Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:00 | oktober 3, 2019

Tjejmiddag, Smyckeslansering, Portömning, Supermodeller och Röda Mattan Sminkning.

petra tungarden blogg-3

Förra torsdagen pressade jag in ett träningspass på Becore och var klar 30 min innan mitt soliga middagssällskap skulle göra entré.

petra tungarden blogg-4

Skyndade hem för att välkomna den här drömmiga trion över på middag – triss i favoriter. Malle, Limpan och Ananda. Först blev det en klassiker till förrätt – soliga salta chips med löjrom, rödlök, dill och creme fraiche.

petra tungarden blogg-6

Till varmrätt blev det en klassiker från Foodora á Beirut Café. Det går alltid hem och fungerar utmärkt till vegetarianer.

I fredags startade jag morgonen med ett roligt mms från tjejerna på Safira. Mitt halsband som jag längtat efter hade precis anlänt rykande färskt från fabriken. Medaljongen föreställer: ”Du och jag – mot evigheten”.

Nu är det bara ett halsband kvar som ska dyka upp imorgon sedan är hela kollektion komplett. Hur fin blev den medaljongen med kvinnokroppen till höger? Ville att det skulle vara ett budskap tryckt som man bär med sig, funderade länge och kom till slut fram till: ”Our bodies our choice”.

Sedan blev det fredag och jag rivstartade dagen med ett tidigt möte på Saturnus vid 08.15 med Freddie.

Därefter var jag och Pucken inbokade på en portömning deluxe hos Maria på Östermalms House of Beauty. Maria är världens härligaste person och inte nog med att hon är tokgrym på sitt jobb, hon får dessutom en att gå därifrån med ett leende på läpparna.

Min bästis! Har känt mig så sunkig senaste tiden, så det var så skönt att få en liten uppfräschning. Kan inte minnas senast jag gjorde en portömning.

Modell

Därefter satte jag mig och började scoutade modeller till vår Adoore plåtning, blev upp över öronen kär i den här tjejen som hade rätt 80-tals vibe, visst är hon lik Cindy Crawford som jag var ute efter. Men dessvärre var hon bosatt i LA.

Sedan skyndade jag mig bort till Mathilda på H&M där jag hade lunchdate tillsammans med henne, Sara och Bonbon.

Jag kom i min nya favorit uniform från Afound som jag haft typ varje dag.

Haha, Puckens min. Sedan svidade jag om till den här stassen från H&M och tog en promenad med Puck.

KIcks Beauty Countouring_-2

Sedan drog vi till nästa anhalt, Kicks i gallerian. Där jag skule få två röda mattan looks.

KIcks Beauty Countouring_-38_pp

Blev så fint! Ni ska såklart få se steg för steg senare ikväll på bloggen.

Japp, vi kikar på helgen senare idag gänget <3


8 kommentarer8 kommentarer om “Tjejmiddag, Smyckeslansering, Portömning, Supermodeller och Röda Mattan Sminkning.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Superfina smycken!! Tänkte lite på vad du skrev tidigare om hur du ville ha specifika idéer till inlägg, jag har också precis flyttat hemifrån till men mysig etta! Skulle inte du kunna tipsa lite om hur man inreder litet och om du har tillåtelse, visa hur du stylar din brors nya lägenhet! Behöver alla tips jag kan få! Kram!

  Svara
 • +1

  Svara
 • Ja, men självklart ska ni få haka på ; ) Det löser vi! Inga problem! Kramar!

  Svara
 • Så fina smycken!

  Svara
 • Vad kul att du gillar dem! Vad glad jag blir!! Kramar!

  Svara
 • Ville bara säga hur inspirerande din blogg är! Glömmer att kommentera något men jag är varje gång så glad för nya inlägg och blandningen på det du tar upp! Jag vill alltid läsa om ditt liv 😃 Tack!

  Svara
 • Du gjorde min dag, vad glad jag blir ; ) Tack för att du skrev! Puss på dig!

  Svara
 • Tyckte modellen var lik Brooke Shields 🙂

  Svara