha. Så det värmde!!!

    Svara
  • Supersnyggt, älskar den ljusa kjolen!

    Svara
  • Alltså livets kjol! Fungerar till precis ALLT!

    Svara
  • Vart är skärpet ifrån på dom första bilderna? Så fint

    Svara
  • Det hör till byxorna ; ) Så man får med det när man köper byxan ; )

    Svara
  • Älskar läderskjortan, men hur får du den under en kjol utan att det ser knöligt ut? Har du något supertips?

    Svara