Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:42 | september 30, 2019

Weekly Plans

Amen hallå favoriter!

Nu sitter jag, aningen tyngre än för några minuter sedan, fylld till bredden med panerad torsk och ett kilo majonnässås. Måste knäppa upp byxorna för att överleva den här tegelstenen till lunch. Undviker ofta att äta käftsmällar till lunch på vardagar, men vem tusan kan säga nej till panerad fisk med göttig sås och potatis. Men nu känns det som att någon hängt på mig ett ankare som liksom drar mig ner i skorna.

Som ni vet har jag sagt upp vårt kontor på NO18, så nu har jakten på ett nytt börjat – och imorse klampade jag in över tröskeln till en helt makalös våning som jag hoppas kanske blir vår. Den behöver helt klart få sig ett ansiktslyft, men utgångsläget är finemang. Den ligger inte ute på marknaden än, så håller verkligen tummarna för denna.

Ser så mycket framemot den här stillsammare veckan, utan lika mycket fläng över hela staden. Istället väntar hela långa arbetsdagar, utan en massa avbrott. Just nu håller vi på att scouta modell och location för vår Adoore-plåtning som måste äga rum innan vi flyger till Kina den 19:e.

Måndag: Heldag på le office. Fixa fransarna och plåta ett samarbete till Royal Design. Avslutningsvis ska jag släpa min stjärt till Sturebadet.

Tisdag: Ska snabbt förbi ett event för ett hudvårdsmärke som jag gillar, på lunchen blir det träning  på Becore och på kvällen förhandsvisning för Jokern.

Onsdag: Rodda massa inför Adoore plåtningen och vår eventuella pop-up. På eftermiddagen har jag en jobbaw med Cube.

Torsdag: Ah, HELT TOM DAG! Livet! Ska blogga loss. På kvällen ska Puck på sitt första frisörbesök.

Fredag: Plåta massa material tillsammans med Angelica.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här