Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

17:26 | november 11, 2019

10 outfits jag sparat ner när inspirationen tryter.

Lädeattribut – Läder i alla dess former är ett vinnande koncept i min garderob. Allt från klänningar, till byxor och kjolar bär jag mer än gärna i läder. Och materialet är som allra tacksammas nu under de lite kallare månaderna då de minst sagt lagrar värmen.

Färgglada inslag

Det är lätt att försvinna helt i mörka kläder och svarta kappor under vinterhalvåret. Men allt blir så mycket festligare med färgglada detaljer. Eller varför inte klä dig i färgglatt från topp till tå? Allra snyggast blir det enligt mig när färgerna går ton i ton.

Kavajen

Kavajen med sina obegränsade användningsområden är för mig det allra bästa plagget när man inte vet vad man ska dra på sig. Det är verkligen ett ess i kortärmen dagar då det står helt still i skallen.

Monokromt

Att klä sig monokromt är enkelt och praktiskt när man vill lägga ner så lite tankeverksamhet som möjligt på klädvalet. Att matcha samma färg med varandra är inte bara smidigt men och väldigt snyggt och stilrent.

Skärpet

Skärpet är ett perfekt attribut att höja stilfaktorn med då den adderas som pricket över i:et i en look. För flest stilpoäng väljer du ett skärp med det lilla extra i form av strass eller annorlunda form.


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här