window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:24 | oktober 16, 2019

Lyckat möte, Bebisar tävlar i OS, Prepp inför plåtning och Blåeyeliner.

petra tungarden blogg-56 2

Det här inlägget skulle kommit upp igår men jag somnade med alla kläder på i sängen, så det kommer nu. Nämligen mitt personliga favoritinlägg hos bloggare, veckan i bilder. Förgående vecka åkte dessvärre på en käftsmäll när min kamera på mobilen bestämde sig för att säga tack och godnatt redan på tisdag kväll. Så jag har fått låna bilder från folk i min omgivning för att skramla ihop det här inlägget.

Men nu är kameradilemmat fixat. Som en räddare i nöden skrev Swappie till mig – och redan på fredagen var jag med en som ny identisk Iphone, fast begagnad. Så idag ska jag skicka in min gamla mobil och betala mellanskillnad, så smart. Ska skriva mer om det i helgens inlägg. Startade veckan med att göra mig lite extra fin…

Eftersom Adoore och Nootka hade ett spännande möte med en aktör på morgonkvisten. Vi sitter ju i samma lokaler, så det var perfekt.

Och nu med facit i hand kan jag meddela att mötet gick suveränt för bägge parter – stay tuned!

petra tungarden blogg-62

Underbara Lisa, tycker så mycket om henne som person. Hon har ett sådant härligt lugn över sig. Dessutom har hon ett öga för detaljer och ett bildspråk och en känsla som är få förundrat. Puss på dig, din sötnöt!

Ni har väl inte missat hennes smyckesmärke Nootka? Kände att den här dassiga mobilbilden inte gjorde Lisa rättvisa!

Nootka Smycken Lisa Olsson

Så fint! Jag säger ju det, en mästare på ljus. Ska börja följa efter Lisa som en stalker så jag lyckas fånga samma fina ljus som hon gör på sina bilder, haha. Okej, nog om framtida brott för min del.

Sedan låste jag in mig på toaletten och såg allvarlig och sur ut i min stöld från Meotine som Frida på Adoore precis köpt. Bilden gör den inte rättvisa, jackan är så tjusig i verkligheten att jag smäller av. Dessutom perfekt i längden. Har letat efter en kortare modell som fungerar till kjol eller plagg där man vill lyfta midjan.

På kvällen bar det äntligen av hem till Bosse för att få träffa underverket August som var cirka en vecka gammal som äntligen bestämt sig för att kika ut. Han var helt perfekt, så liten och så snäll. Han sov i mitt knä i nästan en timme.  Åh, så glad för er skull Bosse och Magnus.

Forni Dante

Min gudson Dante blir ta mig tusan bara sötare och sötare. Får ont i tänderna när jag ser honom. Säg hej till nya bästis/Hiphop duon Dantis & Aggis! Dessa bebisar håller på att kvala in till SÖT OS, haha.

petra tungarden blogg-72

Tisdag och onsdag sprang jag runt på stan och fixade saker till vår Adoore plåtning som blev spikad i sista sekund på måndag kväll. Gjorde snabbstopp på Blueberry Grev Turegatan där jag hänger några gånger varje vecka. Beställer alltid Puregreenious, utan mango med blomkål. Sjukt god smoothie och deras macka med aprikosmarmlead. Haha, springer också alltid runt med mina Oslo Skin Lab påsar i väskan som Pålle tyckte var så roligt och förevigade ögonblicket. Är besatt, tycker min hud blivit så mycket lenare och spänstigare sedan jag startade. Jaja, nog om det ska skriva ner om det ikväll, haha bara kul att hon tog bilden.

petra tungarden blogg-65

Lånade magiska skor från Nathalie Scuterman. En riktigt godisbutik av accessoarer.

Temat för plåtningen var modern 80-tals glamour. Tänkte på ett av mina favoritcovers från Vogue Paris och blev besatt av örhänget. Lyckades hitta två liknande på Antik Gammalt och Nytt på Mästersamuelsgatan som fick åka med hem. Hittade även några andra clips som användes flitig under plåtningen.

Van Der Nootska Palatset

Sedan sladdade jag förbi Mariatorget för att möta upp vår fotograf Nina Holma på Van Der Nootska palatset där vi skulle plåta. Vi skulle gå igenom lokalen och spika locations för bilderna.

Där på plats höll Gina Tricot på att rodda för kvällens event för deras lansering Aéryne X Gina Tricot. Så ledsen att jag inte hann gå, kollektionen såg så fin ut.

petra tungarden blogg-69

Sedan var det dags att plåta Adoore kampanjen. Är så tacksam över min karriär i tidningsbranschen och alla modejobb jag fått erfara genom åren redan från Bubbleroom och Metro. Jag fick lära mig så otroligt mycket, verktyg som är så värdefulla idag. Jag gick upp vid 04.00 för att plocka upp Uchenna vid 06.00. Ni ska få se alla backstagebilder från plåtningen i ett inlägg imorgon, så vi nöjer oss så här nu.

Pollani

På kvällen var jag levande död och däckade på tre röda. Minns att det sista jag såg var den här bilden på tokhärliga Pollani – och tänkte wow! En sådan här eyeliner måste jag prova, haha.

Puss och hej! Vi hörs lite senare idag!


5 kommentarer



5 kommentarer om “Lyckat möte, Bebisar tävlar i OS, Prepp inför plåtning och Blåeyeliner.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilken storlek är det du bär på Meotine jackan? <3

    Svara
  • XS/S beställde den själv i M/L för de var enda storleken kvar men tycker nog den blev för stor. Fick den precis! Kramar!

    Svara
  • Vad innebär det när ni lånar skor/kläder från olika butiker? Säljs de som vanligt i butik efter att ni lånat och använt dem eller hur funkar det? Nyfiken!

    Svara
  • Nej : ) De som bedriver webbutiker har alltid en fotokopia eller skyltkopia som används som display. De produkter som de inte har en extra av för det ändamålet får man inte låna.

    Men det mesta lånar vi in från presskontor där alla produkter är till för utlån.

    Svara
  • Var kommer den beiga knytkjolen ifrån?

    Tack!

    Svara