window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:43 | november 13, 2019

Känner mig som en vandrande bubbelplast, redo att smälla vid minsta felsteg.

FÖRST OCH FRÄMST – WOW! Tack för alla era otroligt fina hälsningar, meddelanden och kommentarer. Både här inne och på instagram, känner mig helt rörd av ert engagemang. Ni är helt otroliga. Jag har världens bästa läsare, tack för att ni tar er tid att skriva det värmer verkligen <3 Ska försöka hinna svara på alla meddelanden dag.

Flera har frågat om hur jag mått under de första veckorna så jag fick ner lite ord om svindlande gaser, djärva dofter och narkolepsi efter klockan sju.

Ville bara krypa ur min kropp när illamåendet sköljde som en flodvåg över mig. Minns hur jag knep ihop tårna till mosade ostbågar och pressar de hårt mot marken för att tänka på allt annat än kräkreflexen som vrålade efter min uppmärksamhet i halsen. Ibland brottades vi bara i några minuter medan måendet likväl kunde pågå i flera timmar. Det är en sådan speciell smak som försökt hiva sig upp och ut förbi halsmandlarna. Som att ofrivilligt dra en shot upp och ner med hostmedicin som flirtar med äggmök i strupen.

Däremot vet jag att jag är lyckligt lottad för det verkar ändå som jag kommit otroligt lindrig undran. Mitt illamående smög sig på först i Kina, när jag var i vecka tolv. Vilket kanske inte var optimalt rent geografiskt då du springer in i de mest pikanta dofterna, titt som tätt. Att stolt puttra ut en rackarbajsare när du står med någon i hissen eller sitter fängslad i en taxi hör nämligen till vanligheterna.

Att de nästintill håller på att ta livet av gravida doftkänsliga kvinnor är inget man tar hänsyn till.

Men vem är jag att kasta sten i glashus när jag själv är en vandrande pruttmaskin. Jajamän, damer – här vare gaser! Vart kommer ens all luft ifrån? Tarmarna håller ju på att böka runt i kistan vilket med milda ord orsakar viss turbulens. Känner mig som en vandrande bubbelplast, redo att smälla vid minsta felsteg. Fråga Markus som vid flertalet tillfällen försökt ge mig rött kort och hänvisat (med fingrarna för sin näsa) till soffan.

Mellan vecka 8 och 10 kände jag mig konstant sjuk, som att jag gick och drog på influensan. När klockan började närma sig 20.00 var mina ögonlock tunga som bly och det kändes som att någon hade smulat ner en sömntablett i min mat i kombination med den värsta tänkbara jetlaggen. Det gick inte att vara vaken. Markus såg bekymrad ut och undrade om det var så här det skulle fortskrida i nio månader framöver.

Men tröttheten la sig i Kina. Eller så trängde jag den bara bort den och krigade på. Nu är jag lite trött igen. Inte lika extremt, men går helt klart på sparlåga när aftonen närmar sig. Allt efter 23.00 är för tillfället nästan tortyr. Att jag var på en middag till 01.00 i lördags förtjänar en rungande applåd.

En kväll när jag skulle äta en tidig middag med Dasha i början av graviditeten var jag tvungen att gå och lägga mig och sova en timme på Sturebadet för att ens orka ta mig dit efter jobbet.

Bomber. Meloner. Granater. Här var det växande lemmar på menyn. Mina bröst sväller som en deg under jäsning. Vet inte hur stor min hylla kommer bli, men är nästan orolig för hur hyllsystemet ska orka hållas uppe. Hoppas kroppen pluggat och säkrat liven ordentligt. När jag åt p-piller hade jag nämligen en riktig vavavom hylla. Det var nästan som att mina boobs var ute och promenerade med mig. Men när jag slutade med de extra hormonerna rann kuporna ur dem, gick från en D-E kupa till en C.

Annars då, känner mig lite mer gråtig. Kan till och med snyfta till under en tv-reklam: ”för den var så fin”. Är annars en ganska hårdhudad person vars känslor ligger djupt rotade.

När det kommer till kosten vill jag bara äta bröd. Igår åt jag fralla till frukost, fralla till lunch, tunnbrödsrulle med ost till mellanmål och raggmunk till middag. Hela kostcirkeln, haha. Riktigt sugen på barnmat som korv stroganoff, snabbmakaroner med ketchup. HÖR OCH HÄPNA INTE ALLS SUGEN PÅ COLA LIGHT.

