window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:57 | september 29, 2019

ÖNSKEINLÄGG


Hej!

Åh, äntligen är jag här igen, fullhjärtat! De två senaste veckorna har bara runnit ifrån mig. Det har varit så mycket med Adoore, Her Hour och samarbeten att bloggen kommit i kläm. Usch, kan få sådan prestationsångest när jag bloggar dåligt och jag ser hur trafiken sjunker på grund av dålig uppdatering. Och så går jag in och kikar på andra bloggare som uppdaterat tre gånger per dag med matiga inlägg, skarpa proffsiga systemkamerabilder och blir ännu mera stressad. Men nu har jag bestämt mig för att borsta bort den bördan från mina axlar och börja på nytt blad igen.

Jag har gjort plats i min kalender för bloggen de kommande veckorna, så det inte bara blir inlägg med andan i halsen – utan välskrivna texter och veckoplanering. Så nu känns det lite bättre.

Tänkte att ni skulle få vara med att tycka till om konkreta önskeinlägg, alltså inte bara:

”Mera inredning, outfit, texter” – utan spot on specifika inlägg.

Här kommer några förslag från mig och er som jag fått senaste veckorna.

Har ni några fler förslag? Hit me! Gärna lite knäppa personliga idéer! Eller bara massa frågor i en kommentar.

Den smaskiga guilty pleasure listan.
En bild i timmen.
Ett inlägg till Lorpan: Så är det att vara tillsammans med en bloggare.
24 timmar med Puck, från morgon till kväll.
Hur gör man för flirta med en kille på sms? (älskar sms-konst).
Vad gör man om man blivit ghostad?
Så färgar du perfekta ögonbryn hemma, som håller.
Lägenhetstour på Youtube.
Läsarfrågor.
Favoriter i mitt badrumsskåp?
I min sminkväska?
Så startar du eget – från idé till verklighet.
Roliga jobboutfits som fungerar till ett striktare jobb.
Klä dig efter din kropp: Finns ju hur många inlägg som helst att skriva.
Tänker att varje kroppstyp/form förtjänar ett mastadont inlägg om tips, trix och idéer.
Nitar som vi gick på med vårt bröllop.
Så lyckas du med en rolig möhippa oavsett budget.
Vad har jag i min handväska (en gång hittade jag en bearnaisesås i min garderob, så ni förstår ju höjden på vad som kan tycka upp).
Mina fem bästa resor.
Vad, hur och när – tränar jag.
Mina bästa asian fusion recept.
Saker som ger mig ångest.


26 kommentarer



26 kommentarer om “ÖNSKEINLÄGG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • SVINBRA ämnen, längtar redan efter allihop!! 😀

    Svara
  • ”Det här är jag mindre stolt över”, ”det här gör jag inte om”, ”hur tänkte jag här klädmässigt” typ topp 3 i varje kategori.

    Svara
  • vass lista!!!!! längtar efter 24h med puck!!

    Svara
  • Detjing tips!!! Låt oss singeltjejer skriva in och be om råd från the dating queen herself! Hade varit så välbehövligt nu när er podd inte finns mer och man behöver kloka råd från någon som ser saker objektivt.

    Svara
  • Ja så kul!!! Typ veckans singel-ämne eller singel-fråga!

    Svara
  • Tänker att många bloggare har blivit ”för” proffsiga och genomtänkta de senaste åren. Mycket av tjusningen med bloggare var ju att de var riktiga människor, som en vän. Men ju snyggare, mer fillers, mer opererade, rikare och glammigare folk blev, ju mindre kan läsarna relatera.

    Klart att en bild med en snygg tjej i en vacker och exklusiv miljö ger mycket likes på instagram. Men jag tror faktiskt inte det alltid ger så mycket faktiskt gillande från människor.

    Mitt råd till influensers är att blogga mycket mer (så att de sponsrade inläggen blir färre jämfört med andra) men man kan strunta lite i kvalitén så länge det är personliga inlägg. Det behöver inte vara editorial style bilder hela tiden, en snabb mobilbild, lite funderingar man har just då, lite personliga tankar men behöver inte vara så djupt, och så posta.

    Ja, dessa inlägg kommer inte få lika mycket engagement som de super-preppade proffsiga, men de behövs för att göra bloggaren relaterbar (och där med gör de proffsiga, genomtänkta ännu mer populärare). Tror det går hem mycket mer än den listan du lägger upp i detta inlägg som kan kännas lite krystade och ”oj, nu måste jag komma på lite content här”.

    tror att problemet med algoritmer är att vi slutar göra allt som inte ger jättehög return för att bara fokusera på den typ av inlägg vi vet går jättebra. Men då blir ju bloggen, eller ens instagram väldigt opersonligt och ensidigt.

    Instagram själva vet ju detta och det är ju därför de ska ta bort antalet likes på folks poster snart. De vet att folk slutar posta sånt som kanske är överraskande eller otippat, vilket kanske ger kortsiktiga vinster i ens engagement rate men långsiktigt dödar ens konto och hela idéen bakom instagram.

