Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:07 | oktober 1, 2019

Sno kläder av din kille på eget bevåg!

outfits höst 2019-16

Kavaj Afound Filippa K, Klänning Rotate (förra säsongen), Stövlar Arket.

Jag har en ny grej för mig – partyklänningar till vardags. Eftersom min garderob består till 70 % av klänningar och gärna somriga mer festliga sådana har jag numera börjat attackera dessa partyblåsor till vardags men klätt ner dem aningen. Inte ska väl de finaste jag äger hänga och samla damm i garderoben.

Ett annat riktigt användbart plagg som jag lever i är herrkavajer, till Markus förfäran. Lorpan har storlek 50 i sina – och dessvärre för Lorpan är den sizen som klippt och skuren storlek för hans fru. För då är den sådär perfekt oversize som jag vill ha den. Bär ofta kavajer dinglandes över axlarna. Han kan bli rosenrasande när jag kavlat upp ärmarna på hans nykemade kavajer, vilket är helt förståeligt. Så nu har jag äntligen investerat i en egen herrkavaj från Afound närmare bestämt Filippa K, till halva priset. Grundtanken var att den skulle vara en present till honom, vilket jag också råkade säga.

Men tänker att det är bättre att jag tar den, än fortsätter misshandla hans andra, haha. Så man kan egentligen säga att det var en osjälvisk gärning i slutändan om man lägger ihop alla pusselbitar och ser till slutresultatet?

Brukar ni sno kläder av er kille? Blir han också arg? Haha!

outfits höst 2019-14 outfits höst 2019

Så festlig var jag när jag åt lunch förra veckan på Nobis!


5 kommentarer5 kommentarer om “Sno kläder av din kille på eget bevåg!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt med partyklänning alla dagar i veckan!
  Jag har ett stillasittande jobb på ett svalt kontor så det är stickat på den här halvan av året. Trist.

  Svara
 • Superfint på dig Petra, och jag önskar verkligen att jag kunde bära klänning så här års men det funkar inte när man är en fryslort. Inte lika lätt att se festlig ut i stickad tröja och jeans 😀

  Svara
 • Jag fryser också lätt men tycker nästan det är lättare med klänning och kjol på vintern än sommaren. Jag slipper raka benen och ullstrumpbyxor är mycket varmare än jeans. Yllekoftor funkar också bra om man vill klä ner en klänning.
  Däremot kan jag inte låna min mans kavajer. Det är skillnad på snyggt oversize och att drunkna i en jättekavaj.

  Svara
 • Haha min kille blir jätteglad när jag lånar hans grejer? Lite skumt men bra han har massa najsa skjortor som passar mycket bättre på mig 😉 hehe

  Svara
 • Haha ja! Använder nog min killes kläder mer än mina egna och det är inget att han uppskattar…

  Svara