Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:44 | oktober 7, 2019

Weekly Plans

Adoore Party
Hola Guapas!

Sitter på kontoret och känner mig helt paralyserad, har lyckats sätta riktigt många bollar i rullians samtidigt. Känner mig lite som en dogwalker som måste hålla alla projekt i ett stadigt grepp, så inte ett sticker iväg och de andra trasslar ihop sig. Eftersom jag drar iväg utomlands om två veckor på jobb i tio dagar så är det lite tidspress adderat. Men allt är så kul – vissa saker känns fortfarande helt orealistiska, måste nypa mig i armen ballt. Snart ska jag berätta vad vi kokat ihop för kul ni kommer nämligen kunna ta del av det hela spektaklet.

Idag ska jag äntligen få träffa min bästis Bosses nykläckta mästerverk August, längtar ihjäl mig. Ska bli så spännande att äntligen få träffa det lilla livet och höra allt om förlossningen.

Måndag: Heldag på kontoret. Sy ihop säcken för vår Adoores kampanj– och produktplåtning på torsdag. Vi skulle egentligen plåta nästa vecka, men modellen vi helst ville ha kan bara nu på torsdag. Så nu är det bara att trolla med knäna. Lokalen verkar lösa sig, nu är det bara fotograf som måste bekräftas. Tänkte att jag kunde skriva ett inlägg sen om hur det går till när man planerar en modeplåtning, om det skulle vara kul?

Tisdag: Spännande inköpsmöte för Adoore (!), därefter ska rodda med accessoarer och moodboard till plåtningen. Och spika massa andra samarbeten och planering.

Onsdag: Bloggonsdag deluxe. Middag på kvällen för att lansera Aéryne X Gina TricotVan der Nootska Palatset.

Torsdag: Adoore kampanjplåtning. På kvällen (om jag hinner) ska jag till Malin på middag.

Fredag: Eventuellt plåta samarbeten. På kvällen vankas det middag på TAKO med några kompisar för att planera vår resa till Kapstaden i vinter.


5 kommentarer5 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här