    Så mer inlägg, mindre genomtänkt, mer personligt. Jag tror det är vad folk faktiskt går igång på.

    Svara
  • ”Skönhetsingrepp jag gjort” (ex. tatuerat dina ögonbryn, fillers i läppar, blekt tänder osv.) Högt som lågt! Jag vill suga åt mig allt man kan göra för att få drömmigt utseende.

    Svara
  • Åh Petra jag älskar din blogg och din energi, även om det är inlägg som är korta och utan eftertanke.
    Jag är rak som en pinne, en tjej som kämpar för att få kurvor och vill ha tips på hur man klär sig för att få kurvor. Exempelvis kjol, hur bär man upp en kjol när man inte har nån booty?

    Älskar också dina recept du slänger upp då och då! Kanske en del 2 på din guilty pleasure med goda snacks eller bra drinkar? Massa kärlek!

    Svara
  • Ja!!!! Alla dessa på listan vill jag läsa om!!!

    Svara
  • Alltid sugen på inlägg om väskor. Kanske följa upp vad som finns i din väska med att visa upp dina väskor? Eller hur man tar hand om sin väska?

    Dina bästa källor för inspiration, typ du ska åka på semester: var gör du research innan? Eller när man inte vet vad man ska ha på sig.

    Svara
  • ”Kontorssnygg utan att vara tråkig”- tycker de är så svårt att se representabel ut utan att hoppa på tråktåget

    Svara
  • Tips på underkläder efter din kropp, allt från bh till små/stora bröst etc till spanx guide!

    Svara
  • Asbra ämnen speciellt den om kroppstyp och hur man ska anpassa kläderna efter hur man är byggd!
    MEN ett inlägg jag veeeeeeerkligen önskar mig är tips på hur man gör succé som toastmaster!!! Ska vara det på en väns bröllop nästa år och har noll erfarenhet av bröllop plus inte asbekväm att prata i för folk :))))) men ändå fett taggad! Ni var ju jättenöjda med era så ge gärna tips från hur de tänkte, vad de gjorde, kanske kan de vara med och skriva inlägget? Vore så uppskattat!!
    Puss

    Svara
  • Ser jättemycket fram att läsa alla inläggen ovan, många kul idéer till blogginlägg!
    Jag skulle gärna vilja läsa om hur du tänker kring designväskor, dvs:
    – vad för väskor äger du?
    – hur tänker du inför ett inköp?
    – tips på snygga väskor i olika kategorier (till jobbet/till utekvällen/etc.) att investera i.

    Du är så jäkla trendkänslig så det är alltid kul att höra dina profetior om trender. Är fortfarande imponerad över hur tidigt du hoppade på mässingstrenden som ju blev superstor något år senare!

    Svara
  • Inspoinlägg om tyllkjol, vilka finns och hur matcha?
    Hur är man den perfekta tärnan när ens vän ska gifta sig?
    Göra möhippan oförglömlig utan gigantisk budget!

    Svara
  • Jag föredrar foton som inte är stylade och perfekt tagna med systemkamera. Hellre med mobilen och lite vardagsbilder.
    Det som är tråkigt är när flera bloggare gör reklam för samma produkt, samtidigt. Det känns väldigt oäkta.
    Nått som vore spännande är inlägg om hur du typ träffat en person.
    Hur ni lärde känna varandra. Du har ju ett gäng vänner att beta av 😀

    Svara
  • Bra ämnen 🙂 jag önskar även lite tips/ recept för middagar när ni har vänner över. Allt från plock/tapas tips till vanliga varmrätt och förrättsrecept. Tycker du verkar så duktig på det!

    Svara
  • Ett dygn med Puck!!!

    Svara
  • Älskar att se vad som finns i folks kylskåp 😂 vad har du ALLTID i kylen?😁

    Svara
  • Vilka misstag/fel skedde i samband med ert bröllop? I allt från planering, avbokningar men även under själva helgen?

    Svara
  • Tips för att spara pengar? Vad drar du in på när du måste?

    Svara
  • håller fortfarande tummarna att du gör ett inlägg om detaljerat hur adoore kom till, från ide till produkt.. vad man ska tänka på starta klädmärke osv ,…..skulle va såååå uppskattat <3

    Svara
  • juste, jättegärna hur mycket kapital som man behöver räkna med.är 22 år utan sykunskap men ett öga för material och kläder. vill verkligen starta ett märke, men jobbar just nu och sparar för att kunna starta. men frågan är hur mycket det drar iväg… jättegärna info om det också
    <3

    Svara
  • juste, jättegärna hur mycket kapital som man behöver räkna med.är 22 år utan sykunskap men ett öga för material och kläder. vill verkligen starta ett märke, men jobbar just nu och sparar för att kunna starta. men frågan är hur mycket det drar iväg… jättegärna info om det också
    <3

    Svara
  • Resetips!! Särskilt Italien-guider efterfrågas (åker själv till Amalfikusten i vår och skulle gärna ta del av en utförlig guide) 🙂

    Svara
  • JAAA til alt på listen!! 🙂

    Svara