Men överlag mår jag nästan provocerande toppen och känner mig galet peppad på den här graviditeten.

Har 181 dagar kvar av bakande, soliga 35 % har gått av tiden.

Är det några av er läsare som är på smällen? Hur mår ni? Berätta!


49 kommentarer



49 kommentarer om “Känner mig som en vandrande bubbelplast, redo att smälla vid minsta felsteg.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Inget på smällen här inte! För gammal men har klämt ut en limpa för en sådär snart 13 år sedan.
    Skönt att illamåendet har gett med sig. Det var det värsta tyckte jag som även kastade upp titt som tätt.

    Svara
  • Grattis!! Ska bli såå kul att följa dig.
    Är själv i vecka 8 och ligger just nu hemma (”jobbar hemifrån”) helt död och kollar på serier. Är sååå slut!!! Äter veganskt i vanliga fall men kan bara tänka på korv med bröd, makaroner och köttbullar, PYTTIPANNA!! och annat just nu. Har inte orkat röra mig på typ en vecka. Ser verkligen fram emot att få tillbaka lite energi faktiskt.

    Svara
  • Amen hur soft lät det ; ) Ska också börja jobba med hemifrån, det är man värd som gravid tycker jag <3

    Svara
  • OCH GRATTTTTTTTTIS SNYGGO!

    Svara
  • Älskar hur du skriver haha <3

    Svara
  • Hej! Grattis till dig Petra och grattis till mig som äntligen kan följa min favorit genom denna resan. Jag är själv gravid i vecka 24+4 och börjar nu må bra. Har varit illamående och trött jag med. Jag hoppas din kula växer fort som satan så jag hinner ta del av din gravidstyling med kläder!!!! Jag planerar att fira jul i Adoores nya paljettklämning men förutom det är det tajts varje dag. Hjälp mig!! Hjälp oss folket att äntligen få se lite fina gravidstyling. Uppskattar så mycket att du valt att gå ut ”tidig” med din graviditet. Tycker man ska göra det mer och mer för att dela med sig oavsett hur det går. Det förtjänar att firas alla stunder som går. Stor kram Petra!!

    Svara
  • GRATTTTTTTIS CHARLOTTE!!!!

    Så kul ; ) Då får vi vara gravida tillsammans, haha!

    Amen, vad glad jag blir! Ena sekunden känns den stor och andra dagen som jag knappt är gravid. Är din samma? Haha, det är mkt stretch i den så det är bra!

    Tights verkar vara livet när kulan kikar fram.

    Massa kramar!!!!

    Svara
  • Ja det är så i början, från v 22, 23 blev den mer konstant och ser inte ut som jag hinkat öl och pizza två veckor 😀 Ska bli magiskt att följa dig, lycka till på könsfesten ikväll!

    Svara
  • älskar din blogg, du skriver så fantastiskt roligt och ärligt! grattis och all lycka till med graviditeten 🙂

    Svara
  • Vad glad jag blir!!! Det värmer något enormt! TACK SNÄLLA!! Ska kämpa på! Kramar!

    Svara
  • Så kul Petra, blev så glad av att läsa om att du är på smällen. Har varit så deppig över att inte ha några influenserpreggos att följa samtidigt som jag själv är gravid (det har ju redan varit värsta babyboomen) men nu är ni ändå en drös! Det enda man vill läsa om nu är ju om andra som också är på smällen… haha!
    Jag är i v 18+2, mår toppen nu. Illamående konstant (dock utan kräk) v 7-11, det var hemskt. Bara som ett konstant, lågmält illamående som aldrig försvann förutom i 10 minuter efter att jag ätit nåt. Ville också bara ha trygg mat. Så att ätit nyttigt för bäbisen gick åt helvete. Overklighetskänslor fram till kub, sen trodde vi på det i ca 4 dagar, sen overklighetskänslor igen. RUL om 5 dagar och jag TROR jag känner sparkar nu. Men så svårt att veta. Rapar fortfarande konstant och kan inte stoppa dom. Men mår annars så bra fysiskt och psykiskt. Kärleken jag börjar växa inom mig för det lilla livet.
    Ska bli så kul att följa dig, önskar massor av inlägg om tankar och känslor och barnvagn, skötbord och ALLT. heja oss!! KRAMAR

