Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:19 | september 25, 2019

Skatiga klänningar, Trevliga Göteborgare och helgträning!

petra tungarden blogg-30

Ljuset var helt magiskt inne på The Sparrow, hela hotellrummet badade i ljus och gjorde roliga mönster på fiskbensparketten. Så vi passade på att ta några bilder på Adoore klänningarna.

Frida är en riktig klippa som kämpar och sliter på vårt lager och hjälper till i Kundtjänst. Hon får även hoppa in som modell på inköpsmöten. Man kan säga att hon är vår hustomte.

Är helt upp över öronen förälskad i det här materialet som skimrar så mycket att du knappast går någon obemärkt förbi.

Sedan bar det av hemåt för att komplettera ett samarbete med en ny story. Innan jag sulade ner min packning till Göteborg på tre minuter blankt, sprang till tunnelbanan med andan i halsen – och kom på tåget med några minuters marginal.

Jag hade bokat rum på magiska Pigalle och blev så glad när de sa att de hade uppgraderat mig till ett festligare rum natten till ära. Varje gång jag checkar in på ett hotell i Göteborg så möts jag alltid av världens charmigaste receptionister. De har alltid glimten i ögat och man vill typ alltid sätta sig ner och ta ett glas vin med folket bakom disken.

För det andra så måste jag uttrycka min kärlek för Göteborgare, de är överlag så mycket trevligare än många Stockholmare. Eller tar sig alltid tiden att vara trevliga.

Och det här badrummet –mums! Duschade i typ en timme för det var så trevligt därinne.

Känn på den här lyxkvällen haggorna. Gick över till donken beställde en Mcfeast och c:o med hundra olika dippsåser och cola light. Slet av mig kläderna så fort jag kom innanför tröskeln till hotellrummet, kastade mig upp i den enorma sängen och kröp ner med halva kroppsunan under täcket innan jag ratade in Idol på tvn medan jag girigt glufsade i mig allt. Alltså vad vore världen utan sås, kan ofta tänka på det. Något som jag insett är riktigt fint och samtidigt ganska konstigt är att doppa minimorötter i deras cheddardip. Vet inte hur det går till men det gifter sig verkligen med varandra, haha.

Dagen efter vaknade jag upp till den här bilden på min favorit fashionista BonBon, som var extra fräsig dagen till ära.

Sedan sprang jag upp för att hinna få i mig lite av Pigalles berömda frukost innan mitt inköpsmöte. De har utan tvekan den bästa hotellfrukosten jag fått äran att förtära. Fastnade för den här tavlan i trappan på vägen upp.


Mötet gick så bra, världens härligaste tjejer! Ska berätta mer så fort allt är klart.

Efter mötet gick jag tillbaka till Pigalle. Planen var egentligen att jag skulle hinna spana lite inredning, men låg så efter med allt jobb så bänkade mig i sängen igen och jobbade fram tills tåget skulle rulla hemåt vid 13.30. På kvällen var vi bara hemma och hade ett riktigt svensson fredagsmys. Somnade dock som en stock vid halv tio i soffan. Riktigt party.

Traning

Dagen efter var jag löjligt utvilad och stack iväg på ett Becorepass efter frukosten. Skönt att ta igen träningen när man inte riktigt hunnit med under veckan. Har verkligen kommit in i bra rutiner där jag kör 3-4 gånger i veckan. Har nog aldrig hållit i min träning så här bra tidigare.


2 kommentarer2 kommentarer om “Skatiga klänningar, Trevliga Göteborgare och helgträning!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kommer den svarta paljettklänningen vara leveransklar till nyår?

    Svara
  • Snygg ”hustomte” 🙂

    Svara