Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:10 | november 7, 2019

En halv livstid som bloggare.

God morgon gänget!

Ville bara kika in och säga att jag är så glad att jag har er! Det värmer verkligen varje gång jag går in på bloggen och ser att ni tagit er tid att kommentera om tips och trix, era liv och era livserfarenheter. Vill egentligen bara säga TACK för att ni gör det. Tänk att jag bloggat sedan jag var 16 år – och nu är jag 31. Det är ju helt galet. Hur många har läst bloggen sedan Shecity-tiden? Minns ni min bild som jag hade som banner, haha. Fram med skämskudden! Det var jag och Mr Big!

Jag och Linn pratade igår om hur mycket vi längtar till poddstudion igen, att få skala av ännu ett lager och prata djupare, helt ofiltrerat med er. SNART ÄR I NÖD OCH LUST TILLBAKA – första advent kommer första avsnittet.

Petra Tungarden blogg Shecity Blogg

ORKAR EJ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har suttit och mailat sedan sex imorse. SNART SKA NI ÄNTLIGEN FÅ TA DEL AV VAD SOM SLUKAT MIN TID! Jag hoppas att ni kommer dyka upp! Boka in sista helgen i november och första helgen i december redan nu för då ska vi hänga LOSS!


23 kommentarer23 kommentarer om “En halv livstid som bloggare.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har läst sedan Shecity-tiden (som även är RAR-tiden för fornis blogg). Haha så sjukt. Är också 31 och man känner liksom att man levt med er i halva sitt liv. Fint är det. Ni är liksom som vänner här men som nu även finns på fler plattformar. Vill dock att ni alltid ska finnas i bloggform, det är liksom här man känner att man kommer er nära.

  Svara
 • Jag med 🥰 minns även fornis flest skor vinner

  Svara
 • Hahahaha, ja flest skor vinner! Minns nog också den headern, så kul!

  Svara
 • Jag hade inte känt igen ditt unga jag! 🙂
  Så länge har inte jag hängt med för jag hittade bloggar väldigt sent på en alltför tråkig arbetsplats. Det var kring -09.

  Svara
 • Jag har också varit med sen dag ett! Visst hade du alltid bruna kontaktlinser back then?

  Svara
 • Fy fan vad kul! Hahaha, ja det hade jag ganska ofta!

  Svara
 • Haha har också läst sen she-city tiden, eller i alla fall från 2007 eller nått 🙂

  Svara
 • Måste bara säga att jag längtar så efter er podd är tillbaka! Har verkligen saknat er och jag hoppas att ni fortsätter efter de planerade adventsavsnitten!

  Svara
 • Samma här! Har typ redan separationsångest för att ni inte ska fortsätta efter advent 😉 Så himla härliga att lyssna på, så många poddar som lagt ner nu och jag saknar att ha er i öronen!

  Svara
 • Det känns så kul att sätta igång igen efter en paus. Jag tror man behöver en paus så man inte mjölkar sönder vissa ämnen. Men nu jävlar är vi tilbaka med buller och brak <3

  Svara
 • du och linn är verkligen den ultimata podd-duo, har saknat er och läääängtar efter första advent <3

  Svara
 • AMEN GULLE DIG FAN VAD GLAD JAG BLIR! Nu blev jag ännu mer peppad!!

  Svara
 • You go girl! Följt dig sen start och blir alltid lika glad och inspirerad av dig. & ÄLSKAR att podden är på G! Dröm!

  Svara
 • haha, har följt dig sen shecity.. minns den där headern haha. Och när du jobbade på PC-CITY typ.
  Och tamponghistorien i glamourama haha. Sååå roligt!

  Svara
 • Åh, herregud! PC-city tiden var ju livet! Tampongkillen, det var tider det när man kastade tamponger om sig vitt och brett. Tampong-Tony haha!

  Svara
 • ÅH podden! Hurra vad härligt!

  Svara
 • Jag har också läst sedan början!

  Svara
 • Har hängt med sedan shecity-tiden🤩 minns att din blogg var den första bloggen jag någonsin hörde talas om. Hade då endast internet i skolan och fick vara inne 20 minuter per dag. Det var då din blogg och blocket som var de enda sidorna jag kunde adressen till och så började det haha!

  Svara
 • Haha, älskar engagemanget. Minns gamla modemet hemma när det alltid var krig om uppkopplingen och om någon fick ett telefonsamtal så bröts det, haha. Kramar

  Svara
 • Ser fram emot podden!! 😍🙌🏼

  Svara
 • Wihooooo vi med!!!!

  Svara
 • Haha jag har varit med sen She city tiden då bodde jag i Madrid och följde dig slaviskt

  Svara
 • Gud, vad kul!! Haha, vad glad jag blir!

  Svara