Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:47 | november 11, 2019

Äntligen en lugn vecka!

God morgon favoriter!

Ah, kollade precis igenom veckans schema – och kände bara JA! Senaste veckorna har dagarna gått i ett och bränder släckts konstant, men den här veckan är det helt undansopat bland veckodagarna. ÄNTLIGEN! Det är svårt att konstant krama ur inspiration när man inte hinner ladda om eller har tid att vara kreativ. Men den här veckan ska jag fylla på energidepåerna. Kan inte minnas senast jag bläddrade i ett magasin, surfade loss på Pinterest eller hann med massa bloggar.

Och inte nog med det IKVÄLL SLÄPPS MIN SAFIRA KOLLEKTION 20.00, vill ni vara säkra på att lägga beslag på era favoriter så signa upp er här!

Och jag och Linn har poddmöte på Acast, skrev ner alla era förslag från ert tipsinlägg! Hojta om ni kommer på fler ämnen. Längtar så mycket efter att få bänka oss högst upp på Kungsgatan i det vadderade rummet med en enorm dryckesbuffé vilande framför mig, dra på mig de enorma hörlurarna och höra Linns älskvärda stämma: ”Hej Petra”.

Sedan vill jag bara kräkas upp allt julpynt här hemma. När får man ens börja julpynta? Är det för tidigt att sätta igång nu, haha. När brukar ni börja?

Utöver det är det massa annat skoj som händer på bloggen… Skrev ju att förra veckan skulle vara stora överraskningsveckan, men vissa saker var inte klara än. Men det är väl som man säger den som väntar på något gott! Men trumvirvel den här veckan smäller det – med buller och brak!

Vi hörs strax igen med en bildbomb från senaste veckan.


7 kommentarer7 kommentarer om “Äntligen en lugn vecka!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag går runt som om allt är okej.
  Men innerst inne vill jag bara sätta upp min julgran…

  Svara
 • Hahaha, jag säger GO for it!!!

  Svara
 • Yeeeesss så kul att ni ska börja podda igen!! 😀 Succé!!

  Svara
 • WIIIIIIE!!! Vi är lika taggade som du ; ) Kramar!

  Svara
 • Hoppas lugnet håller i sig 🙂

  Var är din mysiga tröja ifrån?

  Svara
 • Jag håller tummarna!!! Den är från Wakakuu, Isabel Marant! Kramar!

  Svara
 • Har du fått svar på dina prover?

  Svara