Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

09:40 | september 28, 2019

Pigga upp höstmörkret med glitter och paljetter

God morgon gullisar!

Den här veckan sprang också förbi, lika kvickt som sommaren. Hela dagarna har varit kantade av saker från morgon till kväll. Nästa vecka ska jag försöka sopa rent, så jag hinner sitta ner och komma ikapp med allt. Sitter och försöker vakna till liv med en kopp kaffe framför Nyhetsmorgon. Om exakt sju minuter måste jag stå utanför dörren påklädd och klar för att bege mig till mitt frukostmöte för Adoore. Nu händer det grejer! Herregud, vad kul det ska bli att släppa festkollektionen –nästa vecka måste vi spika allt gällande fotografering, lansering, kampanj och events (!). Det kommer bli en intensiv höst och vinter – och jag har aldrig varit mer tagggad! Detta är det roligaste jag gjort.

Okej, fan 3 minuter kvar. Ville bara kika in och säga hej till er <3 Vi hörs igen direkt efter mitt möte. Har en helt oplanerad lördag och ikväll kommer hela familjen med respektive förbi på middag här. Kommer bli fullt ös, min familj är som en äldre version av Sunes familj.

Medan jag sitter i möte kan ni passa på att: ”FROST YOURSELF” <3

Hoppas ni mår bra! Puss!

Glittertrenden

1. Polotröja 2. Klänning 3. Topp 4. Örhängen 5. Strumpor 6. Slipklänning 7. Färgglad klänning 8. Kedjehalsband 9. Långklänning 10. Klackar 11. Rosa kjol 

Äntligen är partysäsongen här och det är därmed mer än lägligt att dra fram det tunga festartilleriet! För den som vill ha alla strålkastarljus på sig är det bara att dra på sig skimmer från topp till tå. Medan den blyge kan hitta sin spark i något mer subtilt – som en glittrig strumpa eller strassörhängen. Oavsett behöver vi alla piggas upp i höstmörkret genom att skina ikapp med solen. Inspireras av mina favoriter i butik just nu!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här