Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:05 | november 5, 2019

FÖRE/EFTER – NYTT SVALL

Harirtalk extensions before and after

FÖRE. 

Åh, herregud finns det någon härligare än att gå till frisören, så glad att jag har världens bästa Emelie på Hairtalk. Mitt hår var ett riktigt mörker innan mitt besök, hade använt ett nytt shampoo och balsam med för mycket protein, så håret hade helt tappat sin livslust. Dessutom har mitt hår sedan några år börjat slå om till pissgult, från den snygga salongsfärgade lyxbeiga tonen till soligt gult om jag inte håller efter det.

Hairtalk extensions pris

EFTER. 

Hur fint blev resultatet? Det finns verkligen något så otroligt tillfredställande i före- och efterbilder. Emelie är ett proffs på att få till den beiga lyxiga blonda tonen som man vill ha. OCH VAD SKULLE JAG GÖRA UTAN HAIRTALK EXTENSIONS? Jag har verkligen provat varenda löshår i branschen – och Hairtalk är utan tvekan det absolut bästa och skonsammaste.

Såååååååååååååå nöjd!

MER OM HÅRET SEDAN! Nu sitter jag i en taxi på väg till en Rörstrandsmiddag hos Carro som hon har med Joanna.


16 kommentarer16 kommentarer om “FÖRE/EFTER – NYTT SVALL”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Supersnyggt👌. Får man fråga var den stickade beige klänningen är från? 😘

  Svara
 • Tack gullis ; ) Köpte det kittet i Kina!

  Svara
 • Hej Petra,

  Pangsnygg som alltid! Vilka harprodukter anvande du med for mycket protein? Jag har varit ett stort fan utav Olaplex, men markte efter ett tag att haret borjat ga av etc. Hjalp!

  Kram

  Anna

  Svara
 • Det var faktiskt just Olaplex jag använde, tror inte det fungerade så bra med mitt löshår. I början var det helt magiskt och mjukt, sedan började håret bli tunnare och stripigt. Tror kanske det rår vad man har för hårkvalité.

  Kramar!

  Svara
 • Wow!!! Vacker as always! Nyfiken på läppstiftet/glosset‼️

  Svara
 • Kommer tipsa om det läppstitet/läppglanset idag!

  Svara
 • Drömnyansen ju!! Jag har ganska mörkt hår så vet inte om jag någonsin kommer uppnå den nyansen (utan att tappa allt på köpet…) men wow precis den färgen önskar jag mig! Så snyggt med dina mörka ögon och bryn, men visst är du blond naturligt? Är alltid rädd att det ska se ”konstigt” ut med så ljust hår till mina ögon och bryn men du ser bara wow ut!

  Svara
 • Jag är ganska blond i mig själv. Så under sommaren blir jag nästan platina, men nu på vintern har jag ändå lite mörkare bottenfärg iallafall. Älskar markanta ögonbryn, livets grej! Jag tycker du ska prova ; ) Det kommer säkert bli pangsnyggt! Eller så luras du och gör lite blondare slingor framtill bara och nyanserar håret mer beige.

  Svara
 • Ska helt klart fråga vad min frisör tror är möjligt nästa gång! Vad kan gå fel haha 🙂 Så himla kul att du svarar så ofta och på typ alla kommentarer, (att du ens hinner!) väldigt uppskattat!

  Svara
 • hejhej, det blev sååå snyggt! är också blond, med tunna hårstrån/tunt hår samt har hairtalk, håller på att leta efter nytt shampoo/balsam, du har inget som du rekommenderar? tack!!

  Svara
 • Tack!!! Vad jag blir, blev så nöjd. Nu har jag fått hårda bud om att bara använda Hairtalk då jag lyckades förstöra mitt gamla barr. Så vågar inte sticka ut hakan och rekommendera något annat. Men brukar tycka att Kerastase är bra ; ) Kramar!

  Svara
 • Hej! Såå fint! Vad har du för längd på ditt Hairtalk? 40? Otroligt tjusigt! 👌🏼😍

  Svara
 • Yes, jag tror jag har 40 ; ) Som de sedan kipper upp lite <3 TACK SNÄLLA! PUSS PÅ DIG!

  Svara
 • Är det 4 paket eller? Ditt hår är ju tammefanken HAIRGOALS! 👌🏼🥰

  Svara
 • Så fint hår!!!

  Svara
 • Jag hade Hairtalk i ett par år och älskade det! Men så ville min frisör prova ett annat på mig, Zen hair slår Hairtalk med hästlängder! Jag hade samma hår i ganska exakt ett år och det var fortfarande jättefint och fästena var fortfarande helt okej. Tycker Hairtalks snabbt blir dåliga, de flikar upp sig i kanterna och glider liksom runt även om man sköter dem som man ska. De jag har nu rör sig inte en millimeter ens om jag försöker gnugga runt dem. Skulle aldrig byta tillbaka till Hairtalk. Och mitt hår (som jag tappade efter andra barnet buhu) mår fantastiskt bra 🙂

  Svara