Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

06:30 | oktober 29, 2019

3 budgetlooks att kopiera rakt av

petra-budget-plagg

Även om jag är en sommartjej ut i fingerspetsarna är det någonting pirrigt i att plocka fram alla härliga höst och vinterjackor efter att de legat i ide i flera månader. Eftersom att det är kul med lite variation under höstens mörkare månader gillar jag att införskaffa några lite dyrare jackor som ska hålla på sikt, medan jag plockar billigare varianter från kedjorna som ofta följer rådande trender.

Här kommer tre hela looks i budgetsegmentet som jag hade velat bära direkt när jag är hemma i Stockholm igen!

Petra outfit

1. Jacka 2. Tröja 3. Väska 4. Kjol 5. Klackar

 

Petra outfit

1. Blus 2. Klackar 3. Kappa 4. Byxor 5. Väska

Petra outfit

1. Jacka 2. Tröja 3. Skor 4. Jeans 5. Väska


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här