    Svara
  • Ska bli sååå roligt att följa din graviditet! Går själv in i v8 imorgon, men har fortfarande inte fattat. Känns så sjukt overkligt att det skulle leva någonting inuti mig???? Har haft turen att mått jättebra, förutom en extreeem trötthet som kommer titt som tätt, och vissa dagar har jag känt mig sjukt bakis (är den bästa förklaringen jag kan tänka ut). Trött, huvudvärk, konstig smak i munnen, törstig, inte illamående direkt men obehagskänslor i kroppen precis som när man är riktigt bakis. Ugh! Inte lätt! Nu längtar jag bara efter att få göra ett ultraljud så man får se om det verkligen finns någonting, då kanske man kan våga börja tro på det på riktigt??? Oavsett, ska bli sååå kul att följa din gravididet! Så glad för din skull!

    Svara
  • Yey, grattis!! Preggo i v22 (!) här! Mådde konstant illa fram till typ v12-13. Kräktes inte men bara ett molande evigt illamående. Och en sjuk tröttma. Men sen jag seglade in i andra trimestern har allt lättat lite och det har varit såååå skönt att känna sig som sig själv igen. Dock med otroligt dåligt flås, alltså löjligt dåligt, och ett bisarrt känsligt luktsinne. Har också börjat känna av den ökända foglossningen.. Känner mer och mer rörelser och sparkar vilket är det bästa ever. Kan också skriva under på klyschan att tiden går så sjukt mkt fortare nu, veckorna bara springer iväg!

    Svara
  • Andra trimestern är paradiset men första och tredje är jobbiga! Snart kommer du bli piggare. Lycka till! Hälsar en som är beräknad på lördag med första bebisen 🥰

    Svara
  • Gravid i v. 26, snart 27 🙂 Har haft en sån jäkla tur med min graviditet, inget illamående alls men gaser JA och trötthet, som du säger. Var tvungen att stänga dörren till mitt kontor och micronapa i 5min för att ens orka med hela dagen!!

    Ska bli kul att följa din resa!

    Svara
  • GRATTIS! Ska bli så kul att följa dig! Vi är nästan exakt lika långt gångna, min lilla bebis är beräknad 5 maj, 174 dagar kvar av bakande. Stor kram och grattis igen!

    Svara
  • Samma här! Sån lyx att få följa någon som är nära i tiden. Jag gick in i vecka 16 i måndags och har mått oförskämt bra än så länge, njuter så länge det varar… ; ) Idag ska jag gå och ”spa:a” (Sova en stund i dom skönaste dagbäddarna). Grattis till er båda!

    Svara
  • Jag är i vecka 14, exakt en vecka efter dig och har mått hemskt, illamående varje dag och i princip hela dagarna sedan v.8. Nu börjar det bli lite bättre och det finns stunder under dagen där jag mår helt ok, men långt ifrån bra. Är fortfarande jättetrött på kvällarna och sociala aktiviteter har det inte varit frågan om, men förhoppningsvis kan det bli lite mer av det framöver. Är inte sugen på något särskilt, däremot konstant törstig och vill dricka någonting syrligt, tex. lemonad eller fanta citron. Så ja, du verkar ha kommit väldigt lindrigt undan 😉 Känner igen mig i att jag vill äta kolhydrater, och ”barnmat” korvstroganoff har varit en favorit. Vegetarisk sushi har också varit en återkommande vän (står inte ut med fisk just nu)

    Svara
  • Vill dessutom jättegärna höra dina tankar kring amning, förlossning, nipt/kub m.m, samt är det en pojke eller flicka? 😀

    Svara
  • Jätteroligt att läsa, och grattis Petra! Jag har följt dig och din blogg i säkert års tid. Och nu är jag gravid i v13 vilket gör att det känns väldigt roligt att kunna relatera. Har också BF i maj. Jag bor också i Sthlm och vi traskar runt i samma kvarter till vardags. Om jag springer på dig vid tillfälle lovar jag att ska hej! 🙂

