Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:10 | oktober 17, 2019

Resa till Kapstaden, Livslevande Discokula, Tjejmiddag på L’avventura och Jakten på det perfekta lövet.

petra tungarden blogg-8

Nu är det fredag och vi har precis bänkat oss på resturang TAKO för en tidig middag för att planera vår kommande resa till Kapstaden. Japp, vet inte om jag sagt det men jag, Lorpan, Linn, Mattias, Daniel, Forni, Damon och Dante såklart ska dit i början på Januari. Sedan kanske några andra kompisar också ska med samt att vi har två vänner som bor där! SÅ KUL!

Markus har nya Iphonen, satan i gatan vad bra bilderna blir. Hans jobbiga bloggfickvän tvingade därför honom föreviga maten. Ni vet ju att jag är besatt av asian fusion, därför älskar jag TAKO’s mat. Om ni går dit måste ni prova deras ribs, de var inte av denna värld. Och jublade när de föreslogs som resturang, trots att jag var där veckan innan, haha.

Smycken Pärlor

I lördags fick jag upp den här bilden på instagram och la den direkt i min inspomapp. Haha, yes har precis insett att man kan kategorisera sina sparade bilder, vilken grej.

petra tungarden blogg-14

Sedan hoppade jag in i duschen och dressade upp mig till en livslevande discokula en lördagsförmiddag. Tycker man är så gullig på morgonkvisten, när man fortfarande är lite pömsig i ansiktet, haha. När man fortfarande nästan ser spåren av kuddens nattliga äventyr i ansiktet.

petra tungarden blogg-12

Häj!

petra tungarden blogg-20

Sedan kom jag till Åhléns City där kön till Clinique ringlade sig genom hela gången. Så kul att så många av er kom. PUSS PÅ ER! Jag har världens soligaste läsare. Jag skulle ju nämligen få agera Oprah för en timme.

Jajamän, Clinque firade det faktum att de har hela 56 olika nyanser av sin Even Better foundation, så jag fick äran att dela ut 56 stycken foundations till er läsare.

Minns ni de Oprah avsnitten? Klicka här annars! 

”You get a foundation and you get a foundation and you, and you….”

petra tungarden blogg-18

En vacker dag ska jag bli proffsminglare, haha. Jag älskar att bara stå att prata med folk, få höra om deras dag, deras liv och stå nära. Jag undrar om många tycker jag är obehaglig, haha. Jag är nämligen väldigt fysisk.

Tack för den här lördagen panggänget!

petra tungarden blogg-22

På aftonen bar det av till L’avventura, för att fylla våra magsäckar med italienska måsten. Vi startade med friterade risottobollar till förrätt och därefter delade jag och Sara på deras tryffelpasta och rostade blomkål i ugn, dränkt i smör.

Sara bor ett stenkast därifrån så i början av kvällen var Bonnie med, sedan fick hon gå hem och mysa med sin pappa någon timme. Ibland blir jag alldeles tagen av att mina kompisar blivit mammor. Helt plötsligt finns det en mini-version av dem i världen. Det är så häftigt.

petra tungarden blogg-21

Min älskade Mathilda var också med. Och vi babblade ikapp tills klockan slog elva och det var dags att bege sig hemåt. Skulle egentligen tränat med dem dagen efter klockan 09.00, men kom inte upp ur sängen.

När jag kom hem såg jag att Forniluren taggat mig i sin bild på väg ut på stan. Jajamän, äntligen skulle partymorsan göra storstan. Frågade henne tidigare vad hon skulle ha på sig, varpå hon svarade att hon inte hade någon som helst aning. Så jag gav henne ett par tog snygga strumpbyxor och vår Adooreklänning och sa att hon skulle matcha det med sina nya Jimmy Choo stövlar. Och kolla va – det blev ju kalas! Men Forni hade ju varit toksnygg i allt.

Tycker det är så häftigt hur snabbt kroppen verkar hämta sig efter en graviditet, är i chock!

petra tungarden blogg-28

I söndags ägnade vi oss åt Pucks favoritaktivitet som kan pågå hela dagen om hon får bestämma, nämligen jaga löv i Humlan.

Sedan gick vi till Mr Cake och åt lunch, Dasha och Douglas kom förbi och sa hej en snabbis!


4 kommentarer4 kommentarer om “Resa till Kapstaden, Livslevande Discokula, Tjejmiddag på L’avventura och Jakten på det perfekta lövet.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Förlåt, jag tycker verkligen om din blogg- framförallt klädtipsen och hur man bäst jobbar med den kropp man har.
  Men- har så svårt för aningslösheten kring dina klimatutsläpp? Förstår inte hur man 2019 kan anse sig ha den rätten att förstöra förutsättningarna för kommande generationer på det sättet? Hade de 10 % av jordens befolkning som står för störst utsläpp bara närmat sig genomsnittsutsläpp så hade parisavtalet varit i hamn. Du tillhör definitivt dessa 10 %. Jag bara förstår det inte.

  Svara
 • Under typ två månader flyga både till Kapstaden och Hong Kong är l ungefär så mycket som är ok under 5-10 år.

  Det är ändå lätt att resa om man som Petra har obegränsat med pengar och gott om tid med tåg. Man kommer till fantastiska ställen med tåg också.

  Svara
 • Instämmer. Visst jobb, men vad för jobb? skapa fler klänningar ur en kinesisk fabrik? Är det verkligen vad vi behöver, finns det ingen närmre?

  Svara
 • Finns fabriker i europa det inte är några problem att ta tåg till.

  Skulle vara befriande om flera influencers kunde gå ut med at de hoppar flyget. Ni har faktiskt större makt att påverka än de flesta andra.
  Dessutom tror jag det blir bättre content med en tågresa med massa olika miljöer.

  Svara