Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

01:13 | oktober 21, 2019

Dagsfest hos Maggan och glittrande sista minuten packning.

Igår eftermiddag landade vi i Hong Kong och en timme senare var vi i Shenzhen. Termometern visade 27 grader och det var alldeles ljummet i luften när vi strosade runt. Mina små fötter skrek av lycka när de fick kasta av sig de instängda gympaskorna och tårna fick breda ut sig rejält i mina sandaler. Igår kväll var vi och spanade lite i butiker och åt middag i skybaren på Shangri-La där vi bor. Sedan tog jag ett långt bad, tanken var att jag skulle jobba efter men jag somnade illa kvickt. Därav morgonens tidiga väckning. Nu sitter jag med jobb, dricker te och knaprar i mig djungelvrål. En bättre frukost om ni frågar mig.

Innan avfärd hann jag med ett pitstopp på Margaux brunch med Google. Bestämde mig för att satsa på att se ut som en powerpuff pingla dagen till ära, kände mig väldigt fin i den distinkta gröna kulören. Och kände att det gråa vädret krävde en extra färgklick av mig.

Klänningen kommer från Nelly och kommer in vecka 44 – och för er som inte jobbar veckor (jag hör till dem!) så kommer de in nästa vecka, haha. Så ofta som folk kastar ur sig veckor till höger och vänster som att det var lika självklart som att man går upp på morgonen. Min kalender på datorn har inte ens veckor.

margaux diietz lagenhet

Längtar redan efter mitt lilla monster – och Lorpan då såklart, haha.

Har ni tänkt på att vi har en glad snopp på väggen? En annan läsare på instagram skrev att det mycket väl också kunde vara en happy bajskorv, håller helt med.

margaux diietz lagenhet-13

Så kul att se Maggans och Jakobs nyinreda lägenhet. Var där innan sommaren innan renoveringen hade dragit igång. Jäklar var bra det blev med nya badrummen och sovrummet. Riktigt smart lösning.

margaux diietz lagenhet-14

Maggans tog mig och Forni på grand tour för att visa lägenhetens ansiktslyft. Vi fastnade på toaletten som man alltid gör. Varför är det så behagligt att prata på toaletter eller i kök? Dessa två galningar har man haft många galna och roliga kvällar med.

margaux diietz lagenhet-9

Sedan trillade Alicia in som är ett nytt färgstarkt tillskott i familjen Dietz. Så härlig tjej. Maggan demonstrerade vad Google högtalaren kunde göra – och den kunde bla dra ner gardinen på röstkommando precis som i The Holiday. Livets grej.

margaux diietz lagenhet-15

Den kan även dra skämt, om du är uttråkad. Somliga av bättre kvalité, andra aningen sämre, haha.  

Tog mat med Sveriges gladaste person Viktor Frisk.

Adderade en liten tyllkjol till stassen, då jag kände mig lite för festlig i en tight blåsa sådär mitt på dagen. Fyndade den här som osar Carrie i Sex and the City (visst?) på Ida Sjöstedts rea.

Sedan var det dags att sticka hem snabbt som tusan för att packa inför resan. Men istället började jag prova några klänningar som jag fått låna från Nelly, trots att det bara var en timme kvar tills taxin skulle köra ut mig till Arlanda och väskan ekade tom.

Den här skimrande julgransstassen landar i butik vecka 46. Den är superkort, men kändes ändå inte så avklädd, kände mig ändå dressad i den. Armarna kompenserar för längden.


10 kommentarer10 kommentarer om “Dagsfest hos Maggan och glittrande sista minuten packning.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du passar riktigt bra i alla gröna toner!

  Svara
 • Ser ut som att du dricker en alkoholfri öl… 🙂

  Svara
 • vem bryr sig om vad hon dricker för öl? framhåll ist om hur kul verkar ha haft det och vad festligt allt såg ut.

  Svara
 • Men hallå! Den gröna krukan i hörnet nere på golvet till vänster i några av bilderna snälla sälj!! Eller visa var en kan hitta en liknande. Känns som att jag letat 24/7 i år efter en sådan. <3

  Svara
 • Så snygg outfit!

  Svara
 • Vad gör du i Kina? Är du där på den här PR-resan som är betald av kinesiska staten? En stat som förtrycker minoriteter, kämpar emot demokrati, mot mänskliga rättigheter, utsätter befolkningen för oerhörda övergrepp osv?

  Man kan ju åka till Kina som turist om man vill men det känns oerhört problematiskt om du får pengar av en diktatur för att göra reklam och framställa deras regering som härliga och positiva. Det är liksom att ta ställning emot demokrati, emot mänskliga rättigheter och aktivt bidra till förtrycket i landet.

  Jag vet inte om du är där på uppdrag av kinesiska staten men vore fint med ett klargörande om vad du gör där och hur du ser på att andra som Kissie avstod från detta uppdrag på grund av det förtryck och brott mot mänskliga rättigheter som arbetsgivaren utför.

  Svara
 • Hur känns det att åka till Kina med tanke på situationen kring mänskliga rättigheter där? Tillverkar Adoore sina kläder i Kina? Är det inte dags att se över det i så fall. Läs på om exempelvis uigurerna, eller se bara vad kineserna gör i Hongkong nu.

  Svara
 • Tycker att du är fantastisk vacker i den neongröna färgen. Och faller på axlarna på den, alltså mitt i prick! Spot on!

  Svara
 • Hej!
  Jag har kanske en konstig fråga men när du och dina vänner går på middagar hos varandra har ni med er inneskor till era oufits? Som dina silverskor till din gröna klänning? Tar du med dig dem och går dit i andra skor? Eller är du barfota hos Margaux? Så många frågor haha!! Jag känner ofta att min ouftit blir så tråkig utan skor men jag och mina kompisar brukar inte ha med oss ”inneskor” när vi går hem till varandra.

  Svara
 • Varifrån kommer skorna? Så fina!

  Svara