Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:10 | oktober 18, 2019

Gud, jag har blivit en morgonperson!

H&M Shirt

Tröja H&M (kommer in v.45), Skortklänning Adoore (2020), Väska Vanina, Smycken min kollektion för Safira (kommer 11:e november).

God morgon mina vänner!

Har kommit in i någon ofrivilligt ny morgonrutin där jag går upp 05.45 varje morgon. Har varit så trött på kvällarna i takt med att det blir mörkare att jag slocknat som en stock betydligt tidigare än jag är van vid. Så varje morgon när jag nyvaket kollar på klockan klarvaken är den 05.45, nästan alltid exakt. Så då tassar jag upp, gör frukost, tänder ljus och sätter mig och jobbar med bruset från Nyhetsmorgon i periferin. Nu när jag kommit in i den här rutinen undrar jag vad tusan jag hållit på med i alla dessa år som startat med svordomar, andan i halsen och panik efter att ha snoozat i all evighet och har femton minuter på mig att ta mig från sängen till mitt möte.

Hur stressig dagen sedan är känner jag mig lugn som en filbunke eller okej, inte alltid. Men känner mig jävligt mycket mer hakuna matata. Ni måste prova, känns som att jag upptäckt något magiskt, en hemlighet som är få förundrad, haha! Ta det från en människa som aldrig kunde lägga sig före 00.00 och som hade tio olika alarmklockor för att ens ha möjlighet att kliva upp ur sängen.

Jag hatar när vuxna har rätt, haha. Pappa sa alltid: ”Det handlar bara om att lägga sig i tid, så kommer du upp.”

Japp, det verkar väl ligga någon sanning i det.

Jag tror inte ni förstår hur trött jag var som tonåring. Min pappa var så frustrerad ett tag att han först gick in och slet av mig täcket, sedan när jag trots det agerandet inte klev upp la han iskalla blöta handdukar på mig. Så jag inte skulle bli sen till skolan. Detta var ju såklart efter att han varit inne och tjatat i rummet 27893748274 gånger.

Men hello pappsen kolla på mig nu! Behöver inte ens en väckarklocka.

Idag är det många saker som ska prickas av på min to-do list i och med mina tio dagar utomlands. Samarbeten ska fotas, texter ska lämnas in – och samtal ska ringas. Har ju varit rätt nergrävd i jobb senaste tiden på grund av en rolig sak som händer i slutet på november och början på december. Något som är för er skull – vi ska umgås och hänga loss förhoppningsvis i centrala Stockholm.

Ihhhhhhhhh jag längtar så mycket tills jag får berätta om den STORA nyheten!


2 kommentarer2 kommentarer om “Gud, jag har blivit en morgonperson!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • hahahahhahaa skön farsa!! 😀 jag var likadan när jag bodde hemma. Men fy fan vad hemskt att få kalla handdukar på sig…. iiiiiihhhh

    Svara
  • Haha! Min pappa gjorde typ samma, minus de kalla handdukarna tack och lov. Men däremot tände han taklampan vilket var nästintill tortyr i min värld 😅😂

    Jag känner igen det där med att somna tidigare nu när mörkret smugit sig på. Jag är så himla trött redan vid sju på kvällen!

    Svara