window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:40 | oktober 19, 2019

ÄNTLIGEN NYA MATBORDSBEN

petra tungården inredning_-2

Som ni vet har jag hintat om att vi ska byta ben till vårt matsalsbord här hemma – och igår hände det. Äntligen damp benen som Carro ritat till oss ner som ett brev på posten. Det bästa med benen är att du kan välja exakt kulör själv. Hela vardagsrummet fick sig ett ansiktslyft. Gillade verkligen de förra benen men tycker det blev lite för mycket metaller i vardagsrummet och köket. Som tur är får de skimra vidare hos en kompis och agera stöd till deras matbord.

petra-tungarden-matbord

petra tungården inredning_-4

Åh, det blev precis så som jag hade tänkt mig. Som ett godisbord. Det här bordet kommer få följa mina fotspår år efter år från hem till hem. Som ett konstverk.

petra tungården inredning_-6

Fick så många frågor om hur man gör för att beställa, skriv till @carolinesandstrom på insta – vet ja.

Bygg eget marmorbord

Det är så enkelt att bygga sitt egna marmorbord. Vi måttbeställde en stenskiva. De på Stenentreprenader var så gulliga och skickade massa alternativ på Estremoz block (rosa) och tillslut hittade Jan det perfekta.

Bygg ditt egna marmorbord

Det fick ett rungande ja från mig och Markus.

Bestall marmorskiva

Sedan drog vi till Fredells och köpte en MDF-skiva så vikten skulle fördela sig bättre och skruvade fast benen i. Så marmorskivan ligger bara på.


4 kommentarer



4 kommentarer om “ÄNTLIGEN NYA MATBORDSBEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej, hur tåligt tycker du att marmorbordet är? Måste ni vara väldigt noggranna med drycker och spill osv?

    Svara
  • Blir det inte lite svårt att få in stolarna så man inte slår i benen? Tjusigt men kanske lite opraktiskt till ett bord och inte en display-yta.

    Svara
  • Det var snyggare före 😝

    Svara
  • SA fint! Men enligt skissen sa ar benen felvanda – dock kanske ni gjorde det medvetet? 🙂

    Svara