Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Clinique

08:41 | oktober 15, 2019

Så tyckte ni läsare om nya Clinique ID.

Clinique ID Skraddarsy din hudvard-11_pp

Amen det är så kul att jag och några av er bloggläsare får göra det här samarbetet tillsammans. Som ni kanske minns fick även några av er läsare testa nyheten Clinique ID, ett nytt innovativt sätt att skräddarsyr din hudvård. Något jag verkligen gillar med Clinique är att de försöker tillgodose varje kunds unika behov. Både när det kommer till skräddarsydd hudvård, som med deras foundation Even Better som finns i hela 56 olika färger, för att du ska kunna hitta din perfekta nyans.

Så tyckte ni läsare, Testpanelen, som alla fick välja sin egen kombination. 

Hur känns din hud efter att du har testat Clinique ID?

”Mjuk”
”Absorberas fort och lämnar huden återfuktad utan att kännas fettig. Upplever huden som fräsch och klar med lyster.”
”Återfuktad och i bra balans”
”Min hud blir len och känns återfuktad.”
”Den är helt okey, men kanske att jag skulle behövt mer vägledning i produktval och istället för torr och fnasig kanske valt en för mer röd hud.”
”Återfuktad och lätt ”glowig”
”Jag känner mig återfuktad, samtidigt som den kontrollerar glansen då min hy annars blir ganska oljig, speciellt i t-zonen”
”Den känns inte jätteåterfuktad, men den känns verkligen fräsch och len, upplever också att min hud känns lite ”stramare”
”Helt ok. Men är förvirrad av förpackningen och tror att jag först efter ca 5 dagar fick ut även det lila innehållet ur flaskan. Svårt att se. Men i och med att jag använder hud-roller efter insmörjning varje morgon, så tyckte jag att huden de första dagarna var alldeles för sträv, som att bara hydrating jelly hade verkat. Efter 5 dagar märkte jag en dov lila ton i det jag fick ut, och den doftade annorlunda, samt kändes annorlunda när jag rollade huden”
”Mycket mer återfuktad”
”Återfuktad, utan att bli fet”
”Mjuk och smidig”
”Lite stramare och fastare hud”
”Min hud har bara på några veckor förbättras väldigt mycket. Krämen är otroligt skön att smörja in sig med och torkar på nolltid.”

clinque-id

Hur fungerar det? 

Du behöver inte längre släpa med dig ett serum och en kräm, utan får två för en i en flaska. Vill du prova ut din egen kombination? Skräddarsy din kombo på Cliniques hemsida eller hos en återförsäljare.

Steg 1: Du börjar med att välja en bas (kräm) utifrån hudtyp och konsistens.

Steg 2:  Välj ett koncentrat. Clinique har såklart tänkt på allt, så det finns en variant för alla.

Clinique ID

Den blåa är mot porer, den vita för ojämn hudton, den gröna för känslig hy, den vita motverkar linjer och rynkor och den orange ger glow och lyster.

När du valt en bas och ett koncentrat skruvar du ihop dem med varandra och får fram en skräddarsydd slutprodukt, hur smart? Sammanlagt kan du få ihop 15 olika individuellt anpassade varianter.

Dessutom är de otroligt dryga. Har använt dessa ovan i två månader och då har jag verkligen fläskat på. 

Så tycker jag efter att ha testat Clinique ID:

Jag gillar verkligen deras senaste tillskott Clinique ID Hydrating Jelly. En vatten-gelé formula som är otroligt återfuktande, men som snabbt sjunker in i huden utan att bli kladdig. Jag har en typisk blandhy, med båda torra och feta partier. Och något som jag själv upplevt svårt är att hitta en kräm som just gör det jag beskrev ovan, återfuktar utan att för den delen bli fet. Ibland när jag applicerat vissa krämer känns det som hela foundationen dansar runt i ansiktet som en smörklick, den fäster liksom inte.

Så på morgonen har jag använt kombinationen Clinique ID Hydrating Jelly + ”Glow” (orange) och Clinique ID Hydrating Jelly + ”Ojämn hudton” (Genomskinlig,). Eftersom jag jobbar med Clinque lyckades jag flirta till mig två för morgonrutinen, så ”glow-flaskan” ligger i skåpet på Sturebadet, medan ”Ojämn Hudton” står i badrumshyllan hemma.

Men på kvällen älskar jag att fläska på med riktigt feta återfuktande krämer. Och har till och med nu under övergångsperioden till höst provat att boosta med Clinique ID Hydrating Jelly och sedan följt efter med Dramatically Different Moisturizing Lotion + ”Lines and Wrinkles”.


1 kommentarer



En kommentar om “Så tyckte ni läsare om nya Clinique ID.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej söt Petra😍 Får man fråga varifrån det fina armbandet med amuletten kommer ifrån🤔🤔😘

    Svara