Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med KICKS

18:43 | oktober 5, 2019

Röda mattan looks med KICKS Beauty!

KIcks Beauty Countouring_-26_pp_pp

Kim Kardashian är drottningen av beauty och contouring, contouringen upphovsman och moder. Realitystjärnan är en mästare på att trolla med utseendet med hjälp av smink. Det är nog inte många som missat hennes otroliga contouring skills som får även det tröttaste vinteransiktet att piggna till på sekunder. Jag själv älskar denna sminktrend och var inte sen på att haka på contouring trenden som förstärker ens bästa sidor lite extra. Sedan tycker jag att det gått till överdrift och det finns ju flertalet skräckexempel, men att skulptera ansiktet lite har ingen dött av.

Därför svängde jag förbi Kicks flagshipbutik i Gallerian för att få en kurs hur tusan man lägger en riktig Kimmy K look med KICKS Beauty produkter. Ni har väl inte missat att man kan boka en sittning i deras butik? De är så duktiga där, brukar egentligen inte gilla när andra sminkar mig, men har alltid gått nöjd därifrån. Klockrent om ni ska iväg på en uppstyrd fest eller dylikt. Eller kanske Halloweenfest? Ska typ boka in en tid nu för säkerhetsskull!

Vad är då countring? Med hjälp av skuggor och highlighters kan du forma ditt ansikte, få det att se smalare ut eller bara markera dina egna naturliga drag. Du kan både framhäva (ljusa) eller förminska (mörka) partier i ansiktet.

JUST NU FÅR NI DESSUTOM 25 % RABATT PÅ KICKS BEAUTY MAKEUP OCH MAKEUP TOOLS (både online och i butik).

KIcks Beauty Countouring_

Patricia valde den gulare varianten från KICKS Lasting Full Coverage och applicerade över hela ansiktet. 

KIcks Beauty Countouring_-6

Efter många sena kvällar (läs: nätter) framför datorn är tyvärr blemmor och mörka ringar ett faktum, men det försvinner enkelt med KICKS Perfecting Concealer. För att få den rätta röda mattan Kim looken tänker du ”clown” och målar nästan en stor triangel under ögat för att ljusa upp det partiet. 

Sedan applicerade hon KICKS Contour Stick i färgen 03 Dark, längst ansiktets ytterkant. Som en 3:a i ansiktet – för att markera kindben, käkben och näsa.

Applicera KICKS All Over Loose Powder för att sätta basen, så den sitter på plats hela dagen.

Emelie ger sig på själva puder contouringen med hjälp av KICKS Beauty Contour Kit för att ytterligare skugga ansiktet. Hon skuggar med färgen brown sugar med borsten ”cheek”. Gillar verkligen att nyansen drar åt det gulare hållet, som jag älskar. Alla ingredienser för en snygg contouring finns nämligen i detta kit. Därefter blandar hon ut de hårda strecken med KICKS Beauty Total Face Powder Brush.

Om ni inte provat Kicks sminkborstar så måste ni göra det, de är riktigt bra och det finns en för varje tillfälle.

Därefter är det dags att förstora genom kulören cream. Den här highlightborsten är också en riktig vinnare som gör det så lätt att applicera produkten precis där man vill ha den.

Därefter är det dags att forma ögonen brynen med Kicks Beauty Brow Pomade och deras snedskurna KICKS ögonbrynspensel Lash & Brow Tool.

Deras krämiga brynskugga finns i flera kulörer. Jag gillar den som är lite askigare till mitt blonda hår.

När basen är satt och ögonbrynen är på plats är det dags för finliret – ögonen och läpparna. Vi markerar globlinjen med samma countouringkit som vi markerat ansiktet med för att få den där mjuka softa smokey eyes looken som flyter ihop snyggt med resten av sminket. 

Den nudefärgade läppen trollade vi fram med KICKS Lip Liner 07 Your Lips But Better och KICKS Satin Lipstick Velvet Creme.

KIcks Beauty Countouring_-20
När det kommer till ögonen är en klassisk sminkning för Kim K en mjukt brun sotning med mycket fokus på dramatiska, böjda fransar som du enkelt får till med den nya KICKS Daring False Lash Mascara.
Drog till kontrasten i bilden så man verkligen skulle se contouringen och de ljusa partierna och mörka skuggorna. För mig handlar contouring om att förstärka drag, men inte förändra till extrem.

Blev så nöjd! Tack snälla Patricia du är pärla!

Sedan la vi till KICKS liquid Eye liner och en röd läpp med KICKS Satin Lipstick i färgen Brick Lane. Kicks har verkligen så många tjusiga kulörer i sitt sortiment. Föredrar röda färger som poppar, mer klarrött som drar lite åt det orangeahållet. Tycker nästan att ögonen ändrar nyans när man bär röda läppar, de kommer fram på ett helt annat sätt.

Emelie applicerade läppstiftet med KICKS Professional Lip Brush som är en riktig vinnare för en pussäkta mun. Innan läppstiftet la hon en bas och säkrade ytterkanten med KICKS Transparent Lip Shaper som håller läppstiftet på plats och motverkar att det rinner utanför läpparna. Det ger en bra bas och gör att läppstiftet sitter bra och håller länge.

KIcks Beauty Countouring_-38_pp


7 kommentarer7 kommentarer om “Röda mattan looks med KICKS Beauty!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snyggt!!

  Svara
 • Kim K är extremt långt ifrån den som uppfann contouring. Det användes som scensmink redan på 20-30-talet. Dragqueens har använt det i många decennier.

  Svara
 • Tack för inputen! Ska korrigera lite i texten, det är ju självfallet att det är så. Får omformulera mig <3

  Svara
 • Sjuuuukt snyggt! Blev sugen på röda läppar men fan jag tycker alltid att det känns som att tänderna känns ”gulare” när jag testat det förut. Kanske bara jag själv som tänker på det dock. Håller med om att ögonen höjs till en ny nivå!!

  Svara
 • Åh, vad kul att du gillade looken ; ) Tycker du? Jag tycker typ tvärt om, haha. Att tänderna känns vitare. Testa igen vet ja! Med en poppig röd!

  Svara
 • Haha men ja då ska jag testa igen! Söndagens uppgift 🙂

  Svara
 • Får jag fråga var ditt urvackra pärlörhänge är ifrån??? <3 <3 <3

  Svara