window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:56 | november 4, 2019

Weekly Plans

Safira smycken petra tungarden-3

God morgon mina sötnötar!

Jag skulle ju uppdatera er igår kväll när jag kom hem från landet, men mina ögon gick i kors så istället sov jag i hela tio timmar (!). Nu känner jag mig som Sveriges mest utvilade individ. Med ögon så uppspärrade och alerta, att man skulle kunna tro att jag ställt upp dem med tandpetare. Vet inte ens om jag vågar pilla i mig hela kaffekoppen med koffein. Kan man bli för pigg? Det är inte ofta man lägger de orden i sin mun sådär kvart över sju en måndag morgon. Har nog, när jag tänker efter, aldrig hänt.

Nu har vi gått in i en riktig mysmånad – och istället för att klaga över mörket ska jag försöka att omfamna det. Tänkte att skulle skriva en solig liten lista om hur man lyckas med det, måste bara fnula lite på den.

Den här veckan händer massa roliga saker i bloggen. Som roliga smällkarameller eller piñatas, man har ingen aning om vad som stundar.

En sak som garanterat händer som är totalt ointressant för er är att jag ska börja träna igen. Måste skriva ut orden så de blir av. Visste ni att de som skriver ut att de ska börja träna på sociala medier har 60 % större chans att lyckas. Över 31 långa dagar utan ett enda träningspass, hur gick det ens till? Jag som var helt inne i spiralen. Känner mig så svag och flåsig. Kunde knappt prata och gå upp för en uppförsbacke på landet igår, haha. Hur kan det raseras så snabbt? Det är väl som man säger en förbannad dagsform. Något man verkligen märker med åren är hur ens söta lilla stjärt ganska omgående dras med tyngdlagen – utan någon stimulans, förr satt ju köttstycket där det satt. Nu utan underhåll, förvandlas den stora söndagssteken snarare till mald köttfärs som gärna vill rinna neråt.

Tusan vad jag babblar. Skulle ju bara skriva hej, som en dopad duracellkanin. Nej, nu speedar vi igenom veckan. Den här veckan kommer bli riktigt bildrik i bloggen – ska spotta ut alla sista ögonblick från Hong Kong och Verona.

Måndag: Kickstartar dagen med möte med banken. Därefter ska jag möta upp en mäklare och kolla på två nya kontor. Jag sa ju upp vårat och nu börjar det ju brinna lite i knutarna. Sedan blir det möte på kontoret. För att slutligen ta emot Com Hem hemma, då vi inte haft tv eller wi-fi på sedan jag kom hem från Italien.

Tisdag: Vid lunch ska jag bränna av ett Becorepass och därefter ska jag bänka mig i min frisörs magiska stol och göra en total makeover på mitt barr. På kvällen bär det av hem till Carro och Joanna på middag för Rörstrand.

Onsdag: Träna på morgonen. Plåta ett samarbete. Därefter fullt bloggfokus. På kvällen ska jag äta middag på Trattoria Montanari.

Torsdag: Plåta en kampanj för orange day, som är FN’s globala kampanj för att uppmärksamma och få ett stopp på våld mot kvinnor som äger rum globalt den 25 November. Mathilda har lagt sin själv i projektet och styrt upp allt, heja dig bästis! Därefter fortsätter jag posera framför kameran för en annan kampanj.

Fredag: PT-pass – och resten av dagen ska jag hålla ren för en hel dag på kontoret.


2 kommentarer



2 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hahaha gud vad jag älskar dina liknelser, särskilt den vad som händer med rumpan när man inte tränar på ett tag, du är så bra på att skriva texter. Håller med där! 🙂

    Svara
  • Vad glad jag blir ; ) Haha, ska försöka skriva mer!

    Svara