Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Oslo Skin Lab

18:23 | oktober 16, 2019

Boosta med kollagen!

Nu har jag använt kollagenpulvret The Solution™ från Oslo Skin Lab varje dag i snart ett år – och det har verkligen blivit till en vana och något jag tänker fortsätta med. Jag tror ju stenhårt på att vi blir vad vi äter – och jag vill ge min hud de bästa möjliga förutsättningarna, både genom inre- och yttre faktorer.

Det är klart att jag också faller dit, förgående vecka var ett helvete på jobbet. Jag sov inte så bra, åt tunnbrödsrulle eller pyttepanna varje dag, rörde mig max 2000 steg om dagen – då till och från jobbet. Jag tycker man ser de sömnlösa nätterna och spåren av räksallad i ansiktet direkt, haha. Det är okej att tappa fotfästet och falla dit ibland. Bara man kommer tillbaka till bra rutiner.

Något som jag däremot sällan rubbar på är min morgonrutin. Jag tar alltid mina järn, hårtabletter och The Solution™ varje morgon samtidigt som jag dricker min första kopp kaffe. Och om jag mot förmodan skulle glömma går det att ta ransonen när som helst på dygnet, du kan dessutom blanda ut The Solution i vad som faller dig in.

Jag tror dessvärre inte att det inte finns några quick fixes. Jag tror att vägen till frisk hy med mycket lyster är som ett smörgåsbord där varje bit är lika viktig: vatten (i mängder), sömn, stress, kost, rätt produkter för just din hy och rutiner och sedan den där extra toppingen, som bidrar till det där lilla extra.

Oslo Skin LAB Oslo skin lab fore efter

Som jag skrev om i mitt första inlägg är kollagentrenden superstor i USA, där får du kollagenpulver i alla dina shakes – du behöver inte ens fråga efter det. Nu börjar även trenden som ursprungligen såklart kom från Asien, skönhetsmeckat som alltid ligger i framkant, komma till Sverige på riktigt.

Sedan jag startade med kollagenpulvret från Oslo Skin Lab är största skillnaden helt klart hudens struktur, den är lenare men fastare. Ja, jag kan verkligen se skillnad, inte bara i ansiktet utan även på kroppen. Det låter kanske helt osannolikt att ett pulver kan göra detta, men jag känner verkligen att huden får en boost. Framför allt så blir det extra tydligt när jag råkat slarva, som i somras när jag glömde The Solution hemma under semesterveckorna utomlands. Jag ser kollagenpulvret som en del av min hudvårdsrutin, inte en tillfällig kur.

OSLO SKIN CARE_-7

För er som missade förra inlägget och undrar vad tusan jag tjatar om. Vad är kollagen? Och varför är det så bra? 

Kollagen finns naturligt i huden och gör att den håller sig elastisk och slät. Från att vi fyller 30 år sjunker kollagennivån gradvis. Det är den främsta orsaken till att linjer och rynkor börjar synas. Kollagenpulver har funnits som ett komplement till asiatiska kvinnors hudvård i många år –där ”inre hudvård” blivit en självklar del av skönhetsrutinen. Kollagenet som Oslo Skin Lab använder är hydrolyserat kollagen med peptidlängder som visat sig ha extra god effekt på hudens utseende.

OSLO SKIN CARE_-6

Man signar upp sig på en prenumeration och varje månad får man hem en box med en månads ranson. En påse om dagen.

OM NI ÄR SUGNA PÅ ATT TESTA OSLO SKIN LAB GER KODEN: ”PETRATUNGARDEN”  65% rabatt på första beställningen. Och sedan som medlem får man 30% rabatt på kommande försändelser.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ERBJUDANDET. 

Det är självklart ingen bindningstid och man kan säga upp prenurmationen när man vill. 

olslo-skincare-andrea-brodin

Andrea Brodin – före/efter Oslo Skin Lab. Se och läs om hennes mätbara resultat.

Jag önskar att jag hade haft möjlighet att göra Andrea Brodins balla test i super hightech maskinen (finns dessvärre bara en Visia maskin i Sverige och den befinner sig i Helsingborg, vi provade den när vi var på Island på ett laboratorium) som visade ett helt galet före- och efterresultat efter att hon använt Oslo Skin Lab i tre månader.

Oslo skin lab fore efter


10 kommentarer10 kommentarer om “Boosta med kollagen!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Petra, är det här samma ”propagandaresa” som Alexandra Nilsson har avbokat då hon tar avstånd från den kinesiska staten? Intressant om du vill dela dina tankar runt detta.

  Svara
 • Hej!

  Nej, jag ska inte till Kina på en pressresa för att göra ”reklam” för landet. Jag har inget med Alexandra Nilssons resa att göra : ) Kan bara instämma med att det är fruktansvärt och att man knappt kan tro att det är sant. Jag hoppas verkligen omvärlden sätter ner foten mot dessa ohumanitära handlingar nu.

  Jag ska till Hong Kong och Kina i jobbsyfte, inte i bloggsyfte : )

  Svara
 • Hej! Jag undrar exakt samma som Emilia nedan. Mår faktiskt illa av tanken på att det skulle kunna vara samma resa som den Alexandra pratar om.

  Svara
 • Hej!

  Nej, jag ska inte till Kina på en pressresa för att göra ”reklam” för landet. Jag har inget med Alexandra Nilssons resa att göra : ) Kan bara instämma med att det är fruktansvärt och att man knappt kan tro att det är sant. Jag hoppas verkligen omvärlden sätter ner foten mot dessa ohumanitära handlingar nu.

  Jag ska till Hong Kong och Kina i jobbsyfte, inte i bloggsyfte : )

  Svara
 • Detta blir ju inte så himla trovärdigt.. Tänker på alla dina andra samarbeten med div. skönhetsmärken, hudbehandlingar bla.bla.bla.. Vad är det egentligen som gör det.. Pengaklirr i kassan hade väl fått vem som helst att stråla med antar jag..;)
  Gillar din blogg i övrigt, men man får helt klart ta den med en nypa salt hehe..

  Svara
 • Klart man känner sig skeptisk för såna här grejer. Efter att fått i mitt tycke onödigt mycket sol i somras, ville jag göra det lilla extra för huden. Hade noll förväntning egentligen, men tänkte varför inte prova. Nu 3 månader senare, tagit the Solution alla dagar, är huden verkligen så mycket finare. Märks extra tydligt på halsen och händerna, men absolut har ansiktet fått mer glow! Det funkar faktiskt. Jag är helt osponsrad btw.

  Svara
 • Hej

  Jag har testat kollagen från Olso Skin Lab i 4 månader nu och jag ser ingen skillnad på min hud, så för mig har detta varit en besvikelse.

  Svara
 • Hej
  Är det några biverkningar när man tar detta en påse om dagen? tänker om man känner något i magen eller kanske något i början som sen går över?

  Svara
 • Ta inte järn till kaffe, koffein hämmar upptaget av det. <3

  Svara
 • Hej, vill bara upplysa dig om att järn inte skall tas ihop med kaffe, te eller mejeriprodukter då dessa innehåller ämnen som hämmar upptaget av järn. Vänta med kaffe, te och mejeriprodukter ca 1-2 tim före och efter intag av järn. Vill du hjälpa kroppen att ta upp järnet skall man ta något med C-vitamin samtidigt.

  Svara