Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Intimissimi

15:35 | november 1, 2019

Underbara Under

Intimissimi Underklader-2

Triangel BH

Intimissimi är en stor favorit till mig när det kommer till underkläder och loungewear då de håller så hög kvalité och modegrad på sina produkter. Just kvalitén förknippar jag till den italienska designen som Intimissimi har sitt ursprung i – den italienskt romantiska stilen med en viss edge har verkligen applicerats på underkläderna. Det jag gillar mest med underkläderna är att de är sjukt snygga, med spännande mönster och snitt samtidigt som de är otroligt bekväma – inga trosor som skär in eller bh-byglar som känns som knivar mot huden. Trust me, det kommer från en person som är väldigt kräsen med just trosor och gärna annars går spritt språngande naken.

Personligen är jag ett stort fan av bhar som inte är vadderade och väljer därför tunnare tyger med vackra mönster. När jag var yngre var det motsatsen som stod på menyn, största tänkbara vaddering. Men hos Intimissimi finns det självklart en bh för alla smaker och behov.

Intimissimi-petra-tungårdenn

1. Trosor, BH 2. Trosor, BH 3. Trosor, BH 4. Trosor, BH 5. Trosor, BH 6. Trosor, BH

Intimissimi Underklader-3

Intimissimi Underklader-4

Intimissimi Underklader-6

Intimissimi Underklader-7

Rosa bh

Intimissimi Underklader-10

Svart bodysuit

Intimissimi har även ett stort utbud av loungewear och lyxiga pyjamasar. I en drömvärld hade jag glidit runt i nattlinnen under dygnets alla timmar då ni som bekant vet att jag är ett barn av naturen som helst går runt både barfota och med minimalt kläder på kroppen. Men istället får jag passa på att svassa runt i nattlinnen när jag är inom hemmets murar. Intimissimi har både pyjamaser i silkigare och tunna material som du kan bära i hemmet.

Men även lite redigare tyger och plagg som passar perfekt när du ska över till vänner på mysmiddag. Missa inte deras fantastiska cashmere polos och leggings till en bra prislapp.

Intimissimi-petra-tungården

1. Polotröja 2. Silkesskjorta 3. Silkeskimono 4. Silkes-set 5. Svart nattlinne 6. Djurmönstrad nattlinne 7. Pyjamas set

Intimissimi Underklader-9

Spetslinne Spetsshorts


16 kommentarer16 kommentarer om “Underbara Under”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Shit vad snygga! Älskar att det inte är push ups. Mycket mer bekvämt!

  Svara
 • Eller hur, de har så många fina ovadderade bhar!

  Svara
 • Hej, gammal fråga. Men för flera år sedan hade du ett kluckande i örat? Försvann det? Har fått det själv nämligen, hoppas på det försvinner.

  Svara
 • Det släppte! Det tog typ ett halvår och sedan släppte det. Tror jag måste haft vatten bakom trumhinnan eller något. Gå och köp en sådan grej som man kan göra rent örat med, finns på apoteket, Kankse försvinner snabbare då!

  Svara
 • Ojdå så länge. Tackar får köra på det å testa!

  Svara
 • Tio tummar upp för smakfulla och härliga bilder! Tycker det är så tråkigt i influencervärlden att underklädssamarbeten ofta är lika med plut och sexistiska poser, putande rumpor i överflöd osv. Förstår att porriga inslag genererar likes/kommentarer och att ökat engagemang leder till mer pengar i plånkan för influencers men jag blir så glad att se detta som motkraft. Härliga färger, snygg styling och en leende pingla toppar ju sånt alla dagar i veckan… Känner jag som kvinna i alla fall. Och blir mer benägen att handla när jag känner att du och företaget inte bidrar till förlegade dinosaurie-plattityder av vad kvinnor ska vara/behaga för ideal.

  Svara
 • Jag håller med, superfina och smakfulla bilder! Jag älskar den första bh:n 😍

  Svara
 • Ja ja ja ja ja ja instämmer till 110%. You go girl!

  Svara
 • Gud vad glad jag blir för de värmande kommentarerna! Det var verkligen meningen att det skulle vara glatt, naturligt och inte för poserande. NI GJORDE MIN DAG! PUSS PÅ ER!

  Svara
 • BRA! Sug åt dig av den positiva energin och ha en toppenvecka!

  Svara
 • Du strålar! 😍

  Svara
 • Massa kramar <3 <3

  Svara
 • Fina bilder!

  Svara
 • Vad glad jag blir! Tack för att du tog dig tid att skriva ; ) <3

  Svara
 • Jättesnygga underkläder!
  Mina hängpukor kräver dock allt stöd i världen för att se respektabla ut, hehe..

  Svara
 • ..och ja, självklart tycker jag också att DU ser smashing ut!

  Svara