    Allt gott,
    Hanna W

    Svara
  • Men så kul!! Stort stort grattis till er!
    Jag och min sambo väntar också barn, jag är i vecka 18 nu och har haft den förmodligen tråkigaste perioden nu i några veckor.
    Jag var inte heller särskilt drabbad av illamående (tack gode gud!!)
    Kände lite illamående mellan vecka 7-9 precis när jag vaknade innan jag fick i mig något att äta, men det gick alltid över på en sekund.
    Dock har jag vid de två gånger jag ätit lax under dessa 18 veckor fått springa till toaletten så antar att den råvaran inte är någon favvo hos lillen, hehe.
    Om 1,5 vecka ska vi på första ultraljudet så de senaste… 7 veckorna har varit sååå jävla tråkiga. Har varit sjukt trött, inte orkat fixa mig för fem öre, känt mig mer fet än gravid utan att det riktigt syns eller är bekräftat att man är det, och allmänt känt mig ful liksom. Du vet när INGA kläder sitter bra, ingen ork för att BUSa eller sminka sig finns och så konstant trötthet på det. I samband med höstmörkret och det tråkiga vädret dessutom :)))
    Nu längtar jag efter att se att allt är okej så jag kan få börja köpa smickrande gravidkläder och bara skryta för hela världen om hon eller han som ligger där inne.
    Stort grattis igen – det ska bli roligt att få följa er resa och kanske få lite igenkänningsfaktor med någon.
    Kram! <3

    Svara
  • Grattis vad kul. Jag följer Fingal och hennes syster och ska bli så kul att ha en till graviditet att läsa om. Jag är i v 20 och mår bättre nu än tidigare. Illamående och trötthet var påtaglig fram till v13 sen blev det bättre. Maten har även nu blivit bättre och jag har kunnat gå tillbaka till gamla matvanor förutom att jag äter mera 😃 gaser i magen är ju brutala med bara på kvällen som tur är. Nu väntar jag på första rörelsen i magen och i övrigt har jag fått bäckensmärta och extrema ryggsmärtor så tänk på att träna ryggen ordentligt redan nu

    Ska bli så kul att följa din graviditet 🤰🏼

    Svara
  • Grattis bästa Petra! Så kul och ni kommer ju världens härligaste föräldrar!

    Svara
  • GRATTIS!!! Unnar verkligen alla att få må bra under sin graviditet och slippa ha det som jag haft det. Är nu i v. 34+1 och mår väl för första gången helt okej. Började direkt, alltså innan missad mens, med heeeemskt illamående och trötthet som slutade med utmattningsdepression i v.13 då min läkare inte tog mig på allvar. En är ju liksom lite känsligare för stress och så under graviditeten. När jag väl fick komma till en vettig läkare så sa han det, att en kanske ligger på 60-70% av sin vanliga tålighet som gravid, vilket funkar i en vanlig vardag men i kombo med fysiska åkommor och mkt stress så dras en ner snabbt 🙁

    Blev iaf sjukskriven, illamåendet fortsatte och jag kände noll glädje över att vara gravid. Hade verkligen längtat så fick väldigt dåligt samvete över att inte vara glad eller ha nån instant love till bebis, kände obehag när han rörde sig, besviken över att det är en kille (trodde inte jag skulle bry mig alls), obekväm i min kropp osv. Har förstått att allt det jag känt (och inte känt) är vanligare än man tror och helt normalt, men man känner sig ju ändå lite skev.

    Nu mår jag iaf bara illa när jag äter, har vant mig mer vid min kropp, börjat att iaf på halvtid tycka det är kul att tänka på att det kommer en bebis snart och fått tillbaka mycket av min energi efter utmattningsdepressionen. Har fått fantastisk hjälp från MVC och spec-mvc och det klokaste nån sagt till mig är att inte ha dåligt samvete över sjukskrivning osv. Det är ju trots allt ingen semester i slutändan av det här så det är superviktigt att inte vara sönderstressad när bebisen kommer. Då är risken för både fysiska och psykiska komplikationer större (evidensbaserat, finns forksning på detta).

