Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | oktober 31, 2019

Skattjakt!

Dag två i Kina gick vi upp med tuppen, det var nämligen dags att ge sig ut på textiljakt. Mitt blonda yrväder var rätt exotiskt i de stora varuhusen. Freddie som jag har Adoore med funderade starkt på att ta sitt pick och pack och emigrera till Kina. Anledningen? Hans kritvita kropp är ett lovligt byte, haha. Han har nog aldrig fått så många glittrande leenden kastade mot sig. Äntligen damer som uppskattar hans bleka una.

     

Måste understryka det igen, men allt mat jag åt hela resan var right up my ally. Skulle kunna leva på asiatisk mat.

Kina Shenzhen-32

Kina Shenzhen-31

Fyllde hela sängen med fynd när vi var tillbaka på hotellet på kvällen. Spana in det här godisskålen. Vi snubblade även över en hel del restlager och återvunna material som ni kommer kunna lägga beslag på till våren.

Sedan bar det av ut på en riktigt sen middag.

Jag hade såklart på mig vår nya Adooreklänning som jag tvingade Freddie ta en bild på i dagsljus dagen efter. Vad gör man inte för instagram.

Det bar iväg på Korean Barbeque, min mobil dog så glömde självfallet föreviga det.

Dagen efter var det återigen dags att leta textiler och jag hade klätt mig i en chockrosa klänning från Rotate för att dra ännu lite uppmärksamhet till mina 177 blonda centimeter ovan mark. Nej, skämt och sido – men rosa bar jag. Det var riktigt behagligt väder i Shenzhen runt 25 grader.

ADOORE NAPOLI

Föll som en fura. Är ju en riktig skata som älskar allt som skimrar.

TEXTILER

Gillaknappen på det första blommiga mönstret och den andra tygkartan. Färg nr 10 och 9, mums till brunbrända ben. Älskar lavendel och turkos.


2 kommentarer2 kommentarer om “Skattjakt!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Mitt blonda yrväder? Vem hade du med dig?

    Svara
  • Då är vi två(skator), älskar oxå metallic, finns inget som kan få en lite glåmig hy att ”poppa” som lite glitter mot huden. Så himla fina tygprover, älskar alla, blir spännande att se slutresultatet.

    Svara