window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

06:30 | oktober 31, 2019

Om jag fick önska mig…

Jag är en mästare på att drömma mig bort på Pinterest och Instagram när det kommer till allt ifrån val av läppglans till blandare i badrummet. Här kommer lite blandade saker jag varit avis på under senaste tiden…

Petratungården

Om jag fick önska mig en sminkning: Här har Elsa Hosk lyckats få till en riktigt festlig partysminkning med färg. Just när det kommer till smink håller jag mig ofta till min safezone med beigea, jordnära toner i anisktet. Kanske vågar jag mig på en lite mer färgsprakande sminkning till nästa utgång?

Petratungården

Om jag fick önska mig en party look: Som ni vet är jag inte feg för glitter, strass och kort-kort. En annan som inte är det är Evangeline (Styleheroine) som mer ofta än sällan syns i festliga klänningar som är så välarbetade att de får en att gråta av avund. Även roliga strumbyxor har nästlat sig in i mitt liv och får pryda mina ben under festligare tillställningar!

Petratungården

Om jag fick önska mig en träningslook: Nu är det inte direkt säsong för korta träningsshorts -men jag kan inte låta bli att drömma mig bort till varmare breddgrader där jag kan para ihop träningsshorts med magkorta överdelar bland palmträden.

 

Petratungården

Om jag fick önska mig en myslook: Joanna är verkligen queen av trendiga, stilrena myskläder! Allt från materialval, till färgkombinationerna och accessoarerna hon parar ihop helheten med är 10/10 poäng!

emilisindlevskidkläder

Om jag fick önska mig en skidoutfit: Emili Sindlevs skidutstyrslar signerade Chanel, Loewe och Prada hade jag inte direkt tackat nej till. Framför allt blev jag sugen på mönstrade skidkläder och iögonfallande färgval. Hur läckert?!


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här