    Nu blev det en uppsats hehe men vill väl ta varenda tillfälle jag får att berätta om det jobbiga också. Om nån läser och känner sig mindre ensam i det. Hoppas dock innerligt att du Petra och alla andra gravida ska få ha det bra och njuta <3

    Svara
  • Skönt att höra (inte att du mått dåligt såklart) men jag känner igen mig i en del… inte gått in i någon allvarlig depression eller utmattning men är så oerhört trött, mår illa, allmänt obehag, orkar ingenting. Är van att göra mycket kul och ha ett härligt liv, just nu är jag inte mig själv och gör ingenting kul. Tillvaron är så trist och JAG känner mig trist. Relationen blir inte superromantisk just nu =/

    Jag blev dessutom också besviken över att det var en kille trots att jag inte förväntat mig nåt speciellt kön (undanbeder mig påhopp, man känner som man känner) och blev ganska deppig av att känna så. Börjar vänja mig vid tanken nu… Nån mer som känner igen sig?

    Svara
  • Älskar väskan. Vart ifrån kommer den? 🙂

    Svara
  • Skönt att höra (inte att du mått dåligt såklart) men jag känner igen mig i en del… inte gått in i någon allvarlig depression eller utmattning men är så oerhört trött, mår illa, allmänt obehag, orkar ingenting. Är van att göra mycket kul och ha ett härligt liv, just nu är jag inte mig själv och gör ingenting kul. Tillvaron är så trist och JAG känner mig trist. Relationen blir inte superromantisk just nu =/

    Jag blev dessutom också besviken över att det var en kille trots att jag inte förväntat mig nåt speciellt kön (undanbeder mig påhopp, man känner som man känner) och blev ganska deppig av att känna så. Börjar vänja mig vid tanken nu… Nån mer som känner igen sig?

    Svara
  • Grattis!! Så kul och spännande att följa detta! Själv är jag precis på sluttampen, ca en vecka kvar till bebis😬! (Hoppas, kan ju vara 3 kvar ev) Passar på att tipsa. Först mat: tunnbrödsrulle! (Förtydligar: det ska helst vara Felix pulvermos, ost/jalapenokorv fr Lönneberga, isbergssallad och rostad lök, senap och ketchup, såklart smörat! tunnbröd), isterband med dillstuvad potatis, stuvade makaroner och falukorv, korvstroganoff med dill i! Mkt korv tydligen? Vill också tipsa om gravidtajts fr uniqlo som är absolut skönast, har provat typ alla andra på marknaden. Lycka till!

    Svara
  • 100% en flicka!!!

    Svara
  • Stort grattis!! Är på pricken gravid i samma dag som du, också bf 12 maj!

    Svara
  • Har också bf 12 maj! 💕

    Svara
  • Jag med! 😍

    Svara
  • En till gravid här, går in i vecka 22 imorgon med första barnet. Kan kontrollera illamåendet numera, men fram till vecka 15 var det en spya här och en spya där. Att tänka på mat tidigare gav mig kväljningar, men mackor och yougurt gick oftast alltid i. Det kändes som jag stod först i kön när ICA började sälja julmatvaror, för hade sjuk craving efter pepparkakor, glögg och julmust. Julvört med ost är någon jag njuter av just nu också (får se hur sugen man är nästa jul på det, haha).

    Svara
  • Gravid i vecka 15 med första barnet, beräknad till 7 maj! Mådde toppen till vecka 9 ungefär men från då och fram till ca vecka 13 var jag såå trött framförallt efter jobbet, illamående på kvällarna med några spyor här och där samt så dålig smak i munnen!? Men nu börjar allting ljusna och lite ork, smak och inspiration återkommer sakta men säkert. Nu känns allt också lite mer verkligt och vi köpte de allra första små plaggen till bebisen förra helgen för att fira att vi fått se en frisk liten bebis på kub-ultraljudet ☺️ Stort grattis till er, det blir ännu lite roligare att följa dig nu 🥳

    Svara
  • Stort grattis! <3 Misstänkte faktiskt att du var gravid när du var i Kina pga dina bröst på bilderna såg större ut än normalt haha

    Svara
  • Grattis!!! 🤩 Jag gick in i v 22 idag. Spytt som bara den, gått ner 9 kg. Lite bättre nu 👏🏼

    Svara
  • https://www.instagram.com/p/B4wNPoYAxaG/?igshid=ifkmpw5lhjv5

    Petra kan inte du göra någonting liknande?

    Svara
  • Din mamma var en av många som förlöste mig på sös för drygt 2 år sedan. Hon var underbar! Jag levde på snabbmakaroner, ketchup och ostbågars. Fick en graviddiabetes utav det tyvärr så tipsar alltid alla att försöka äta nyttigt. Stort grattis till bebisen!

