Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

07:54 | oktober 24, 2019

Jordnära toner

petrablogg

Som ni vet är jag väldigt av eller på i min stil – allt eller inget liksom i allt annat i mitt liv, haha. På både gott och ont såklart, när det kommer till färgval är det mest positivt. Lika självsäker och härlig som jag känner mig i en grönglittrig partystass känner jag mig även i beige stickat och brunt läder. Och hur härligt är inte det, att man faktiskt får välja vem man vill vara varje dag när man ska klä på sig, istället för att placera sig själv i ett fack som andra skapat åt en.

Jag gillar verkligen att klä mig efter humör! Här kommer mina favoriter i den lite mer subtila kategorin med jordnära toner och mjuka material.

 

Petra-beige

1. Klackar 2. Kappa 3. Jacka 4. Väska 5. Kappa 6. Tröja 7. Fåtölj 8. Blus 9. Jacka 10. Baddräkt 11. Kavaj 12. Stickad tröja 13. Lampa 14. Soffa 15. Skor


2 kommentarer2 kommentarer om “Jordnära toner”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ytterligare ett bevis på att allt kommer igen! Såna slip in skor på bilden högst upp har jag haft i min ägo för en herrans massa år sen. Finns inte kvar idag. Synd för de var i alldeles fullgott skick när jag kastade dem. 🙂

    Svara
  • Petra! Kan jag få fråga dig vilket program du använder dig av för att skapa sådana collage? Använde polyvore för en del år sedan men den gick ju i graven tyvärr..
    Ha en trevlig helg!

    Svara