window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:21 | oktober 30, 2019

Neonljus, Besök hos fabriken och snälla toalettbesök för tarmen.

Kina Shenzhen-3

Vi landade i Shenzhen på eftermiddagen, kastade in väskorna på rummet på Shangri-La och begav oss för en sen lunch och lite strosande i stan. På vägen tillbaka såg det ut som någon försökte kalla in Batman att döma av ljusstrålarna på himmelen.

Kina Shenzhen-5

Sedan bänkade vi oss högst upp på hotellet i rooftopbaren för middag ovanför skyskraporna.

Kina Shenzhen-6

Morgonen efter vaknade jag redan vid fem snåret och bänkade framför datorn med en kaffe och satt ivrigt och väntade på att frukosten skulle gå av stapeln.

Kina Shenzhen-7

Sedan bar det av till vår fabrik där vi hade en heldag inplanerad för att gå igenom kommande samples och kollektioner, men även få en rundtur på deras nya våning. De har precis flyttat till nya lokaler som de håller på att renovera, så det kommer bli så tjusigt. Vår fabrik har det svårfångade WCA-certifikatet som du enbart kan få om du håller dig till miljölagarna, återvinner material, trygghet och bra arbetsförhållanden, försäkringar etc.

Efter en lång förmiddag var det dags att ta sig ut för lite lunch.

Kina Shenzhen-8

Hade såklart på mig Adoore dagen till ära. Älskar den här röda Paris-dress klänningen! Ska bli så kul att få visa er de nya färgerna i Paris! För den modellen kommer in igen till våren i nya mönster.

På kvällen bar det av ut på stan för en sen middag.

Är förälskad i vår skjortklänning som kommer nu till våren 2020. Den sitter som en smäck – ni vet ju hur mycket jag älskar när allt fokus riktas mot midjan och det här är en riktig trontjänare.

Det var stora spelbutiker med hello kitty och pokemon överallt.

Kina Shenzhen-22

Något som var svårt att vänja sig vid var att ninja loss på toaletterna. Kommer ni ihåg gamla tv-programmet med Anna Skipper? Då sa hon att man skulle sätta fötterna på en papperskorg ifall man hade det körigt med kistan och var lika stel i kistan som cement. Så egentligen tror jag faktiskt att just det här sättet kanske är trevligare för ens tarmar, men mindre angenämt för en själv, haha.

Nu ska jag turboslänga ihop min resväska här, sedan bär det av mot flygplatsen och hem till Stockholm.


7 kommentarer



7 kommentarer om “Neonljus, Besök hos fabriken och snälla toalettbesök för tarmen.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • ÄLSKAR skjortklänningen, har länge varit på jakt efter en i perfekt längd, då vet man vad man ska lägga handskarna på i vår.

    Påtal om WCA-certifikatet, extremt härligt att höra att ni har det. När jag har varit sugen på att beställa från er har jag känt att priserna ibland är lite för höga för mig, men det känns väldigt berättigande nu. Skulle du inte kunna berätta mer om det och hur ni har det för era, tillverkare (?) i Kina? 🙂

    Svara
  • Åh, vad kul att du gillar den!

    Våra inköpspriser är ganska höga då jag (vi) inte vill tumma på något ovan. Vi hade absolut kunnat komma ner i pris och sänka prislappen, men då tummar vi både på kvalitén, miljön och arbetsförhållandena – och det är inget jag står för.

    För mig är det otroligt viktigt att det går rätt till i alla led och att våra anställda har det bra. Så fort det nya kontoret/fabriken är färdigrenoverad till våren kommer de även ansöka om ännu fler certifikat som är svåra att få i Kina. Dessutom är våra plagg otroligt välgjorda från innerfodret till varenda liten detalj. Jag vill att adooreköparen ska kunna plocka fram klänningarna år efter år och att de håller. Jag vill inte ha ett klädmärke som är slit och släng, utan jag vill att det ska vara ens favoriter i garderoben som fungerar säsong efter säsong.

    Kramar!

    Svara
  • Älskar också den röda Paris-klänningen!! 🙂 ska bli spännande och se vårkollektionen.
    Sen längtar jag till eran podd-comeback! 🙂

    Svara
  • Gud, vad glad jag blir! Det värmer!

    AMEN JAG ÄR SÅ PEPPAD PÅ PODDEN ATT JAG SMÄLLER AV!!!!! Det ska bli så kul!

    Svara
  • Var i Kina i somras och det värsta med de dära toaletterna tyckte jag nästan va att dem kändes väldigt ofräscha, många var ospolade när man kom in och såg flera gånger när städtanter var där och svabbade och de använde helt enkelt samma golvmopp som på golvet, körde ner den och rörde om lite och fortsatte sen på golvet och vidare till nästa toalett.. kan säga att hade jag tappat något på golven i offentliga miljöer så skulle det åkt i soporna direkt!

    Svara
  • I HEAR YOU SISTER, haha! Gick ofta rakt in och såg ett blödande sår på golvet i form av en binda kastad med hela köttigheten rakt upp. Riktigt härlig syn.

    Svara
  • Skjortklänningen ser perfekt ut! Jag hoppas att sommarklänningen med stort S finns kvar till våren. Måste ha den ljusblå. Så himla fin.
    Adoore-byxan med slits klämmer jag mig i på kalas och får alltid komplimanger för.

    Svara