window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

01:18 | oktober 22, 2019

Mina favoritinredningskonton på Instagram

Athena Calderone

Detta är nog drömkåkarnas drömkåk enligt fler än bara mig. Athena har nämligen skapat detta townhouse i Brooklyn, NY där noga utvalda marmorblock trängs med exklusiva designermöbler, ljus öppenhet och antika detaljer. Jag hade ju inte direkt hatat att hoppa in en rosa marmordusch, bryggt kaffe i köket som vätter mot en solsäker terass och därefter sprungit i trappan upp till mitt piffiga kontor för jobb och avslutat dagen i b&b italia-soffan framför brasan.

 

 

Apartment O

Joanna Lavén 

Svenska Joanna är en nyfunnen besatthet som jag snubblade över bara får någon vecka sedan. Hur kan jag ha missat detta magiska konto fyllt till bredden med inredningsprojekt i pampiga våningar? Jag älskar hur hon lyckas hålla det stilrent samtidigt som varje möbel, detalj och material är unikt och bidrar med en känsla av skandinavisk lyx!

Joanna Laven Joanna Laven

 

Marie Olsson Nylander

Marie har både ett hem i Sicilien och i Helsingborg, i båda bostäderna är hon en mästare på att lokalisera gamla antika detaljer med tidlösa antika italienska klassiker. Precis som när det kommer till kläder handlar inredning om att jobba med kontraster för att få ett dynamiskt hem. Detta är Marie grym på och jag avundas de antika möbler hon har lagt beslag på!

 

Art n Deco

Art n Deco är ju egentligen en inredningsbutik men som ständigt möblerar om sitt showroom med nya antika pieces som det ställer ut i vackra stilleben. Det här kontot är nog farligast för plånboken då allt på bilden faktiskt går att köpa på en gång.

Jana Heinrici

Jag tycker Jana har en så fin inredningsstil som framförallt går att implementera på det egna hemmet. Det är mer skandinaviskt och subtilt med fokus på att lyxa till i ett ”vanligt” skandinaviskt hem än en paradvåning i Paris. Hon ger verkligen handfasta tips på hur alla kan skapa ett stilrent och lyxigt hem!

 

Caroline Sandström

Och så har vi ju såklart min älsklings-Snarro! Finns ingen som har ett öga för detaljer som hon och vi har haft så kul ihop under åren när jag har fått va med och stylea både mode och inredning med detta geni. Carros inredningsstil är väldigt subtil och minimalistiskt med fokus på påkostat materialval, unika former och mjuka toner i kontrast till svart.

Linnea Salmén

Linnea Salmén är minst sagt en friskt fläkt i det annars ganska bajsnödiga klimatet vi har i branschen. Hon har en väldigt lekfull inredningsstil med färger, former och mönster – men lyckas ändå alltiid få allting att se genomtänkt och lugnt ut för ögat. En konst som väldigt få besitter men hon lyckas med bravur!


4 kommentarer4 kommentarer om “Mina favoritinredningskonton på Instagram”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hmmm Marie har väl inget hem i Stockholm? Däremot i Höganäs i Skåne 🙂

  Svara
 • Jag tycker tyvarr att sa manga av dom har projekten / hemmen som visas up ser sa likadana och ’kalla’ ut. Alla har ju olika smak saklart och jag kan inte direkt saga att inredningen inte ar vacker, det ar den. Men allt kanns sa kallt och opersonligt, som att det mest bara handlar om att ha de mest exklusiva detaljerna. Inte sa mycket fokus pa att det ska vara hemtrevligt, mysigt eller personligt alls. Men som sagt, alla tycker olika 🙂 Sjalv foredrar jag mer American rustic stil (haha vet att det inte heter sa, men vet inte hur jag ska forklara..!)

  Svara
 • Håller verkligen med dig i detta. Ser ofta kalt och kallt ut, som om ingen eg. lever och bor där, utan mer något slags ”show off”. Hem som man (jag)inte skulle vilja bo i faktiskt (själva hemmet kanske men inte miljön) När man är hemma vill man ju att det skall kännas mysigt och välkomnande och inbjudand, inte sterilt,kallt och lite skitigt (Även fast jag gillar det lite operfekta och charmigt slitna, så ser det lite gråsunkigt ut på vissa bilder i mitt tycke) Dock helt fantastiska vintage lampor, de skulle jag ge min högra hand för att ha i min ägo!

  Svara
 • Tack gulligaste du! <3 /Linnéa

  Svara