Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Clinique

14:17 | november 8, 2019

Mina favoriter från Clinique: Glow foundation, Brun Eyeliner, Nude-läppar och den perfekta basskuggan.

Clinique Even Better Glow-15

Som ni vet har jag just nu en kampanj med Cliniques foundation serie Even Better. Så kul att så många av er redan verkar använda den. Den är verkligen grym, framför allt gillar jag att den finns i tre olika täckningar och i ett helt hav av nyanser, hela 56 stycken. Min hjärtevän av de tre är Even Better Glow, som är otroligt tunn, ger en snygg jämn hudton, massa lyster och bästa av allt i torra tider – återfuktar huden genom hela dagen.

Vill ni läsa mer om Clinique foundation så tycker jag att ni ska djupdyka in i mitt förra inlägg som berättar allt du vill veta om Even Better.

Just nu har jag en rabattkod där ni får 25% rabatt när du uppger PETRA25 fram till 10 november på clinique.se.

Rabattkoden är giltig på HELA sortimentet (förutom Clinique ID serien). 

Clinique Even Better Glow-10

Jag har nyanserna 38 och 12. Nummer 12 är lite gulare, medan 38 är lika mörkare. För tillfället går 12 mest varm i necessären, men om jag gjort brun utan sol brukar jag blanda duon. En annan vinnare är deras foundationborste som numera är ett måste. Jag har alltid använt mig av en beautyblender, men tycker resultatet blir ännu naturligare med deras borste – och det är ett riktigt sparpaket, för det går inte alls åt lika mycket foundation.

Sedan är ju smaken som baken och vad man har för hudtyp. Eftersom jag mer har grövre porer i t-zonen, men i övrigt ganska bra hy upplever jag att de framträder mer om jag bär en tung täckande foundation. Däremot är min hudton lite ojämn och jag kan lätt bli lite röd, så jag gillar när hela fejan går i en nyans. Det är väl egentligen största anledningen till att just jag bär foundation.

Annars känns det som att man börjar måla på en smutsig duk, inte ett nytt vitt blad.

clinique-event-better_-11

Ah, jag har ju verkligen valt ut nyanser som drar åt det gulare hållet, då det är vad jag föredrar. Men som sagt det finns ju hela 56 stycken att välja bland.

 

clinique even better_-12_pp

Jag tänkte att eftersom det ändå är 25 % rabatt, så passar jag på att lyfta några andra favoriter på sajten som jag själv älskar.

Clinque läppglans

BESATT AV MIN NYA LÄPPDUO som ger den där perfekta nudefärgade tonen. Antingen kör du enbart  Chubby Stiftet 09 heaping hazelnut, som ger färg och lite glans eller så kör du det som bas och brassar på med läppglanset Clinique Pop Caramel 02 över, för maxad glans.

clinique even better_-13_pp

Du kan bestämma hur mycket färg du vill ha själv. Om du bara tar lite blir det som bilden ovan.

clinique even better_-14_ppHairtalk extensions pris

Om du maxar så blir det mer färg och täckande. Här har jag både chubby stiftet och läppglanset.

En annan vinnare som jag haft de senaste året är deras flytande bruna eyeliner som helt klart är den bästa jag provat. Den är så sjukt enkel att måla med, det är typ omöjligt att misslyckas då penseln är så tunn, men ändå fast.

Jag gillar inte när ögat ser för sminkat ut, därför föredrar jag brun eyeliner och brun mascara.

clinique even better_-3

Sedan tycker jag att deras basskugga french vanilla, är kalas att använda både som bas på ögonlocken, men även som countouring i ansiktet. Den sitter dessutom hela dagen, utan att lägga sig i ögonvecket.

Se hur jag applicerar alla mina favoriter i videon nedan.

clinique even better_-10

Foundationborste 2. Brun Eyeliner 3. Lipgloss Pop  4. Ögonskugga, French Vanilla 5. Chubby Stick 6. Clarins Even Better Glow.


7 kommentarer7 kommentarer om “Mina favoriter från Clinique: Glow foundation, Brun Eyeliner, Nude-läppar och den perfekta basskuggan.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej.
  Tycker du är skitsnygg.
  Jag undrar vad du har gjort för operationer?
  Din näsa är ju märkbart förändrad sen du var ung?
  samt vad du gör för injektioner, ex. botox, fillers?

  Svara
 • Tema bryr på din kommentar…

  Svara
 • Ååååå, grattis till nya Adoore-kollektionen! Såååå snygga! Men, jag som är 50 och gärna vill ha liiiiite längd på klänningarna….. hade blivit överlycklig för en Sleeve Statement Dress i knälängd! Ha en fin helg! Kram

  Svara
 • Tack fina du!!! Den kommer faktiskt i en längre version till våren ; ) Så då får vi hålla tummarna för att du gillar de färgerna!

  Svara
 • Ahhhh! Kanon! Älskar alla färger, vad kan bli fel liksom! :-))

  Svara
 • Vart är den vita enaxlade toppen ifrån? Så fin och satt som en smäck på dig!

  Svara
 • åh, tack gullis! Den är från Dagmar <3 Kramar!

  Svara