Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:41 | oktober 17, 2019

I NÖD OCH LUST ÄR TILLBAKA I EN JULSPECIAL!

I nod och lust

Jajamän, ni läste rätt! Era soliga favorithaggor är tillbaka i en julspecial för I Nöd och Lust med start första advent och sedan hänger vi med er ända fram till julafton. Senaste tiden har båda haft lite för mycket på sina bord. Men när jag och Linn pratade för några veckor sedan kände vi att glöden återigen fanns där när vi pratade om podden, att vi saknade er och våra stunder tillsammans i studion.

Så nu har vi spikat fyra långa fullmaxade avsnitt inklätt i ett glatt julpapper.

Oj, oj, oj! Vi har så mycket roligt att avverka – tänk hur längesedan det var vi poddade!

Så nu till min stora fråga: Är det något ämne vi vill att vi lyfter? Jag får ju frågor från er hela tiden på instagram som vi tog upp i podden:

”Som hur man skriver det perfekta smset, hur man vet om man blivit ghostad, hur gör man slut med en tjejkompis?”

ÖS PÅ MED ÄMNEN NU, så vi hinner grotta ner oss rejält till inspelningarna startar.


14 kommentarer14 kommentarer om “I NÖD OCH LUST ÄR TILLBAKA I EN JULSPECIAL!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så kul att ni podda igen! wei!

  Är jag i en Livskris?
  Alla andras liv verkar gå vidare allt från förlovning, skaffar barn, gifter sig, skaffar hus etc.
  Jag avundas av vad andra har och längtar till att själva vara där.
  I ett förhållande med någon, ha en delad vardag men främst av allt- inte vara ensam längre. När ensamheten kommer kryppandes blir det livet andra har så påtalgit och värdelös känslorna bubblas upp.

  Singel? Dyrt (som fan!?)? Hur får man ihop ekonomin med att hinna umgås med vänner, dejta, laga middag som gärna ska bli lunchlåda för att spara in den där hundringen det kostar att köpa lunchen ute.

  Svara
 • Men ja!! Blir så glad!

  Svara
 • Hur kul?!? Så glad jag blir!!!
  Angående ämnen så tänker jag något liknande som Rebeccas. Hur slutar man jämföra sig med andra? Både sitt förhållande med andras förhållande, men även sitt liv och sin personlighet. Varför jämför man sitt förhållande med andras som skaffar barn, förlovar sig, köper hus osv. Hur kan man tänka för att sluta jämföra sitt förhållande med andras hela jäkla tiden. Men även hur man jämför sig själv och sin personlighet med andras, att andra lyckats bättre eller är snyggare osv. Lite oklar tanke här men tror ni förstår min poäng och förslag på ämne!
  Ser så mycket fram emot podden! Pusssss

  Svara
 • Kan ni inte prata om hur man skaffar tjejkompisar, blir närmre sina vänner och behåller vänner.

  Svara
 • Awww, fantastiske nyheter!!🙌 vil gjerne høre hva dere tenker om hvordan gjøre livet best mulig som singel. Hvordan bygge opp livet igjen etter et brudd og hvordan få nye venner i voksen alder. Gjerne også hverdagstips: mat, aktiviteter, hvordan en vanlig dag ser ut i ditt og Linns liv! Gleder meg såå mye til å høre på dere igjen!! Made my day!!

  Svara
 • OOOOMMMGGGG bästa nyheten på länge, har saknat att ha er i mina lurar SÅ mycket <3

  Svara
 • Kuuuul!! Hoppas att det blir längre än så. 👏

  Svara
 • Jaaaa!! Som jag har längtat 🙂
  Jag tycker om när ni berättar lite pinsamma saker som händer i er vardag, att det inte finns några filter.
  Vad ska man göra för att träffa någon i en mindre stad där tinders utbud inte är något att hänga i julgranen?!

  Svara
 • HAHA, snarare vad jag ska göra för att inte bli ghostad 😉

  Svara
 • Hur man gör succé som toastmaster!
  Flirtingtips med killar man inte känner/träffar random ute 😀

  Svara
 • Blir så glad också!
  Jag har saknat podden!

  Kanske intressant om ni pratade om karriär eller typ när vet man att det är dags att byta jobb? Även generellt om vänskap, när är det dags att satsa lite extra energi i ett vänskap eller när är det dags att klippa bandet?

  Svara
 • iiiiiiih kul!!!!! Prata om hur man får igång GLÖDEN i en relation igen, efter x år tillsammans. Vi är dökära och älskar varandra och yadayada men väljer soffhäng framför sex. Snark. Ge alla tips för hur man börjar om för att få igång snusket i vardagen igen haha!!

  Svara
 • Kan ni prata om att bli bli sambo för första gången?
  Så kul!

  Svara
 • Huuur raggar man utan att verka som en psykopat/stalker?? Finns en kille på jobbet som jag är lite intresserad av. Såg honom första gången i matsalen för några veckor sedan och det var typ kärlek vid första ögonkastet, om det nu existerar. Har sett honom några gånger efter det och våra blickar har mötts. Har såklart tagit reda på vad han heter och kollat upp honom på diverse sociala medier (framgår inte om han är singel dock..) men hur fan går jag vidare?? Vi jobbar liksom inte så nära varandra så att prata med honom i matsalen är inte riktigt ett alternativ utan att verka konstig, så framåt är jag inte heller..
  Snälla help a singeltjej out!

  Svara