    Svara
  • Haha kan inte annat än att känna igen mig i precis allt du säger! Jag mådde dock fruktansvärt (eftermiddags-)illa fram till vecka 18 men nu är livet på topp igen så det är bara att njuta 😍 Taggad på att se hur du kommer klä dig nu framförallt då jag har NOLL inspo till kläder 😭 Är själv i vecka 21 (20+3) med BF 28 mars – väntar en liten tösabit ☺️

    Svara
  • Stort grattis till graviditeten! Är själv gravid i vecka 26+3 med andra barnet! Mådde så illa vecka 7-16, haft huvudvärk from hell och så otroligt trött. Själv hann jag väl gå till vecka 20 innan jag började känna mig som mig själv igen. Men sena kvällar är väldigt ovanligt nu för tiden …

    Svara
  • Vi har exakt samma bf dag, mitt andra barn är beräknat om 181 dagar (10 maj)? Stort grattis och lycka till

    Svara
  • Jag är i vecka 10 och känner igen mig i allt du skriver! Mitt kom tidigare dock! Tröttheten vecka 5-8, illamåendet nu och hatar att tänka på mat. Lever också på mackor, risgrynsgröt och hatar kaffe.

    Svara
  • Är också gravid, dock väldigt tidigt, men denna vecka har illamåendet börjat smyga sig på woho! Annars är ju tröttheten brutal. Men för en som alltid har haft svårt att somna om kvällarna och vaknat flera gånger om natten, ibland legat vaken 1-2 timmar, så är detta underbart när jag måste upp innan 6 på vardagarna. Somnar nu tidigt på 2sek och är helt däckad hela natten 🙂 Vaknar ganska pigg nu för tiden, tröttheten kommer ju så klart senare under dagen men ändå skönt att kunna åka till jobbet utan att känna sig som en zombie på tunnelbanan 🙂

    Svara
  • Grattis! Jag är i vecka 10 just nu och har mått fruktansvärt illa men det börjar ge med sig nu *peppar peppar*. Jag är inte det minsta intresserad av grönsaker (broccoli, uuuuäääh) och vill precis som dig bara äta mackor, pizza, hamburgare och GODIS! Har gått upp 6 kilo redan (bara fett tyvärr) och hoppas att det snart ger med sig. Tack och lov kan jag träna, det är nog min räddning från total fetma. Ska bli så roligt att följa dig och vi kommer, om allt går som det ska, få barn med bara ett par veckors mellanrum 🙂

    Svara
  • Guuud så kul att höra! JAG ÄR OCKSÅ I VECKA 15! Har varit jättetrött, osugen på mat och allmänt illamående sen vecka 6. Vill också bara äta bröd och typiska barnrätter!! Inga kryddor eller avancerad matlagning eller typ sallad, blä? Gärna frukt däremot.

    Humöret är inte på topp, är typ lite deppig hela tiden även om jag är superglad över graviditeten. Blir väl så när man är trött hela tiden och inte orkar hitta på nåt kul och alltid är sämsta versionen av sig själv. Nån som känner igen sig??

    Är dessutom sjuk HELA tiden och får alla förkylningar som cirkulerar…

    Svara
  • Jag är i vecka 12 och känner verkligen igen mig! Har mått konstant illa sen vecka 6 och känner mig konstant som den sämsta versionen av mig själv.. All energi går liksom åt till att orka med vardagen. Längtar bara tills illamåendet är över och man kan känna sig lite mer som sig själv igen och njuta av sakerna man brukar tycka om att göra.. Så du är definitivt inte ensam <3

    Svara
  • Åh stort grattis!!😃 Hoppas på en graviditet med barn nr 2 snart😊

    Svara
  • Grattis!! Jag har bf den 10 maj 🙂
    Jag känner igen mig i alla dina känningar förutom gasproblemen haha.
    Det ska bli jättekul att följa dig! All lycka 🤰🏼💙

    Svara
  • Inte gravid men minns den där tröttheten och illamåendet som det vore igår! Kom dock också undan rätt så lindrigt Jag med så kan inte klaga. Min plutt är 7 månader nu. Du har det bästa i livet framför dig 🙂

    Svara