Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:16 | september 30, 2019

Brunch på Bockholmen, Träning VS. Vila och partykollektionen!

petra tungarden bloggen-3

Förra helgen lös september solen med all sin kraft. Vi tog en Aimo (elbilar som fungerar som VOI) ut till Bockudden för att äta brunch i sensommarens sista strålar. Dessutom firade vi ett år som gifta, vad snabbt tiden går – åren bara flyger förbi. Trots att det känns som en evighet sedan vi gifte oss, det har redan hänt så mycket däremellan.

På kvällen hoppade jag ner i mina favoritstövlar, sedan traskade vi bort mot Rörstrandsgatan.

Vad vore livet utan Pucken? Älskar den här fyrbenta lilla saken så mycket att mitt hjärta krampar. Bara jag tänker på henne börjar det rycka i smilbanden. Hon är så mycket hund, har så mycket karaktär. Ibland tänker nästan att hon är en människa.

Sedan åt vi en pangmiddag med det här fina gänget. Graanen hade lagat en riktigt fin mexikansk gryta.

Förra söndagen var jag ungefär så här taggad på att släpa mig till gymmet. MEN JAG GJORDE DET. Kan inte riktigt stoltsera med samma starka insats förgående vecka, varit så trött och bytt ut träningen mot mat och godis, haha.

Sedan drog vi hem till Bosse och Mange för en riktigt göttig söndagsfika. Markus aka The Dog whisper. Älskar att både Morris och Puck poserar rätt in i kameran. Båda ser dessutom riktigt sura ut.

Måndagen rivstartade med ett långt möte på Cube om min framtid och därefter diskuterade vi Her Hour.

Sedan traskade jag rätt över gatan till min brorsas lägenhet som han fått nycklarna till dagen innan. Jag har lovat att hjälpa honom komma iordning. Så ska sätta tänderna i det den här veckan.

 

På kvällen fick jag ett ryck och tog tag i min garderob som såg ut som en misär. Skickade iväg flera säckar till Sellpy i samma veva som jag rensade ur garderoben på sommarplaggen.

Tisdagen startade med en pressfrukost för Hollies som Fingalen höll i på Nosh and Chow. Ser ni den svarta tegelstenen till väska jag släpar runt på dag ut och dag in. Avskyr det – måste börja använda min stationära dator mer, så jag slipper helvetet. Det är som att min dator är gjord av bly.

Det var en hel drös fina ytterplagg som trängdes på den klädhästen.

petra tungarden bloggen-18

Inte fel med lyxfrulle en tisdag.

Längtar så mycket till vår release av partykollektionen. Är upp över öronen förälskad i den. Ska bli så kul att plåta den om någon vecka.

Riktiga midjetrotjänare. Hoppas verkligen att pop-upen blir av så vi kan hänga loss IRL.

petra tungarden bloggen-21

I onsdags hade jag massa möten hela dagen, sedan skulle jag gå och träna men i stället la jag mig i en av avslappningsstolarna på Sturebadet och jobbade, därefter somnade jag en halvtimme, haha. Riktigt tung insats på gymmet. Vila är också viktigt, haha.

Sedan pinnade jag iväg ör att äta middag med DashaTAKO! Helskotta vilken middag, deras mat är så bra. Om ni har vägarna förbi så måste ni prova deras syrliga lobstersallad, den var en riktig fest för smaklökarna.


2 kommentarer2 kommentarer om “Brunch på Bockholmen, Träning VS. Vila och partykollektionen!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Måste hoppa in här och säga ”tack wow, tack”

  Hittade ditt recept igår när jag googlade 🥰

  https://petra.metromode.se/2012/01/17/varldens-godaste-kottfarssas/

  Har nu smakat/ätit den med spagetti, OMG jag typ dog så god va den! På riktigt, den godaste köttfärssås jag någonsin ätit 👊🏼😲

  Jag kommer vara dig evigt tacksam, aldrig riktigt lyckats med köttfärssås innan.

  TACK 🥰

  Svara
 • Amen hur god är det??? Gud, vad kul! Det är min pappas mästerverk och stolthet – en riktigt satsar bolognese.

  Kramar!!!!

  Svara