Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:23 | oktober 10, 2019

Slut som artist

Ögonen svider av trötthet, herregud det var länge sedan jag var så här slut. Det är så ofta välpolerade bilder i bloggen, det kan väl vara kul att ser hur jag ser ut när jag precis smällt en tunnbrödsrulle i sängen med glansiga ögon som kisar. Stinker lök i munnen. Spillt räksallad på tröjan. Typ fått eksem i hårbotten på grund av överförbrukning  av torrshampoo och utebliven tvätt. Och doftar tydligen även fotsvett om vi nu ska lyssna på Markus.

En härlig tjej i lyxförpackning.

Imorse gick jag upp vid 04.30 för att kunna bege mig till Adoore plåtningen vid 06.00. Sedan har hela dagen gått i ett. Vi var tvungna att hålla ett jädrans tempo för att hinna med vår deadline. Men det blev riktigt fint, precis så som jag föreställt mig för en gångs skull.


3 kommentarer3 kommentarer om “Slut som artist”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här